|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
studniówka - błagam pomóżcie
miałam ogromny problem kogo zaprosić na studniówkę, zebrałam sie 5 dni temu i zaprosiłam kumpla z gimnazjum a teraz mam dylemat czy na pewno będziemy się razem dobrze bawić. Rozum podpowiada żeby iść jednak z kimś innym. Tylko jak odkręcić tą całą sytuację z wcześniej zaproszonym? Co robić?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: studniówka - błagam pomóżcie
najłatwiej powiedzieć prawdę
![]() ale tak delikatnie
Edytowane przez aziek Czas edycji: 2010-01-22 o 11:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Yyy .. a studniówka kiedy?
w weekend? Trzeba było o tym wcześniej pomyśleć. Ja jeśli chciałabym z kim innym iść już koniecznie to wpierw dowiedziałabym się czy chłopak już nie kupił rzeczy na studniówkę, bo to "trochę" nie miłe będzie jeśli tak, a ty nagle mówisz, że wolisz z kim innym iść.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
jeśli studniówka będzie niedługo,to raczej już nie wypada odmówić,a jeśli jest jeszcze trochę czasu to lepiej odmówić niż mieć zepsutą studniówkę.Mój kolega odmówił jednej dziewczynie i poszedł z inną,odmówił jej po kilku dniach od zaproszenia.Gorzej by było gdyby dziewczyna miała już kupioną sukienkę
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
impreza za 2 tygodnie i wątpię żeby kupił sobie specjalnie garnitur bo niedawno miał własną studniówkę. Delikatnie.... hmm ale jak? ;/
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
no ale wlasciwie czemu nie chcesz isc na ta studniowke z tym chlopakiem??
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
bo na horyzoncie pojawił się ktoś inny!?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
prawda
ze pojawil sie ktos nieprzewidziany i czy nie obrazilby sie jak bys poszla z tamty, przepros ze nie przewidzialas po prostu takiej sytuacji
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ergo, zawracasz komus glowe, a jak sie pojawi jakis inny gosc, to juz chcesz zmienic? No litosci no
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw dowiedz sie czy ten inny moze isc, bo pozniej cyrki powychodzą.
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Heh, mnie też kolega zaprosił, a w tym roku mamy studniówkę i on i ja. A parę dni temu mi napisał na gg, że przeprasza, ale odnowił kontakt ze starą znajomą i coś się kroi
i że z nią chce iść. No to co miałam mu powiedzieć, na szczęście ja mam też w tym roku studniówkę, to nie na darmo kupiłam już rzeczy Trochę przykro mi było, no ale mówi się trudno :P Studniówka jest raz w życiu(własna), więc faktycznie może warto zaprosić taką osobę by miło ją wspominać ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrak
zgadzam się z Tobą. asiunia^^ moim zdaniem takie decyzje trzeba przemyśleć, jeśli już się kogoś zaprosiło to nie powinno się odmawiać, ale to jest moje zdanie, ty zrobisz jak uważasz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

w weekend? Trzeba było o tym wcześniej pomyśleć. Ja jeśli chciałabym z kim innym iść już koniecznie to wpierw dowiedziałabym się czy chłopak już nie kupił rzeczy na studniówkę, bo to "trochę" nie miłe będzie jeśli tak, a ty nagle mówisz, że wolisz z kim innym iść.

i że z nią chce iść. No to co miałam mu powiedzieć, na szczęście ja mam też w tym roku studniówkę, to nie na darmo kupiłam już rzeczy