|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Piękne buty IRREGULAR CHOICE 38 wymienię - sierpień
Proszę o usunięcie wątku! Dziękuję.
Witam! Wymienię buty IRREGULAR CHOICE - tej zwariowanej marki chyba nie trzeba nikomu przedstawiać ![]() Rozmiar - 38 Buty miałam na sobie trzy razy, kupiłam je w sklepie HEGO'S w Krakowie. Buty w firmowym pudełku. Numer katalogowy: 3074-2B Proszę zwrócić uwagę na przebarwienia na wewnętrznej podeszwie - skórka czarna odbarwiła. Nie jest to widoczne przy noszeniu. W komplecie nowe, zapasowe fleki. Wymienię najchętniej na inne buty - rozmiar 37 lub 38 lub na torbę, płaszczyk, perfumy damskie. Ale jestem otwarta na propozycje. Więcej info o moich preferencjach w starym wątku. Tam też m. in. inne Irregulary.
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2011-09-03 o 14:05 Powód: dopisek o flekach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne buty IRREGULAR CHOICE 38 wymienię - sierpień
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne buty IRREGULAR CHOICE 38 wymienię - sierpień
a ja mam prośbę - chciałabym się dowiedzieć, jaki rozmiar irregular choice jest moim, a niestety w okolicy tych butów nie uświadczysz, więc przymierzenie gdziekolwiek odpada...
zwykle noszę 38 lub 39, dlatego byłabym bardzo bardzo wdzięczna, gdybyś jako posiadaczka i.c. mogła mi podać, ile cm mają wkładki w twoich butach (nosisz i.c. w rozmiarze 38, tak?). pozdrawiam serdecznie i wypatruję odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.