|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymianka Październik-farba inoa, kosmetyki:)
wymianka
![]() To jest moja pierwsza wymianka więc proszę o wyrozumiałość jesli popełniam jakies wymiankowe błędy. Rozumiem że skoro nie mam przekupek więc wysyłam pierwsza ![]() szukam: cienie do powiek kolory chabrowe, szafirowe, kobaltowe podklad healthy mix 51 lub 51 odżywki do blondu olejki(rycynowy,amla,koko sowy,himalaya) dekoloryzator elgon pomadki lub blyszczyki Nude lub delikatnie różowe, bez drobinek, bez perły no i co mi sie spodoba wiec mozecie proponowac wszystko, rowniez ciuchy czy bizuterie ![]() A DO WYMIANKI MAM: 1.MASKA KOLORYZUJACA DO WŁOSÓW INEBRYA-KOLOR ROSSO CILIEGA-JEST TO RUBINOWA CZERWIEN, BEZ ZADNYCH RUDOŚCI, NADAJE BARDZO INTENSYWNY KOLOR KTORY TRZYMA SIE DLUUUUGO, U MNIE NP MIESIAC, LADNIE SIE WYMYWA.UŻYŁAM RAZ, BARDZO MAŁO, DO KILKU PASM[/COLOR] 2.FARBA INOA LOREAL'A, CALY ZESTAW DO KOLORYZACJI, SZAMPON, OLEOŻEL, AKTYWATOR I 2 TUBKI FARBY, KOLOR 5.12-BRĄZ POPIELATO-OPALIZUJĄCY, BARDZO LADNY CHLODNY BRĄZ ZAPRASZAM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wymianka Październik-farba inoa, kosmetyki:)
1.MASKA KOLORYZUJACA DO WŁOSÓW INEBRYA-KOLOR ROSSO CILIEGA-JEST TO RUBINOWA CZERWIEN, BEZ ZADNYCH RUDOŚCI, NADAJE BARDZO INTENSYWNY KOLOR KTORY TRZYMA SIE DLUUUUGO, U MNIE NP MIESIAC, LADNIE SIE WYMYWA.UŻYŁAM RAZ, BARDZO MAŁO, DO KILKU PASM[/COLOR]
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
essence return to paradisa, eyeliner turkusowy boujoris i 2 listki skrzypu czyli ok 40 tabletek
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
co oznacza 2 tubki farby ,czy one sa 2 czy podzielona farba jest na pol opakowania,mam jeszcz nowa mala torebke na wiosne i lato stare zloto ale nie moge je zdjecia zaladowac narzie,musialaby mi podac email do siebie aby je wyslac
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-10-23 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.