![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MAJ Do końca CZERWCA-Dior, Clinique, Guerlain, Lancome, YSL, Estee Lauder, Les BellesNIEAKTUALNE
Zasady właściwie tradycyjne, czyli: - wysyłka jedynie poleconym, najchętniej priorytetem - pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek (pewnie najczęściej ja ![]() - odpisuję tam gdzie rozmowa się zaczęła - wszystkie kosmetyki pochodzą z perfumerii (najczęściej z Marionnaud i Sephory) i są świeże, zawsze zaznaczam jeśli mam wątpliwości. - większość to zapasy, więc mogę marudzić - z góry dziękuję za Avon, Oriflame itp - w Krakowie możemy się wymienić osobiście ![]() Do wymiany: wymienione zarezerwowane Zapachy - Les Belles Amour d'Amandier (Almond Amour) Nina Ricci - nowe, 50ml, wkład w buteleczce z atomizerem - dziki szał zakupowy, trochę przesadziłam, pozbędę się bez żalu i to aż dwóch flach! Od razu się przyznaję, że próbuję również pozbyć się ich "innymi drogami" więc... same rozumiecie - jedno zarezerwowane - próbasy, raczej jako dodatki do wymiany - Gucci Guilty, L'Artisan:Poivre Piquant (1/3), Jour de Fete (1/2), Bois Farine (2/3) - oryginalne, nie odlewki Pielęgnacja - Decleor tonik matujący do skóry mieszanej i tłustej - duuuży 400ml, nowiutki - Decleor żel do demakijażu do skóry mieszanej i tłustej - 250ml, nowiutki - tonik normalizujący AA do skóry tłustej i mieszanej - 400ml z pompką, zużycie na zdjęciu (delikatny) - Clinique pianka do demakijażu - mini produkt 30ml, nowy Kolorówka - Estee Lauder Double Wear puder prasowany, 3C1 Pebble 04 - Przetestowany, gąbeczka nienaruszona, jest pudełko - najchętniej wymieniłabym na to samo w odcieniu Ecru 12 - Dior 1 cień czarny Smoking Black 095, jest pudełko - nowiuteńki, nietknięty - Clinique brązowy Sable 602, jest pudełko - nowiuteńki, nietknięty - YSL podwójny nr 13, kremowy i brązowy, jest pudełko - nieznacznie użyty, wciąż dobrze widać wytłoczenie - Guerlain pojedyńczy cień L'instant Fume 180, parę razy pacnięty, wciąż dokładnie widać wytłoczenie, jest pudełko, jest welurowy pokrowiec - Clinique róż 120 Bashful blush, zostało 3/4, nie mam pudełka i nie mam pojęcia jaka jest data przydatności - jedyny kosmetyk z Allegro, zakupiony w tamtym roku - Lancome Ray of Pink Light 004, L.U.C.I., limitowanka, wygrzebana pod koniec tamtego roku w Marionnaud, właściwie już nigdzie niedostępna, jest pudełko, zużycie na zdjęciu (minimalne) - Estee Lauder pomadka Pure Color Pink Parfait 61, brak pudełka, pochodzi z zestawu, zużycie minilane widoczne na zdjęciu - Estee Lauder pomadka Pure Color Crystal Bronze 309, brak pudełka, pochodzi z zestawu, zużycie minilane widoczne na zdjęciu Akcesoria - kosmetyczka Clinique, nowa, folijka na breloczku przy suwaku - bransoletka, nowa, metalowa lejąca - "kolia", która według mnie może służyć jako świetny "pasek", nowa, nie przyznam się ile kosztowała ![]() - breloczki, do kluczy czy co tam się tylko zechce, oczywiście nowe (od 11 (22) do 18 (32)cm) - kosmeyczki, portfelo kosmetyczki itp (średnio 20x12cm) szczegóły w razie zainteresowania Czego szukam: - samoopalacz do ciała ew. nóg - najchętniej Collistar, Lancaster, Clarins - All About Eyes Clinique - podkład Helena Rubinstein Spectacular 13 shell - jasny lub transparentny puder w kamieniu - Nike Running rozmiar 40 (mowa o butach oczywiście) - balsam perfumowany Dior Addict Na pewno nie zignoruję innych propozycji, ale, jak wcześniej wpomniałam, przy niektórych pozycjach mogę wybrzydzać a przy niektórych nie trzeba będzie mnie namawiać ![]()
Ooh, look at the little-dittle-wittle kitty-poo! Edytowane przez jassjass Czas edycji: 2011-08-01 o 10:00 Powód: poprawki i dopiski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Do końca CZERWCA - Dior, Clinique, Guerlain, Lancome, YSL, Estee Lauder, Les Be
moze cos u mnie za
Les Belles Amour d'Amandier (Almond Amour) Nina Ricci - nowe, 50ml,
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do końca CZERWCA - Dior, Clinique, Guerlain, Lancome, YSL, Estee Lauder, Les Be
hej,znajdziesz cos za L'instant Fume?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czesc!!
czy cos za - Decolor tonik - Decleor żel do demakijażu do skóry mieszanej i tłustej - 250ml, nowiutki - Clinique pianka do demakijażu - mini produkt 30ml, nowy Kolorówka - Estee Lauder Double Wear puder prasowany, 3C1 Pebble 04 - Przetestowany, gąbeczka nienaruszona, jest pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Coś za Almond Amour?
![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-05-31 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz cos za Almond Amour ? ![]() p.s kosmetyczki i paski tez mi sie podobaja ^^
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-05-31 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
moze bys cos wypatrzyla za
Decleor tonik matujący do skóry mieszanej i tłustej - duuuży 400ml, nowiutki - Clinique pianka do demakijażu - mini produkt 30ml, nowy ??
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mam perfumy lancome hypnose ( 30 ml- zuzycie mniej niz polowe) chetnie wymienie za cienie lancome+ dior. lub puder w kaminieniu jesli bylabys zainteresowana. (ivy.etc@op.pl)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Les Belles Amour d'Amandier (Almond Amour) Nina Ricci - nowe, 50ml,
- Decleor tonik matujący do skóry mieszanej i tłustej - duuuży 400ml, nowiutki - tonik normalizujący so skóry tłustej i mieszanej - 400ml z pompką, zużycie na zdjęciu . zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Do końca CZERWCA-Dior, Clinique, Guerlain, Lancome, YSL, Estee Lauder, Les
cos za perfumy nina ricci i pianke clinique? prosze odpisz u mnie, zapraszam do obu watkow
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAJ Do końca CZERWCA-Dior, Clinique, Guerlain, Lancome, YSL, Estee Lauder, Les
interesowalby mnie dw e lauder.
mam prawie nowy kompakt kanebo jasny odcien...interesowalby cie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2011-05-31 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Może cos u mnie za: - Les Belles Amour d'Amandier (Almond Amour) Nina Ricci - nowe, 50ml, wkład w buteleczce z atomizerem - dziki szał zakupowy, trochę przesadziłam, pozbędę się bez żalu i to aż dwóch flach! Bardzo mi zależy.. Chętnie poszukam poza wątkiem ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-05-31 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Decleor tonik matujący do skóry mieszanej i tłustej - duuuży 400ml, nowiutki - Decleor żel do demakijażu do skóry mieszanej i tłustej - 250ml, nowiutki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Clinique róż 120 Bashful blush, zostało 3/4, nie mam pudełka i nie mam pojęcia jaka jest data przydatności - jedyny kosmetyk z Allegro, zakupiony w tamtym roku bransoletka, nowa, metalowa lejąca ?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() - Estee Lauder Double Wear puder prasowany, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi się u Ciebie : tonik, róż clinique, cień guerlain i dior
![]() gdyby coś Cię zainteresowalo, to proszę odpisz w moim wątku, bo nie śledzę ich na bierząco ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za - Clinique brązowy Sable 602, jest pudełko - nowiuteńki, nietknięty - breloczki, do kluczy czy co tam się tylko zechce, oczywiście nowe (od 11 (22) do 18 (32)cm) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
mucia18, m-habibi, Zofiaa, _ cup of tea_, kacha1912, Gosia197, KuNu, anoli101, TeeQuilla, Yasinisi, magdalenka2, zaakrecona, jessica855, Ceith, tompola - ogromnie dziękuję za zainteresowanie ale niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam
![]() pola, thelila, mhmo8o8, madzialenn- jeszcze przetwarzam ![]() anarchia25 - zasadzam się na cienie Guerlain jeu de nuit - co byś za nie chciała? soft - bardzo proszę o więcej szczegółów, bo jasne odcienie jak najbardziej mi pasują, tylko muszę wiedzieć jak bardzo jasne ![]() LikeTheChocolate - jeszcze przetwarzam, ale za breloczki pewnie bym coś wygrzebała ![]()
Ooh, look at the little-dittle-wittle kitty-poo! Edytowane przez jassjass Czas edycji: 2011-05-31 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ,że mogłabym jeszcze dostac smyczke ale to nie koniecznosc ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
anarchia25 - pewnie, że mogłabyś dostać smyczkę, daj znać którą, bo mają różne długości
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba najbardziej druga . kosmetyczki tez są urocze - sama je szyjesz ?? ![]() wkład? nie nie doczytałam, ale raczej mi nie będzie przeszkadzac - wsadze do komódki i nie będzie sie pętać na wierzchu ![]() a z czystej ciekawosci zapytam jak ten wkład wygląda ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jassjass to ja grzecznie czekam na odp. a najbardziej zalezy mi na el dw prasowanym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
anarchia25 - wyglada to tak http://www.amazon.co.uk/dp/B002WBZA3W/ref=asc_df_B002WBZA3W3041 007?smid=AW45W3NYFQYUG&ta g=dealtimecouk-hpc-mp-delta-21&linkCode=asn&creative= 22218&creativeASIN=B002WB ZA3W
a żeby ładnie wyglądało trzeba mieć takie coś http://www.cosmetics-fragrances.com/prod/24224.html thelila - na wiele rzeczy mi się oczka świecą, ale muszę myśleć praktycznie dlatego jeszcze przetwarzam i pewnie skończe dopiero jutro, kiedy obudzi się rozsądek ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedz co musiałabym dodać - lub czego poszukac żeby zabrac Ci cienie YSL lub chociaz jedna kosmetyczkę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.