![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowa wymiana z Leejdi! Głównie kosmetyki, ale również ubrania i dodatki! ;)NIEAKTUALNE!
Zasady : * wysyłka tylko listem poleconym (ekonomiczny czy priorytet do dogadania na PW) * wysyłam pierwsza tylko wtedy, kiedy mam mniej przekupek (to moje początki w wymiankach, ale długi staż na Wizażu w jakiś sposób pokazuje, że nie chcę nikogo oszukać ) *na Wizażu jestem codziennie, więc będę szybko każdej z Was odpisywać, ale nie oczekujcie ode mnie codziennego biegania przez pół miasta na pocztę *Ty odpisuj w moim wątku jak odpiszę w Twoim *preferuję większe wymianki (nie opłaca się i mi i Tobie wysyłać jednej rzeczy) *możliwa wymianka osobista na terenie Rzeszowa * jeśli na czymś bardzo Ci zależy a ja nie znajdę u Ciebie nic - pisz na PW, jakoś się dogadamy * zdjęcia wymienionych już kosmetyków i ciuchów kasuję * NIE ODMIENIAM SIĘ BEZ PODANIA KONKRETNEJ PRZYCZYNY! Na czerwono zawsze dokładka z podaną datą dodania! Wymianki: - żel oczyszczający oliwkowy ZIAJA 200ml (użyty 1 raz) - asiunia89 - tonik ogórkowy ZIAJA 200ml (zostało ok 180ml) - asiunia89 - maska oczyszczająca ZIAJA z glinką szarą (2 saszetki) - asiunia89 - maska anty - stres ZIAJA z glinką żółtą (1 saszetka) - asiunia89 - roletka Eternal Magic AVON 9ml (użyta raz) - paranojaa - pomadka All about cupcake ESSENCE 4g (ubytek znikomy, widać, że tylko czubek lekko się starł)- paranojaa - masło do ciała BEBEAUTY Mango z połyskującymi drobinkami (zużycie widać na zdjęciu - użyłam 2 razy na same nogi) konsystencja jest podobna do prawdziwego masła, dlatego trzeba mocno wbić palec, żeby cokolwiek wydobyć - Niezdecydowana222 - tunika mgielka przeźroczysta ze ściagaczem pod biustem (oversize) w sam raz nad wodę - nowa - Niezdecydowana222 - podkład LIRENE odcień naturalny 204 30ml (zostało ok. 25ml) - Kitka_16 - róż do policzków z jedwabiem i wit. E WIBO 6,5g odcień 6 (użyty 2-3 razy) - Kitka_16 - eliksir silnie nawilżający płytkę paznokcia LOVELY (użyty 2 razy na obie ręce) - Kitka_16 - kredka do oczu ESSENCE LongLasting kolor 08 Touch of glam (użyta raz) - Ewcik0410 - lakier do paznokci GOLDEN ROSE PARIS kolor niebieski nr 88 (użyty raz na obie ręce) -Ewcik0410 - balsam brązujący LIRENE CAFE MOCHA (użyty 1 raz tylko na nogi) - sereniti - błyszczyk ESTEE LAUDER Pure Color kolor Pink Kiss (użyty kilka razy, po opakowaniu nie widać, że w ogóle był używany) - virtual reality - korektor ESSENCE Cover stick odcień 01 5g (użyty 2-3 razy, nakładany pędzelkiem) - ldzlejdildz - krem nawilżający CELIA kolagen + algi (została mniej więcej połowa) - ldzlejdildz - serum na suche i zniszczone końcówki AVON (użyte raz, więc można powiedzieć, że jest całe) - ldzlejdildz - jedwab do włosów BIOSILK (zostało 2/3 z 15ml) - ldzlejdildz - wypełniająca odżywka w sprayu L'OREAL ELSEVE TOTAL REPAIR do włosów zniszczonych, pozbawionych życia (zostało ok. 70ml) - ldzlejdildz - cienie L.A. COLORS (pierwszego - białego cienia nie ma wcale, reszta użyta góra 3-4 razy) - ldzlejdildz - pasiak dla blondynek 01 Ibiza Sun SUN CLUB ESSENCE 8g (ubytek minimalny (tam gdzie strzałka jest lekkie wgłębienie) wyłącznie najjaśniejszego odcienia, reszta odcieni nie używana) - _cup of tea_ - pomadka waniliowa BEBE (użyta raz) - Karisuto - czekoladowe masło do ciała FARMONA CIEMNA CZEKOLADA I ORZECH PISTACJI użyte kilka razy (zużycie widać na zdjęciu) - Karisuto - szminka VIPERA CREAM COLOR odcień 29 (użyta 2 razy, więc ubytek minimalny) - Karisuto - błyszczyk H&M Rich Lipgloss 9ml odcień rumba red (użyty 2-3 razy) - Karisuto - kremowa bluzka CROPP z nadrukiem rozmiar XS ubrana dosłownie raz - Karisuto - eyeliner z limitowanej edycji Venedig BASIC 02 violett (użyty raz) - DOMINI21 - krem GARNIER SKIN NATURALS Intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry (zostało 3/4 z 200ml)- DOMINI21 - żółta bluzka MISS BERGE wiązana na szyi i jednocześnie na ramiączkach metka ucięta, ale to prawdopodobnie S-M - używana, troszkę materiał skulkowany, ale z daleka nie widać - aakkzzii - kamizelka futerkowa z kapturem HOUSE rozmiar M, założona tylko raz (tylko za coś MEGA) - Ewcik0410 - krem antybakteryjny matujący SIARKOWA MOC mam z wymianki (maźnięty raz na buzię, po otwarciu nie był zbity na płasko i dlatego tak wygląda w opakowaniu. Ale ponoć te kremy tak mają) bez pudełka bo po otwarciu koperty było tak pogniecione, że nie nadawało się do niczego- sereniti - koszula w kratkę J&D FASHION rozmiar L, ale wg mnie to M - ubrana kilka razy, nie ma śladów noszenia (na plecach ma nadruk - następne zdjęcie) - sereniti Jeśli masz u siebie Skin 79 Intense Classic Balm lub Skin79 The Oriental Gold Plus BB Cream oddam za nie wiele! Poza tym moja mała WISH lista kosmetyczna: - perfumy Beyonce Heat Rush ![]() ![]() ![]() - kosmetyczka średniej wielkości najlepiej otwierana z góry ![]() - wszystko co z serii I Love... (Douglas) czyli żele pod prysznic, balsamy itp. ![]() - krem do cery trądzikowej (mam kilka typów, ale proszę proponować) ![]() - korektor w płynie najchętniej Maybelline Pure Cover Mineral najjaśniejszy odcień ![]() - puder sypki najchętniej Jadwiga do cery tłustej i trądzikowej ![]() - podkład Bourjois Healthy Mix Fond de Teint odcień 51 ![]() - płyn micelarny najlepiej Bioderma Sebium H20 lub Bourjois Micellar Cleansing Water ![]() - perfumy o słodkim zapachu ![]() - żel do włosów w sprayu Hegron ![]() - matowe lakiery do paznokci (tylko prawdziwy mat) ![]() - Matt Top Coat Essence ![]() - cienie do powiek w stonowanych kolorach najlepiej paletki kilku kolorów ![]() - zielona glinka w proszku (najlepiej firmy Argiletz) ![]()
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-09-17 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowa wymiana z Leejdi! Głównie kosmetyki, ale również ubrania i dodatki! ;)
kosmetyki!
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-09-17 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowa wymiana z Leejdi! Głównie kosmetyki, ale również ubrania i dodatki! ;)
UBRANIA!
Zdjęcie nr 1: - różowa bluzka H&M rozmiar XS - tylko przymierzona Zdjęcie nr 2: - neonowe zielone rybaczki rozmiar M ubrane 2 razy Wymiary podam jeśli ktoś będzie zainteresowany ![]()
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-09-14 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
DODATKI!
Zdjęcie nr 1: - szpilki rozmiar 35 dł. wkładki 22.5cm (dodatkowe fleki gratis) stan widoczny na zdjęciu Zdjęcie nr 2: - okulary przeciwsłoneczne z wymianki - tylko przymierzone Zdjęcie nr 3: - chustka na szyję, kwadrat o boku 80cm - nowa Zdjęcie nr 4: - czerwone etui na telefon EGO (plamy to wina aparatu) używane przez kilka dni lecz w stanie bdb Zdjęcie nr 5: - karta pamięci MICRO SD 512MB wraz z adapterem (zdjęcie zapożyczone z internetu) - w 100% sprawna Zdjęcie nr 6: - koraliki z kolczykami fioletowe - tylko przymierzone Zdjęcie nr 7: - nowy pamiętnik na ponad 100kartek - więcej zdjęć dla zainteresowanych Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-09-12 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień wymiana kosmetyków z LeejdiNaati ;) Kolorówka i pielęgnacja! Zapraszam
cos za
yszczyk ESTEE LAUDER Pure Color kolor Pink Kiss (użyty kilka razy, po opakowaniu nie widać, że w ogóle był używany)? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- niestey ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: Wrzesień wymiana kosmetyków z LeejdiNaati ;) Kolorówka i pielęgnacja! Zapraszam
cos u mnie za
korektor? maslo do ciala i krem matujacy jedwab zapraszam do obu watkow mysle ze moze sie dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za czekoladowe masło do ciała FARMONA CIEMNA CZEKOLADA I ORZECH PISTACJI użyte kilka razy (zużycie widać na zdjęciu)
![]() |
#8 |
BAN stały
|
tak oczywiscie mozesz
oto zdjecie: w ostatnim zdjeciu to ciemniejsze to uszkodzenie o cos musialam zachaczyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień wymiana kosmetyków z LeejdiNaati ;) Kolorówka i pielęgnacja! Zapraszam
Coś za jedwab Biosilk? i
- wypełniająca odżywka w sprayu L'OREAL ELSEVE TOTAL REPAIR do włosów zniszczonych, pozbawionych życia (zostało ok. 70ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
hej moze cos z listy ponizej??
Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 SEPHORA paleta do makijażu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural BOURJOIS poudre libre de soleil, sypki puder brazujacy- jak nowka LANCOME – color focus /granat ciemny NOUBA –SWEET KISS cielisty błyszczyk ASTOR volume artist czarna mascara Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rouge BAISER PARIS błyszczyk – sliczna zgaszona róza, kryjacy i wygładzajacy usta/ mam foto NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze pink nude/foto Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust avon planet spa- zel myjacy do twarzy z biała herbatą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
kosmetyki kurcze mam waxa maske 400g raz uzyta
tusze do rzes miss sportyi meybelline zielona i tylko to co w watku ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- ok dam ci znac pod koniec nastepnego miesiaca bede porzadki robic pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Zastanowię się jeszcze, ale raczej nic nie jestem w stanie dobrać
![]() Jakby co to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień wymiana kosmetyków z LeejdiNaati ;) Kolorówka i pielęgnacja! Zapraszam
Może coś u mnie za:
- pomadka waniliowa BEBE -krem antybakteryjny matujący SIARKOWA MOC - czekoladowe masło do ciała FARMONA - serum na suche i zniszczone końcówki AVON -wypełniająca odżywka w sprayu L'OREAL ELSEVE TOTAL REPAI
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wymianek
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
w dalszym ciągu nic nie widzę, ale w razie dokładek daj znać
![]()
![]() |
#16 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesuje mnie błyszczyk Estee Lauder
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Mogę oddać pędzelek i róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze za szminkę z vipery, pasiak i antyperspirant z nivei ten nowy ??
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- jest napisane ![]() wymiary:dl 60, szer w biuscie 34 ale to materiał bardzo rozciagliwy
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
korektor ESSENCE krem nawilżający CELIA serum na suche i zniszczone końcówki AVON jedwab do włosów BIOSILK wypełniająca odżywka w sprayu L'OREAL ELSEVE TOTAL REPAIR antyperspirant NIVEA FRESH NATURAL i cienie ![]() zgadzasz sie na wymianę to za torebkę i apaszkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
na serum też mi zależy, więc wolałabym je zamiast np. biosilka
![]() a za torebkę bardzo dziękuję. ![]() zagadzasz sie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hehe, biorę oba wątki w całości
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Marynarską tak?
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- a mi biosilk jest średnio potrzebny... no ale ok niech zostanie ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Dziękuję, ale nie używam błyszczyków. ![]() No chyba,że dołożysz do tego wszystkiego ten antyperspirant ja chustkę w panterkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Chętnych zapraszam do wymianek ! ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.