|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
we wrześniu szukam głównie PIELĘGNACJI włosów, suplementów.
NIEAKTUALNE!
Witam ![]() Ostatnio stałam się namiętna włosomaniaczką, regeneruje moje prostowane długo sianko. W związku z tym poszukuję przeróżnych mazideł do włosów. Nie przedłużając-pilnie portzebuję: MASEK do włosów (chętnie Biowax, Bingo, Lorys, Kallos, Elseve Alterra , ale również inne) ODŻYWEK do spłukiwania (chętnie Isana, Alterra, Garnier, Schauma, Elseve ale również inne) ODŻYWEK bez spłukiwania WCIEREK (na przyspieszenie porostu, na wypadanie-chętnie Jantar Seboradin) OLEJÓW ( wszystkich!!) KURACJI w ampułkach (Joanna, Farmona i innych) PRODUKTÓW DO STYLIZACJI (do włosów kręconych, również do prostowania, nabłyszczaczy, żelu do włosów itp.) PÓŁPRODUKTÓW ( m.in keratyny spiruliny itp. ) SUPLEMENTÓW DIETY NA WŁOSY (m.in Silica, Vitapil, MerzSpecial i inne) Jeżeli posiadasz coś z powyższej listy - PISZ! ![]() Edytowane przez LashStylist Czas edycji: 2011-10-09 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: we wrześniu szukam głównie PIELĘGNACJI włosów, suplementów.
Hejka, nie mam wątku , ale mam prawie całego loryska i odzywkę do włosów kręconych z l'oreal użytą chyba ze 3 razy oraz kapsułki keratynowe do włosów
![]() Edytowane przez majowy_deszcz Czas edycji: 2011-09-25 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mam krem do włosów, szampony, odżywkę i preparat do prostowania włosów
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
posiadam specyfik do włosów kręconych z Nivea - na zdj widać ubytek a raczej jego brak
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ladyson Czas edycji: 2011-09-25 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.