|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
SIERPIEŃ Zestaw zapachów-próbki w atomizerach i fiolkach
Watek nieaktualny
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2011-12-16 o 18:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
A.
|
Dot.: Zestaw zapachów-próbki w atomizerach i fiolkach
chetnie przygarne ktorys zestaw
cos u mnie? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie? Najchętniej przygarnęłabym wszystkie trzy zestawy Ale może choć za jeden z nich coś znajdziesz?
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie? wszystko mi się podoba
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś za któryś/wszystkie zestawy?
|
|
#7 |
|
Perfume Lover
|
dam sie za te cuda pokroic
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie
?
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28581346]Znajdziesz coś u mnie za którykolwiek zestaw? : )[/QUOTE]
Jedynie Baby Doll..... Niestety ![]() Cytat:
przykro mi...Niestety nic ![]() U Ciebie podobaja mi sie: La Perla- Divina pigmenty BarryM-oba a co Ciebie najbardziej interesuje?bo nie ukrywam ze chcialabym najchetniej calosc wymienic z jedna osoba jezeli sie uda ![]() Niestety nic nie znalazlam dla siebie ![]() Przykro mi ale nie... ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Niestety nic.. Odpisalam u Ciebie
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
na razie mam do wydania wszystkie 4 zestawy cieni, które widnieją na zdjęciu
|
|
|
|
|
#14 |
|
Perfume Lover
|
Powiem tak: mogę wziąć wszystko, mogę wskazać zestaw pierwszy jako priorytetowy i mogę wskazać próbki i odlewki, które bym chciała z różnych zestawów. Dostosuję się do Ciebie
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
coś za którys z zestawów?
najchętniej wszytskie trzy ;P jestem z częstochowy, wiec mogłybysmy się gdzieś umówić i wteyd nie trzeba by było płacić za przesyłkę ;P |
|
|
|
|
#16 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Zestaw zapachów-próbki w atomizerach i fiolkach
Cytat:
))Cytat:
W takim razie pisz Co Cie interesuje i bedziemy ustalac wymiane![]() Bo tak jak napisalam Slonikowi-jestem zainteresowana wymianami z Wami obiema ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Hej, może coś u mnie?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hej a interesuje Cię Dior HP , 10 ml ze wspólnych zakupów?
hmmmm to trzeba cały zestaw brać? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-08-06 o 12:38 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie czekam na Wizazanki z ktorymi juz rozpoczelam negocjacje ![]() Neska951-interesuje mnie wymiana wylacznie hurtowa czyli calych zestawow Pozdrawiam!
|
|
|
#23 |
|
Perfume Lover
|
Najbardziej zależy mi na tym co niżej, resztę chętnie przyjmę, ale na to mam największe ciśnienie.
HR Wanted JPG Classique EDP Boucheron Trouble Timbuktu Tom Ford Tobacco Vanille N.Kamali Jazmin N.Kamali Incense Eau Baume D'Italie Du Doge EDT
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisalam u Ciebie jezeli masz ochote jeszcze cos dobrac to pisz smialo
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
mi zależy na jak największej ilości, bo prawie nic nie znam, a chętnie wypróbuję
a co bym chciała koniecznie - napiszę jutro wieczorkiem
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie czekam na info ![]() Po niedzili moge raczej byc trudno osiagalna i tylko wieczorami wiec na pewno sie odezwe ale zebys wiedziala, ze sie nie rozmyslilam
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
A za który zestaw chciałabyś ode mnie Baby Doll? : )
(mnie najbardziej interesowałby drugi, ew. pierwszy) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-06 o 17:41 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28593482]A za który zestaw chciałabyś ode mnie Baby Doll? : )
(mnie najbardziej interesowałby drugi, ew. pierwszy)[/QUOTE] Mozemy sie jakos dogadac poniewaz bedzie to nieco wymieszane ze wzgledu na to ze Beyza wybrala sobie to co chce, czekam na Slonika oraz Twoja decyzje ![]() Moge tez zawsze cos dolozyc i mam tez kilka innych rzeczy ktore sa na wydaniu ale nie ujete Zerknij pozniej jeszcze na dokladke ktora zrobie
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
Hmmm, nie wiem jaki mam limit tych zapachów, najwyżej podam, co mi się podoba, a potem się to odpowiednio zweryfikuje ; ) Poza tym, muszę dzisiaj zamienić jeszcze słowo z Wizażanką, która miała iść przetestować BB w perfumerii, bo nie była pewna co jej bardziej podpasuje - Amarige lub Baby Doll, postaram się to dzisiaj załatwić, bo chętnie zrzekłabym się BB na rzecz tych małych cudeniek twych : )
Więc interesowałyby mnie: Dior Poison EDT L'artisan Tea For Two Dolce Vita EDP Nina Ricci Kyoto Annayake Miyako Musc Maori Musc Nomade Vanille Galante Sisley Soir de Lune Dior Miss Dior Cherie EDT 2010 Etro Messe de Minuit F.Malle Musc Ravageur Tom Ford Tobacco Vanille Micallef Patchouli EL Sensuous Sl.Lutens Fille en Aiguilles Labdanum Etro Sandalo A.Goutal Vanille Exquise DK Black Cashmere (stara wersja) CdG Wonderwood Heeley Cardinal S.Lutens Miel De Bois Dipthyque Opone Nie przeraź się ilością ; ) Przesieję to potem, obiecuję! : ) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-06 o 18:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Ale może choć za jeden z nich coś znajdziesz?