|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
♥ Lipcowy secondhand u Kiiko ♥
NIEAKTUALNE
Przeczytaj proszę: * nie wysyłam pierwsza - nawet jeśli masz 100 przekupek; *dziewczyny z liczbą przekupek mniejszą niż 15 lub z negatywem wysyłaj proszę o wysłanie pierwsze; * jestem zajęta, tak jak większość i mogę nie mieć czasu wysłać paczkę od razu, dlatego umawiamy sie na konkretny dzień i wtedy wysyłamy; * jestem pozytywną osobą, ale nie toleruje osób, które są niemiłe, bezczelne, niesłowne, chamskie i olewające - jeśli taka jesteś to od razu dziękuje za współprace; * jestem człowiekiem - rozumiem, że czasem coś się dzieję i wysyłka się może opóźnić, ale też bez jaj, że 4dni pod rząd była zamknięta poczta; * szanujmy się; fioletowy - jest biały - nie ma Zapraszam do oglądania Dokładka spinki do włosów
2 sztuki w kolorze fioletowym 1 w kolorze amarantowym (nie taki jak na zdjęciu dł. 9cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-19 o 10:46 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ Lipcowy secondhand u Kiiko ♥
Dokładka
Kobaltowa bluzka H&M ślicznie wygląda z opaloną skórą na mnie niestety za mała ![]() stan bdb rozm. s rękawki 3/4 szer. między pachami 38cm dł. 59cm Bluzka/tunika Dorothy Perkins z żabotem rozm. z metki 44, ale ja nosze 38 i fajnie wygląda ![]() stan bdb szer. między pachami 46cm dł. 73cm Jeansowe szorty z ćwiekami śliczne ![]() rozm. xs stan bdb+ szer. w pasie 36cm szer. w biodrach 48cm stan 19cm Jeansowe bermudy Cross przeze mnie skracane, bardzo wyszczuplają nogi stan bdb pas 40cm biodra 53cm stan 20cm dł. bez podwiniętych nogawek 57cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-08-23 o 14:23 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Biała bokserka z żabotem Denim CO
stan dobry+ rozm. s/m zmniejszana u krawcowej ma dwie malutkie dziurki przy szwie od ramiączek Ecru t-shirt Bershka nowy z metką rozm. m szer. między pachami 41 cm dł. 60cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-02 o 14:25 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Biała sukienka H&M w groszki <-- nie ma alleyezonme
rozm. 36 jest nowa, ale ma mała dziurke przy szwie od nowości szer. między pachami 38cm dł. 82cm Białe klapeczki <--- NIE MA rozm. 39 stan bardzo dobry raz założone Biała sztruksowa marynarka rozm. xs/s szer. w biuście 40cm dł. 51 dł rękawa 57cm stan bdb *zdjęcie dziurki w sukience w groszki Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-02 o 14:26 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Marynarski sweterek (rez. Martita66) <-- nie ma
nowy bez metek - kupiony w hurtowni rozm. m bez kokardki sze. między pachami 41cm dł. od ramienia 61cm Koszula H&M grafit stan idealny rozm. 38 bardzo ładnie widać w niej wcięcie w talii wymiary: szer. 42cm dł. od ramienia 53 cm(jest krótsza po bokach a długa na środku) dł. na środku bez kołnierzyka 64 cm materiał 100% bawełna Spódniczka Benetton bombka rozm. L stan idealny kruczoczarna szerokość w pasie 40cm szerokość na dole 46cm długość 45cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-08-29 o 12:03 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualna dokładka
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-02 o 14:27 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
BEwentualna dokładka
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-02 o 14:28 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzosowa na jedno ramienie Clockhouse rozm. z metki m, ale pasuje też na s stan idealny- nowa bez metek Grafitowa tunika/mini H&M <--- nie ma shrinn z pagonami rozm. xs/s stan bdb + Różowy sweterek Brshk rozm. m, ale moim zdaniem bardziej s stan bdb Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-08-29 o 12:05 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dok
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:30 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Bermudy H&M do kolan w kratkę rozm. 38 stan bdb Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:31 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Koszula Big Star fioletowa stan idealny bardzo ładnie wykonana wewnętrzna strona kołnierzyka i miejsca, gdzie są guziczki jest satynowa Kardigan Top Shop <-- nie ma Shirinn beżowy stan dobry- zmechacił się, a ja nie mam golarki ![]() sięga za pupę rozm. 10 jest rewelacyjny, a mi nie pasuje Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-08-29 o 12:06 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
dok
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:31 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
dok
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:32 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dok
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:33 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
dok
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:34 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Koszula Abercrombie & Fitch - NIE MA
niebieska z białym kołnierzykiem i mankietami rozm. z metki m, ale to zdecydowanie s stan celujący szer. między pachami 43cm dł. od ramienia 54cm dł. całkowita 65cm dł. rękawa od zewnątrz 59cm dł. rękawa od wewnątrz 49cm Sweterek Reserved jest absolutnie rewelacyjny, ale na mnie troche za mały z metki s stan bdb - ma kilka zmechaceń pod pachami szer. między pachami 40cm dł. 60cm nie wiem czy chce go oddać ![]() Marynarska tunika Denim CO. <--- NIE MA fablous nowa z metkami rozm. 12 szer. między pachami 45cm dł. 77cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-09-26 o 15:23 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Musztardowy sweterek George
stan bdb - leciutkie zmechacenia malutkie bufki rozm. ok. 38, ale znacznie się rozciąga szer. między pachami 41 dł. 73cm Panterkowe bolerko stan bdb rozm niby 14, ale zdecydowanie uni dł. 43cm Czarna tunika/nietoperz h&m z cekinami jest super -kupiony dla mojej siostry, a jej nie pasuje wycięła metkę, bo wystawała przy noszeniu to rozm. l, ale będzie pasował i na większe i mniejsze szer. między pachami 61cm dł. 73 cm szer. na dole 52cm *wymienię za coś konkretnego nie muszę oddawać ![]() Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-10-04 o 23:10 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
dok
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-08 o 19:35 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 20.07 Ciemno szare pumpy<-- nie ma alleyezonme
no name rozmiar ok. 42 na oko rozszerzają się ku górze stan bardzo dobry bez paska szer. w pasie 38cm szer. w biodrach 53cm szer. w udzie 27cm szer. nogawki przy kostce 15cm dł. 99cm Sukienka bez ramiączek rozm. 40 rozkloszowana z podszewką z tyłu suwaczek stan bardzo dobry Różowa koszula Duunes Stores --> NIE MA w białe paseczki rozm. ok. 40/42 ja nosiłam jako oversize stan db+ Sukienka w kropeczki jest bardzo wygodna i ślicznie podkreśla talie rozm. 38 stan bardzo dobry Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-10-09 o 12:26 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Różowy sweterek H&M Nietoperk rozm. m Biała kurteczka rozm. s/m Power shoulders Bershka<-- nie ma alleyezonme rozm. l szer. między pachami 45cm dł. od ramienia 66cm Biała długa koszula Bershka (za pupe)<-- nie ma alleyezonme rozm. l szer. między pachami 48cm dł. od ramienia 67 cm dł. na środku bez kołnierzyka 77cm T-shirt z Kucykiem Pony ![]() rozm. m Marynarski t-shirt rozm. m Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-10-11 o 18:42 |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Biżuteria Kolczyki wkręty prostokąty NIE MA Likethechocolate
Katherina kolor amarantowy/ciemny róż ze złotą obwódką nowe 3cm na 2cm zdjęcie moje/ zdjęcie ze strony nie dorzucę jako gratis Kolczyki wkręty kółeczka Katherina perełki ze złotą obwódką średnica 2cm są wypukłe - wysokość 1cm zdjęcie moje/zdjęcie ze strony nie dorzucę jako gratis Branoletka H&M kolor beżowy stan idealny założona raz średnica kółeczka 17mm moje zdjecie/zdjęcie z netu Kolczyki różyczki granatowe nie noszone średnica kwiatka 3cm Różowe koła Katherina nowe drucik jest obleczony materiałem kolor magenta średnica 4cm Wisiorek z Wieża Eiffla NIE MA affen w kolorze srebra stan idealny bez kokardki wysokość wieży 5cm długość łańcuszka ok.33cm Wisiorek z sową <-- nie ma Mikanda Katherina nowy kolor imitowany na stare złoto wysokość sowy 8,5 cm dł. łańcuszka ok.42cm nie dorzucę jako gratis Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-08-29 o 12:09 |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Bluza House rozm. 38 stan idealny identyczna jak na zdjęciu śmieszna ![]() ZAPRASZAM Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-10-04 o 13:09 |
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1309462416
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1309462416 Zerkniesz do mnie??? ![]() ![]()
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309462957
coś u mnie moze ?
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ecru t-shirt Bershka
nowy z metką rozm. m Biała bokserka ✂✂✂✂✂✂✂ stan idealny rozm. s Spódniczka Benetton bombka rozm. L stan idealny kruczoczarna cos u mnie?
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy juz można, ale kto nie ryzykuje - ten nie ma.
Moze znajdziesz cos u mnie za biały top h&m, bluzeczke z metką oraz buciki?
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Marynarski sweterek nowy bez metek - kupiony w hurtowni rozm. m bez kokardki |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.