![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXIII
Otwieram
![]() Powezmę na siebie ciężar tworzenia streszczenia, ostatnio robiłam to w zeszłym roku ![]() kolejność właściwe zerżnęłam z kapownika statystykowego , no po coś w końcu jest no nie? Florens- kupiła odkurzacz, i ma gigaremont i kusz i brót. I jest trochę ----> ![]() Rejcz drodzy moi i mili spotkała się bez spodni z Ju i Ewusią i Rozterką i wszystkie wygladały tak że reszta baru postanowiła się więcej nie ujawniać w załącznikach. Poza tym Rejcz zaliczyła fryzjera , znowu... efektem czego było ponoć żółtko u nasady, ale naocznie nie widziałam więc wiecie.... , poza tym przemierzyła nocą mroczny las i bezpiecznie wróciła do domu nad ranem....ale twierdzi że łatwa nie jest. Winterka ma rozterki ( w sensie zmartwień) związane z posiadaniem synka z konkretnym charakterem, który to czyni bunty na statecznym okręcie państwa Winterostwa, marzy o wyjechaniu na odpoczynek , o nowych butach i chyba.. staniku też... Poza tym chodzi na siłownię gdzie wypierają ją ze sił... Polly robi biznesplan i będzie wkrótce biznesłómen i jest jednym duchem nieobecna, chwilowo jest spokój bo po zakupie różiowego tiulu wydaje się być letko zniechęcona do zakupów w sieci, no chyba że nie mówi nam wszystkiego ![]() Vesenka nieustająco chudnie i rozpiera ją energia, poza tym odnajdujem w niej w tej częsci baru niewykorzystane pokłady miłości, ma również pięty. Poza tym się szkoli i również szykuje się do ważnego egzama A my czymiemy kciuki za ObieDwie. ![]() Spoo ma dwójkę dziwnych sąsiadów którzy zamieszkali w 3 pokojach i pożyczają przedłóżki, po czym je oddają , miała również zachorowanego dida i nieprzespaną noc. Redzia lutuje póki co metale i druty ale jak sprawy posuną się za daleko to przylutuje niewpuperzowi i będzie miała rację. Madzik się urlopowała i ma makijazowego lenia. Rozterka miała problem z wyłamaną nogą od stolika i przeprawę ze nieco mniej rozgarniętym sprzedawcą, bedzie się dekoloryzować i farbować o efektach pewnikiem dowiemy się już w tej odsłonie Ju zjeździła kraj z rodziną , poznała pana który był fajny ale pachniał niedopsz ![]() Karkki jest baropedią, ponieważ wie wszystko poza tym jak przechować mrożone truskawki w dodatniej temperaturze Maja nam zachorowała i męczyli ją w szpitalu, ma awarię i trochę jej nie ma Gryx się wyalienował na czas jakiś pozwalając myśleć niektórym, że są temu winne , zająwszy się w tym czasiem odkurzaniem magisterki i czytaniem ambitnych ksiązek. Nawiązał również kontakt z tajemniczym P , okoliczności wskazują na dawną zażyłość , szczegóły nie są znane aczkolwiek sprawa jest ciekawa i pełna niejasności, padła propozycja aby powołać w tej sprawie barową komisję śledczą Kamena tłumaczy , wierci, była na filmie Allena i ma brudne okna Pinia się przeprowadza i odchudza słodką herbatą aileenn była słomianą wdową , planuje wielgachny dom z mnóstfem pomieszczeń , ciekawe czy myślała kto to będzie sprzątał ![]() ![]() Lucho się trochę wyniósł, w rence zuaa wciągła go Asiuuuula , toteż kupuje i melduje się w stosownym wątku. Ewusia ma ładne drzwi i ściany, więcej nie pokazywała ![]() naiat wkurza się na pracę, nie mam mensza dida i nietopsza, i była na urlopie. Parabelka lubi smazonego arcydzięgla i królika ![]() Agnes poznała Ju i Gucia, była na wypoczynie i robiła badania Betty miała święto i rozmowę w sprawie pracy Truskawa farbuje/farbnęła się na inaczej i nie kce pokazać ![]() ![]() Melk była pokryziona przez żarłoczne komary i się urlopowała tesz Micielina to dziwne ale prawie Jej nie ma, poczatkowo sluchy chodziły że z powodu braku klawirków , no .. dziwnie tak bez Micielowych linków na każdom okazje Sabb bywa rzadko na W , ale wiemy że ciosza nie jest dla niej powodem wzięcia ślubu, ma gimnazjalistę , i robi wiele razy różne ..rzeczy platekrozy wybiera perfumę na wesele koleżanki Odwiedziła nas również Aragonte Wpadli też chytrusek lisek , miszona, VI4,nebraska, Figarro Daff,monadam, canela, Gold każda z innym sprawem... ale nie rozgadali się na tyle , żeby ten.... wiecie... no i nie uwierzycie.... Teziak też był ale za daleko nie zaszedł ilość informacji siłą rzeczy zależy od tego ilesmy się na fontku udzielali ![]() dziękuję za uwagę , bawta się dobrze w nowym barze ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-12 o 08:33 Powód: dopisek do streszczenia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
A dzie streszczenie?
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro streszczenie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Będzie, nie mam gotowców
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Jutro, chyba że kąpiel mnie orzeźwi to czasnę dziś ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opuściłaś się skrbie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-08 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To spadam spać,siłka mnie chyba usypia
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że w niektórych przypadkach by się dało mieć ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-08 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
trochę tak.. starzeję się musi, przestałam być zabawna rozryfkowa i cool
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- prawda ![]() ![]() to te kilka se skopiuje ![]()
![]() |
#9 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
O! Taki np Gryks ma ciągle te same problemy
![]() Dobra,uciekam.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Człowiek się odwróci, żeby nogi namalować- a tu pach!
![]() a więc- za nowego baru bym chciała- nie zmieniać koloru włosów, nie przekroczyć 16stu flach, zdrowo jeść i dużo pić i zrobić wszystkie zlecenia, o! I ja w to wierzę ![]()
#11 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oceniłam już Bar jako doskonały
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
grozi wypollizowaniem
|
ej laski trzymcie jutro kciuki! podwójnie! za mnie i ves
![]() ![]() ![]()
#13 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
że Ju farbuje uydki, przeczytałam nogi pomalować nie wiem czemu to pomyślała ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Wiedźma
|
Ej, no co jest? Ledwo przylazłam, a Wy zamykacie??
Cytat:
![]() No, w moim. Albo mnie nie ma, albo jestem nakręcona jak zegar z kukułką. ![]()
![]() |
#15 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Joł,za Ciebie lewy,za Ves prawy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXII
O! To też jest "częstochowska masakra rymem"
![]() Dokładnie tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |||||
BAN stały
|
Łinterko, może i macie nowy, ale tu jeszcze żem zdążył
![]() Jeśli pogodzenie to sytuacja pt.: "Dawno się nie widzieliśmy, ale przecież wszystko w porządku", to tak ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj Flo, nie musimy być obrzydliwie bogaci akurat w ten sposób ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-08 o 22:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wiedźma
|
Tego to ja robiłam nie raz... Ale czy my znowu o tym rozmawiamy?
![]() ![]() ![]()
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem tylko prostą malarką ![]() Co do nóg- maluję, ale nie swoje- Skrb i Winter ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Mother of Cats
|
Łoj, ale macie tempo, nie dość, że nowy bar się urodził, to już tyla postów
![]() To na poczatek nowego baru zrobię kolejne fstydliwe wyznanie: mam dalece posuniętą sklerozę próbkową. Szukałam czegoś w pudełku z próbkami - fcale nie takim wielkim - i znalazłam trzy próbki tego samego zapachu, którego zresztą ostatnio znów namiętnie szukałam na wymiankowym, więc o mało co nie dorobiłabym się czwartej ![]() ![]() Polly ![]() Ves ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Sen mnie zezmorzył i jeszcze gardło mnie boli
![]() Spadam lulać, papa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie umie cytować ze starego baru
popieram ze od zawsze Szymon Wydra wyciska mi łzy temi rymami - król tekstów jest tylko jeden ![]() Ewuś - gratuluję teściów ![]() Winter - masz bdb gust mófiłam Ci jusz? co do butów np, mam taki sam - te same sobie wybrałam - ino włąsnie cena - niemniej jednak może znajdą sie w tem stylu inkszej firmy - mam Vagabondy i som świetne ale letnie Te ino w brązie, też najsowe ale fukstycznie niewiele tańsze a te inne to był Clarks i droższy ![]() no i zapomłam reszty ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- oj oj ten lewy tak brzmi ![]() to trzymam i ja Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.