|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
![]() I so, ślóp czy rozfut? ![]() Trafiony, zatopiony - orgazm! To wróży ślóp
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-08 o 18:40 |
|
|
|
#4952 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem... rozmowa o wszystkim i o niczym, sratatata, gadka o "urodzinowej wódce" (!) i zero nawiązań do porzucenia mnie na uafce w środku nocy ![]() --- Kto pisze teksty zespołowi Feel? Po pamiętnej "w pustej szklance pomarańcze" nowa perełka: "noc jest bardzo długa, gdy wstaje dzień już kończy się" |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filu pewnie ten/ta sam/a co reszcie Albo se piszą nawzajem korespondencyjnie
|
|
|
|
|
#4954 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4955 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4956 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4957 |
|
grozi wypollizowaniem
|
eeee....mnie sie wydaje ze to po prostu bełkot..nawet nie pseudointelektualny ![]() pseudointelektualny to jest myslovitz , nawet mielismy ostatnio zTZem pseudointelektualny panel dyskusyjny na temat środków wyrazu i ukrytych treści metaforycznych frazy:"chcesz usłyszeć -patrz"
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4959 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nudny wieczór nadszedł,chyba na siłownię pójdę
I buty muszę sobie wybrać na urodziny,trudne zadanie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4960 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myslovitz kiedyś bardzo lubiłem, ich pierwszą płytę (?) bodajże, ale to były szalone czasy osiemnastek i grilli (grillów ) w niewykończonych budynkach, wśród pustaków, desek i po ciemku, bunt i snucie wielkich planów na przyszłość, no takie tam nastoletnie pierdoły jednym słowem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4961 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie pytam kto pisze teksty ktore wyśpiweuje szymon wydra
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem tylko jakiej firmy buty nosi Piotr Kupicha.
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przemokłam i już kicham cały wieczór,oby tylko przeziębieniem się nie skończyło
![]() Potrzebuję od Was porady,bo na wątku nikt nie odpisuje,a Wy mi dziewczyny doradzicie(jeśli będziecie chciały to byłabym bardzo wdzięczna) Nie mam pojęcia jakie perfumy wybrać na wesele przyjaciółki: Angel Hugo Boss Intense - niestety do nich nie jestem przekonana,często ich używam i mi troszkę spowszedniały,ale jak pasują to wezmę ![]() Calvin Klein Eternity Nina Ricci - tutaj to wydają mi zbytnio nie pasujące i jakoś nie chcę chyba jednak zbytnio ich ![]() Puma Animagical - są śliczne,ale strasznie szybko się ulatniają Będę mieć jeszcze niestety tylko 2 ml Addict EDP - niestety nie znam,więc to byłoby użycie w ciemno - nie wiem jak będzie pachnieć na mojej skórze. No i jest jeszcze Euphoria,ale boję się,że druga kumpela (swoją drogą przyjaciółka i będziemy obok siebie siedzieć) użyje,bo ona uwielbia Euphorię,a nie chciałabym,żeby to były te same perfumy. Co do wymienionych zapachów oprócz Addict wymieniłam perfumy,które na mnie (och ja skromna )ślicznie pachną,współgraja z ciałem.Zrobiłam selekcję i z nich jakieś chce wybrać ,jednak nie mam pojęcia które...Wesele jest w połowie września.
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-09-08 o 19:26 |
|
|
|
#4964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Haj
|
|
#4967 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
zastanawia mnie które to ta marchewka i dlaczemu nie zaprezentowali naocznie magnificznych sekrecji?no ba marchewki bywają pikne Cytat:
tylko musiałby to ktoś odważniejszy zrobić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
szymon wydra przoduje jak dla mnie, co prawda dużo nie słyszałam, bo ciężko to wytrzymać, ale to co słyszałam to rzadkie kfiatki som kiedyś cieszyły mnie bardzo niektóre teksty Huntera, w sumie dalej cieszą a kto śpiewał że herbata wzniosła krzyk? ![]() Cytat:
dawaj propozycje, pomożemy wybrać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musiałoby być coś szczególnego i nie tak popularnego, jak Angel- w związku z tym poszłabym do Seph. i potestowała fest a potem wzięła próbkę. Chyba, że do któregoś szczególnie cię ciągnie... No bo tak- angel- napisałam Boss- sama piszesz- to nie może być coś, co spowszedniało Eternity- chyba zbyt męczące dla otoczenia, przy tym na tyle dominujące, że mogłabyś przyćmić pannę młodą Nina Ricci- jest chyba zbyt kameralna Puma- nie znam, ale sama piszesz Addict- po prostu go nie znoszę
|
|
#4969 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4972 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
faktycznie
![]() hej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Właśnie z Angelem boję się,że będzie nim pachnieć całe wesele Z Eternity świetnie napisałaś,bo właśnie przez to odpada.W ogóle wszystko super opisałaś,więc chyba będzie trzeba odwiedzić sephorę - tylko słabo z finansami i dlatego chciałam coś wybrać z tego
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-09-08 o 20:58 |
|
|
|
|
#4974 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale jest wiele innych..miałam gdzieś moze znajdeu SW to król rymów częstochowskich ![]() Mur bez bram ja tu ty tam Brnę we mgle Gubię drogi swe Nie odnajdę się ![]() Zachowujesz sie jak porzucony pies Który nie wie gdzie jego miejsce jest Będę sobą, Ja będę sobą i Będę swego życia ozdobą ![]() Zostając tu Zaznaczam swój Zwyczajny brak pomysłu ![]() Mógłbym też, gdybym chciał Serce twardsze mieć niż stal (to mi sie podoba....ma rytm jak wiersz propagandowy z zamierzchlego ustroju )Nasze życie będzie jak poemat Trzeba tylko znaleźć dobry temat (absolutna klasyka )Co to ma być zamierzam się zmyć ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ale zeby nie było to jeden szymonowy dwuwiersz mi sie podoba ![]() "do nieba nie chodze, bo jest mi nie po drodze"
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-09-08 o 21:04 |
|
|
|
|
#4975 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dużo ![]() Cytat:
Cytat:
Ale pogodziliście się, będą jeszcze z tego.. yy... dzieci? ![]() Nie pytał czemu nie odbierasz od niego tel?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4976 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() a to spryciarz ![]() Cytat:
chyba pan K Piotr sam se pisze te mondrości ja bym wzięła Angela mimo wszystko kiedyś to był dla mnie taki właśnie "zapach na wielkie wyjścia" wieczorowy, wyrazisty... teraz już taka pogoda ze Angel nie udusi Szczerze to nie spotkałam się żeby na jednej imprezie większa ilość osób nim pachniała, co innego Euphorią właśnie, albo Cool Water ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hahahaha o prawda Euphoria to zawsze i wszędzie ![]()
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
fyfaliło mnie z wizażu wielokrotnie
, w i dostałam propozycję pracy
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przetrzymać zamrożone truskawki w czasie rozmrażania zamrażalnika?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

) w niewykończonych budynkach, wśród pustaków, desek i po ciemku, bunt i snucie wielkich planów na przyszłość, no takie tam nastoletnie pierdoły jednym słowem 

różne so herbaty
.
Dużo