|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cosmetici dora
tyle ostatnio przeczytałam na wizazu pozytywnych opinii o masce do włosów tej firmy, że bardzo chciałabym ją kupić!!! Czy ktoś wie gdzie ją można kupić okolicach Sosnowca lub Katowic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: cosmetici dora
a może można gdzieś w internecie kupić te kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Widzialam je jakis czas temu w Zabrzu na ul.wolnosci ( tej glownej ulicy) w jednej ( jedynej ??) aptece na tej ulicy).Obdzwon wszyskie (ale chyba jest jedna tylko ) i zapytaj.Swoja droga do Zabrza masz latwy dojazd :P pociagiem - musisz jechac tym do gliwic- to jedna staja wczesniej niz glwice.A apteka jest zaraz przy dworcu-nawet nie 100m,ale nie widac jej z wyjscia.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze do niedawna mieli stronę internetową,na której była cała lista punktów w całej Polsce, gdzie można kupić ich kosmetyki. Ale jakoś znikła ta strona.Ale z tego co pamiętam to w Twoich okolicach tych aptek(bo oni to tylko w aptekach sprzedają) było naprawdę sporo- zazdroszczę Ci.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hello!!Już Ci pisze,w Sosnowcu:APTEKA PRYWATNA ul.Długosza 80,Apteka "MELISSA" ul. Staszica 8 B ,Apteka "MEDIALIS" ul. Zuzanny 20,Apteka "JEDYNKA" ul. Zegadłowicza 3.W Katowicach:Apteka "AKADEMICKA" ul. Tysiąclecia 41,APTEKA ul. Łętowskiego 32 B ,Apteka Na "SADYBIE" ul. Jutrzenki 1 ,Apteka "VIKAN" S.C. ul. Gawronów 22 ,Apteka "PRYWATNA" ul. Gen. Le Ronda 6 .Takie adresy mieli na swojej stronie inetrnetowej,mam nadzieje ze sa aktualne(bo sama kiedys-teraz mam urwanie głowy-zrobie rajd po tych aptekach w poszukiwaniu cudownej maseczki bambusowej)Napisz potem czy dostałaś kosmetyki w której s z tych aptek,ok?Pozdrawiam cieplutko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wizazanki kochane!!! Cudowne jesteście - tak szybko dostałam odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
W pierwszej aptece do jakiej zadzwoniłam ("Jedynka" na Zegadłowicza w Sosnowcu - mam najbliżej)- mają pełen asortyment tych kosmetyków - dzisiaj lecę kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Agusiaczek,a masz może jeszcze adresy gdzie można j znaleźć w Trójmieście? Rówmież byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No niestety,nie ma podanych adresów z woj.pomorskiego,jedynie z zach.pomorskiego,ale watpie czy te adresy będą Cie urzadzać.Tak czy siak je podam może komuś się przydadzą:
Apteka ,,LEDAN' sp. z o.o. ul. Pocztowa 1 Goleniów Apteka "PASTYLKA" ul. Kopernika 26 Kamień Pomorski Apteka "PORTOWA" ul. Cicha 12 A 6-7 Kołobrzeg Apteka "APTECUS" III ul. Jana Pawła II 20 Koszalin Apteka ,,GEMINI'' ul. Chrobrego 9 Mielno Apteka "ZDRÓJ" ul. Krótka 4b Międzyzdroje Apteka "ARNICA" ul. 1 Maja 2 Pyrzyce ,,LI-MAR" Sp. z o.o. ul. Czarnieckiego 1e Stargard Szczeciński ,,LI-MAR"Sp. z o.o. ul. Bolesława Krzywoustego 56/1 Szczecin Apteka EUREKA Sp. z o.o. ul. St. Dubois 1 Szczecin Apteka ,,ARWIZJA" Pl. Matki Teresy z Kalkuty 6 Szczecin PHARMED Sp. z o.o. ul. Felczaka 8 Szczecin Apteka PO SCHODKACH ul. J. U. Niemcewicza 24 f Szczecin Apteka KOSMA-FARM Sp. z o.o. ul. Santocka 20 Szczecin Apteka ,,POD PAPROCIĄ" ul. Właściańska 1 Szczecin Apteka "W Centrum Słonecznym" ul.Struga 18 Szczecin APTEKA "REMEDIUM" ul. Łukasińskiego 38 b Szczecin APTEKA "PIGUŁKA" ul. Legnicka 3a Szczecin Apteka "FENIKS" ul. Jagielońska 73/2 Szczecin APTEKA ,,POD WAGĄ" ul. Krzywoustego 7a Szczecin Apteka "ARNIKA" ul. Sikorskiego 2 Świnoujście Przykro mi, że nie mogłam Ci pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A skąd ta lista adresów, poszukałabym punktu w Krakowie. Z góry dziękuję za info
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No tak,mogłam na poczatku podać stronke z tymi adresami,a nie robić z siebie wszechwiedzącej ,no ale naprawiam swój bład:http://www.cosmeticididora.com/polsk...toryzowane.htm
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oj, ale widzę, że nie ma tam województwa mazowieckiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
przeczytałam na stronie www tej firmy, w opisie maseczki z wyciągiem z bambusa, że na włosach farbowanych trzeba ją trzymać 2-3 minuty, pytanie do użytkowniczek: czy rzeczywiście tak krótko ją trzymacie? (bo ja przyzwyczaiłam się do trzymania na włosach odżywki tak długo jak to jest możliwe, np. całą noc, jeśli rano mam czas na umycie głowy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja na początku trzymałam ją do 15 minut ale ... po regularnym stosowaniu zaczęła mi rozjaśniać farbowane włosy ( z ciemnego brązu prawie czarnego zeszłam do czekoladowego brązu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Nie szkodzi że nie wiesz, trudno, liczą się chęci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a wiecie moze czy ta odzywka:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...me=margolci%40 jest naprawde dobra? bo ma tylko 1 recenzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Dot.: cosmetici dora
W Warszawie mozna kupowac przez Internet www.aptecus.com
Moze nie maja tam wszytkiego ale maska z bambusa jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: cosmetici dora
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: cosmetici dora
Cytat:
Poza tym..pytania o skutecznosc to raczej na forum fryzjerskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.