![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
minerały i biochemię - wątek Tekli :)
Aktualizuję 1 post w miarą regularnie.
Odpowiadam u Ciebie, proszę o odpowiedzi w moim wątku. Preferuję wysyłkę listem poleconym. Osoby bez wątku na Targowisku proszę o wystawienie przekupki jako pierwsze. nowe wymienione podkłady: EDM Golden Light - semi matte (struna) 50% sampla dla Eirenn EDM Beige Light medium - intensive (struna) 80% sampla dla fluxus EDM Beige Medium Beige Neutral - matte (struna) na spróbowanie 25-30% sampla EDM Buff Fairly Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Buff Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Olive Medium - semi matte (struna) 60% sampla EDM Olive Sandy Olive - semi matte (struna) 80% sampla EDM Olive Sweet Almond - original glo (struna) 80% sampla EDM Olive Golden Medium - ofiginal glo (struna) na spróbowanie 30% sampla Lumiere Light Medium Cool (VV) - 95% sampla (struna) Lumiere Medium/Cool Beige 2.3 (FF) - 95% sampla (struna) Lumiere Medium Neutral (FF) - struna, wypróbowany kolor dla nierdzewna Lumiere Light Medium Warm (VV) - odsypka dla Jackie_S Blusche English Toffe - original matte (struna) 90% sampla Blusche Brazilian - full coverage with kaolin (struna) 60% sampla EGM Cover Me (sample w woreczkach strunowych, wypróbowany kolor) Yellow :Kay Lee, Yuan Yuan,Reico, De Anna, Francine, Anastasia dla nierdzewna, agniew, Jackie_S Beige Neutral: Whitley, Randall, Moliehic, Constance,Theoda, dla agniew, Jackie_S Warm: Claire, Kay, Sue Jin dla agniew, Jackie_S Olive: Sheena, Sheila dla nierdzewna, ~~Ala~~ Cool Jan, June, Winter, Cassandra, Agnes?, Stella dla Jackie_S Youghtful Glow (nie otwierane) Cool: Shelly, Storm, Iris Beige Neutral: Korah, Joey, Joanie dla eniav Warm: Emily, Ania, Judith dla eniav Olive: Mina (wypróbowany kolor) Joppa Light #2 - full coverage (struna) 95% sampla dla nierdzewna Joppa Medium Light #1 - soft coverage (struna) 100% sampla Joppa Medium Light #1 - full coverage (struna) 100% sampla Joppa Medium #1 - soft coverage (struna) 50% sampla Joppa Medium #1 - full coverage (struna) 100% sampla 2szt Buff'd Wool (Oryginal) sampel w strunie, wypróbowany kolor Meow Bengal 2-Frisky PP (struna) dla nierdzewna Meow Bengal 3-Naughty FF (struna) Meow Siamese 2-Frisky PP (struna) dla nierdzewna Meow Siamese 3-Naughty FF (struna) dla Jackie_S Meow Korat 3-Naughty FF (stuna) Meow Ocicat 2-Frisky FF (struna) Meow Ocicat 1 Pam.P (struna) ubytek od 0.5 ml Meow Abyssinian 2-Frisky FF (struna) ubytek ok 0.5ml LaurEss Pure Tan Ethernal LaurEss Soft Fawn Ethernal dla Curry LaurEss Pure Fawn Minimalist LaurEss Radiant Fawn Elemental (odsypka z biga) dla ~~Ala~~ LaurEss Soft Tan Elemental LaurEss Radiant Tan Ethernal dla papeteria LaurEss Soft Ivory Elemental dla Curry LaurEss Radiant Ivory Ethernal dla papeteria Aromeleigh - 2YL Voile ok 1 ml Lucy Minerals Cream OCC - wypróbowany kolor (struna) Lucy Minerals Pale Olive OCS - wypróbowany kolor (struna) róż: EDM Theme Park (odsypka 1/2 sampla w strunie) Villet87 EDM Snuggle (odsypka 1/2 sampla w strunie) Viollet87 EDM Snooze Bar (odsypka 1/2 sampla w strunie) silveretta EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) silveretta EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Email Me (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Wafle Cone (odsypka 1/2 sampla w strunie) korektory: Joppa bisque - (struna) 100% sampla bronzer: Caribbean (struna) 100% sampla 2szt. wiedźma86 cienie: Joppa South Pacific - (struna) 100% sampla 2 szt EDM Eco Friendly - (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Snow flakes - odsypka EDM Freckles - odsypka 1 ml EDM Weeping Willow - odsypka 1 ml dla ~~Ala~~ EDM Butterfly Kisses - odsypka 1 ml EDM Silver Spoon - odsypka 1 ml EDM Swing Set - odsypka 1 ml EDM Ballet Slippers - odsypka 1 ml EDM Parasail - odsypka max. sampel EGM Green Tea - 1ml EGM czarna baza pod cienie (1/2 opakowania) PIELĘGNACJA Objętości biochemicznych kosmetyków do ustalenia, tylko odlewki do 10 ml. Biochemia Urody Puder bambusowy - odsypka Mazidła wosk Candelila Dry flo - odsypka EGM"żółta" odżywka do włosówAnkaFranka Kolorówka: puder ryżowy - odsypka gliceryna Niemineralne: Ozdoby do paznokci - plastry miodu srebrne, mieniące się kolorami (zdj.1) - brokat - pył żółty, mieniący sie na zielono (zdj. 2,3) - mini plastry miodu (?) - zieolone, mieniące się na złoto (zdj. 4) Perfumowany dezodorant C-Thru Anethyst (75ml ubytek od 0.5cm od góry butelki) Woda perfumowana VIP collection 50 ml (psiknięta 2 razy dla sprawdzena zapachu) Chętnie przyjmę: Monistat Pixie: Tinkerbell 2,3 AWGM: hope, greace, kindness 3.0 Buff'd: medium light olive, light olive, antique (light, original), róż triky Lumiere: light medium gold, light medium warm (cashmere,luminesse) Blusche: butter pecan FC, caramel coretto FC, OM, SS, pędzel biały do pudru EDM pędzel dome blush brush, cienie: angel's trumpet, cherry fizz, exhale, first love, juniper, leaps&bounds, net surfing, smokey pink, starry eyed, twilight kiss, róże: flannel PJ's, pumpkin pie, champagne, text message, wake up call, korektory: fresh, morning, multi intensive LaurEss: fresh start (medium), organza MAD: linery żelowe Cienie w brązach, różach, szarości bazę pod cienie (wszystko poza czarną EGM, Artdeco, Lumene) pielęgnacja: żel hialuronowy SN: pomadka kokosowa, Emu moisturizer LureBeauty: bio-effective cream, pinapple scrub BU serum amla, maseczka wulkaniczna, krem regeneracyjny z kwasem liponowym, serum flavo Mazidła: serum zielona herbata, NP: maska peel-off, olej herbaciany ZSK: liposomowy eliksir dla cery dojrzałej , serum oczyszczające smackers, oleje, masełka, rosebud Edytowane przez T3kla Czas edycji: 2011-07-16 o 11:26 Powód: wymianka / dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: minerały i biochemię - wątek Tekli :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
biochemiczna dokładka !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię na:
cień: Romance Novel (odsypka 1/2 sampla w strunie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
EGMowa dokładka. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dokładka Meow, Buff'd, Lumiere
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Up! Up! Dokładka LaurEss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Chciałabym 30g B&E i 20g Intensive Eye & Fine Line Cream
Policzyłam ceny próbek bez zniżek i wychodzi 14$ za moje sample, więc wydaje mi się że to tak mniej więcej przekładałoby się na Twoje kremiki. Co Ty na to? oj myślałam raczej o odlewkach 5-10g, w takim razie podziękuję, może innym razem ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- drogie te sample Lauress, w zeszłym tygodniu były tańsze, a one są w strunie czy w pudełku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hej! mam sampla kick start medium LaurEss z minimalnym ubytkiem-mysle ze jest 85-90 procent, i sporo cieni w kolorystyce ktora preferujesz - z buff'd i EDM... u Ciebie interesuja mnie
LaurEss Soft Fawn Ethernal LaurEss Pure Fawn Minimalist LaurEss Soft Tan nawet nie cale sample a polowki, napisz mi co o tym myslisz a ja wypisze kolory cieni,pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie przyjmę Kick Starta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2009-10-31 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Bardzo jestem chętna na wymiankę. Bazę Lumene chciałabym bardzo, a czy coś z tych rzeczy byłabyś chętna oddać:
White angled liner brush (nowy) Black Talkon Angle Liner (użyty 3 razy) EDM - Cookie sheet, pół grama ? A może coś jeszcze znalazłabyś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I raczej już nic nie znajdę ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A na Lumene i CS - Blackstar Blue, pół grama mogłabym liczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Jasne
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dokładke Lumiere i EGM. Zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej Teklo!
Wybrałam te dwie rzeczy: EDM Snooze Bar (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) Tylko to ciut mało :-( Miałabyś może jakieś inne róże, ale z tych ciemniejszych? Albo rozświetlacze? Może jakieś rzeczy z mojej wishlisty? Pozdrawiam ciepło ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- pasuje ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ciemniejsze podkłady w żółtym odcieniu z EDM i puder bambusowy?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dokładka, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
Meow Bengal 3-Naughty FF (struna) Meow Siamese 3-Naughty FF (struna) Meow Korat 3-Naughty FF (stuna) Z EGM szukam czegos podobnego do LIght Almond EDm lub Brazilian Blusche (czyli jasna/sredniojasna oliwka, golden, warm...) Tylko nie moge posprawdzac u nich na stronie, bo nie dziala :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mimo wszystko chcesz wypróbować Meow to mnie by interesowały odsypki All spice, Juniper, Cardamon i może sky blue. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Jak na razie Champagne jest w trakcie negocjacji, odezwe sie, gdy cos sie zmieni. Przykro mi.
Edytowane przez chrum Czas edycji: 2010-02-10 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może któryś z róży byś chciała? Mam próbki Lure Beauty - Roxy, EDM - Weekend Getaway, SN Lovelace. A czy mogłabym Cię prosić o odsypanie dosłownie kapki na czubku noża tych odcieni Meow, ktorych uzywasz? 2 Korat i 1-2 Ocicat? I jeszcze mam pytanie - jakiego odcienia uzywasz latem, jesli light almond pasuje Ci zimą (dopasowywanie koloru letniego dopiero przede mną ![]() edit: Mogę jeszcze zaproponować 50ml hydrolatu szałwiowego ZSK Edytowane przez agneiw Czas edycji: 2010-02-11 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.