![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lipiec Brązer The Body Shop, Suchy szampon, korektort Sephora, róż Dior, Nyx, Elf
NIEAKTUALNE!!!!
Witajcie ![]() Zapraszam do wymiany. W zamian szukam tylko pielęgnacji i próbek/odlewek perfum. Dziękuję za ubrania i kolorówkę. Wysyłka poleconym priorytetem lub ekonomicznym. Z chęcią wymienię się też osobiście w Warszawie. Rezerwacja Nie ma -DIOR , DIORBLUSH, Róż w paletce/zasuwanym na zamek etui Dior Holiday Collection, pozostałe produkty z paletki zużyte lub wyjęte tak jak to widać na zdjęciu, kolor to przygaszony delikatny róż, zużycie niewielkie-ok 20 % -ASTOR Wydłużający tusz do rzęs Stimulong, używany kilkanaście razy, dorzucę jako gratis do większej wymiany - GARNIER FRUCTIS, Suchy szampon, użyty 4 razy -AVON, Pielęgnujący żel pod oczy z granatem, nowy -ESSENCE, żel do usuwania skórek, 8 ml, użyty 2 razy, malutki ubytek -Lakier DELIA, nr 140, ciemno niebieski, jeansowy, dorzucę jako gratis -Spray do czyszczenia przypalonych garnków, patelni, piekarników Wymienione: -ZESTAW :BODY WASH SERENITY, PŁYN DO KĄPIELI + CONFETTI DO KĄPIELI W KSZTAŁCIE RÓŻY, NOWE, pudełko było otwarte żeby zobaczyć co jest w środku ![]() - SEPHORA, Rozświetlający korektor w pędzelku Smoothing & brighteniing concealer, 03, clair light, użyty kilka razy więc zostało na pewno więcej niż połowa igusia2812 - FM MAKE UP, Nowy, nieotwierany eyeliner w pisaku, czarnyigusia2812 -Przedłużacz obwodu do stanika, beżowy, nowy, nieotwierany Słonik - THE BODY SHOP Brązer, 01 golden bronze, użyty kilka razy- ubytek niezauważalny, opakowanie nieco poobcierane od obcowania z innymi kosmetykami ![]() NYX, Baza HD Studio Primer, 01, pompka, zostało 50 %, zakrętka ma drobne pęknięcie ale nie wpływa to na używanie produktu Gosia 197 - ELF Complexion Perfection - mozaika pudrów, zużycie widoczne na zdjęciu, dorzucę do większej wymiany lub oddam za drobiazg Gosia 197 Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2012-08-18 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec Brązer The Body Shop, Suchy szampon, korektort Sephora, róż Dior, Nyx,
coś za - GARNIER FRUCTIS, Suchy szampon, użyty 4 razy?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lipiec Brązer The Body Shop, Suchy szampon, korektort Sephora, róż Dior, Nyx,
-DIOR , DIORBLUSH, Róż w paletce/zasuwanym na zamek etui Dior Holiday Collection, pozostałe produkty z paletki zużyte lub wyjęte tak jak to widać na zdjęciu, kolor to przygaszony delikatny róż, zużycie niewielkie-ok 20 % ELF Complexion Perfection - mozaika pudrów, zużycie widoczne na zdjęciu, dorzucę do większej wymiany lub oddam za drobiazg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za szampon, avon krem, tusz astora?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok a jakbyś to widziała z tym,że zużycie jest ciut mniejsze niż na foto
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej ! Coś za NYX, Baza HD Studio Primer i ELF Complexion Perfection?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, zapytam jeszcze jaką ma długość bez rozciągania? bo jest na gumie, prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Super! A z tym żelem zmywalnym to mi z nieba spadłaś
![]() Jeśli nadal masz chęć na wymianę,to daj znac na PV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za - THE BODY SHOP Brązer, 01 golden bronze, użyty kilka razy- ubytek niezauważalny, opakowanie nieco poobcierane od obcowania z innymi kosmetykami
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
niestety mi sie nie opłaca bo te róz jest malutki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
przemyślę to szybciutko i dam znać
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no to w sumie by pasował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale póki co nic nie znalazłam jako że też jestem z Warszawy chętnie w przyszłości oddam te rzeczy więc pamiętaj o mnie jeśli wpadnie Ci coś z mojej losty
pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
THE BODY SHOP Brązer, 01 golden bronze FM MAKE UP, Nowy, nieotwierany eyeliner w pisaku, czarny GARNIER FRUCTIS, Suchy szampon, użyty 4 razy
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
w zasadzie to mogłabym wszystko oddać - tylko muszę sprawdzić, czy wszystko mam na miejscu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- napisałam wyżej, że sample lily lolo są już nieaktualne ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Próbek jasnych podkładów u mnie nadto, także na pewno coś znajdę. Ale to ma być b.jasny (fair) czy po prostu jasny (light)? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
wszystko ok , ale dopiero w poniedziałek będę w domu i chciałabym sprawdzić na spokojnie, czy wszystko mam, także odezwę się po weekendzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.