|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię pażdziernik-AMARIGE MARAGE
WATEK NIEAKTUALNY
Wymienię Amarige Mariage Givenchy ok.20-23/30 ml z kartonikiem,oczywiście oryginał Givenchy, Amarige Mariage EDP - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) Tylko na inny zapach,najchętniej na : -Crystal Noir Versace -Classique JP Gaultier -Euphoria EDP CK -Obsession CK -My insolence Guerlain -Amour EDP Kenzo Proszę o konkretne propozycje,za ciuszki i kosmetyki podziękuję ![]() Zdjęcie na życzenie ![]() PUSTE FLAKONIKI Oddam w dobre ręce puste flakoniki: -Sweet darling Kylie Minogue (30ml) -Crystal noir Versace (30ml) -Ocean Sun Gabriela Sabatini (60ml bez korka) W zamian próbki/odlewki ![]() Zapraszam
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2012-01-11 o 10:25 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię pażdziernik-AMARIGE MARAGE
Przyszłam się przywitać
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Księżniczko moja piękna
Spóźnione,ale szczere gratulacje A i mnie z różnych powodów mniej na Wizażu,tylko czasem podczytuje
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj a czy moglabys cos wiecej mi o nich powiedziec???czy czuc cynamon i pomarancze intensywnie?????????????: roza:
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w AM czuje skórkę pomarańczową,kapkę cynamonu,trochę kwiatów i musująca nutkę. Wanilii natomiast nie czuję. W sumie nadal lubię lubię ten zapach,ale za L'ora chętnie bym zamieniła,bo kiedyś miałam jego odlewkę i chętnie bym sobie go przypomniała ![]() Poczytaj opinie na KWC,link podałam w 1 poście. Pomyśl ..
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza sie kazdy potrafi wyczuc cos innego
, uwielbiam cynamon, i generalnie mocne perfumy...tylko musze pomarudzic troche a tego Lora, dalabys rade jeszcze jakas odlewke dorzucic:???
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale...Jakiegoś próbaska mogę ci dorzucić gratis Możemy jeszcze zobaczyć,czy odlewkowo też coś da rade wymienić
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie reflektuje na taka wymianke
, reszte mozna dogadac na pw zapraszam
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Spóźnione,ale szczere gratulacje

, uwielbiam cynamon, i generalnie mocne perfumy...tylko musze pomarudzic troche a tego Lora, dalabys rade jeszcze jakas odlewke dorzucic:???