|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
###Grudzień - ŚWIĄTECZNA WYMIANA XMAS - ASOS Mango Zara H&M River Island New Look ### WĄTEK ŚWIĄTECZNY ![]() ![]() ![]() Moje ubrania pochodzą głównie z nowych kolekcji z sieciówek i na takie chciałabym się wymienić. Mam pełną szafę i skonkretyzowany gust więc nie wymieniam się na siłę. Zależy mi głównie na WISH ![]() Proszę nie proponujcie mi wymian gdy macie ciuchy sprzed 10lat, często mocno zużyte i skurczone od prania ledwo zakrywające pępek lub babcine szmatki. Szanujmy się - w takich wątkach nie odp. W tym wątku szukam głównie POTENCJALNYCH prezentów świątecznych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WISH ŚWITĄTECZNE-PREZENTOWE: -Effeclar Duo, K, H (kremy, żele, chętnie zestawy) -Biżuteria NOWA np. ByDziubeka -Perfumy męskie NOWE -Piżama męska bawełniana -Woski YC -Dodatki do domu -NOWE CIUCHY XS,S,M -NOWE ZABAWKI DLA 8latka (gry, auta stereowane itp.) TWORZE NIE PISAĆ
Edytowane przez Molaaa Czas edycji: 2015-12-01 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ###Grudzień - ŚWIĄTECZNA WYMIANA XMAS - ASOS Mango Zara H&M River Island New Lo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ###Grudzień - ŚWIĄTECZNA WYMIANA XMAS - ASOS Mango Zara H&M River Island New Lo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.