|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
perfumy na ¶lub............
w pierwszej dekadzie sierpnia biore ¶lub mam wielki dylemat z wyborem odpowiednich perfum na ten dzieñ i noc , chce ¿eby by³ to zapach ktory zniewala uwodzi a zarazem jest niewinny i poprawia nastroj czy wogole istnieje taki? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 303
|
Re: perfumy na ¶lub............
trudno doradzaæ komus zapach, sama musisz zdecydowaæ co Ci sê podoba, ale jak bêdziesz w perfumerii to zwroæ uwagê na:
Champs Elysee Guerlain Romance R. Lauren Eclat d'arpege Lanvin to sa moje "slubne" typy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzisiaj jade je powachac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
champs odpada a romance ledwo czulam.....idealna jest laura biagotti - laura niestety nie trwala bo to tylko woda toaletowa....czy sa tez jej perfumiki?...poluje jeszcze na Ck eternity "love" podobno zapach przesliczny..czy ktos juz go wachal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 416
|
Ja polecam jeszcze Eau d'Eden Cacharela (trochê w typie Laury, ale zancznie trwalszy) oraz Eau de Dolce Vita.
Perfum Laury raczej nie znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
musze koniecznie powachac zaluje ze laury perfumikow nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 164
|
a mo¿e co¶ jeszcze z takich zapachów ...
Chaumet Eau de Cartier Patou - Enjoy Rochas - Fleur de diva s± kobiece , lekkie , optymistyczne i ³adnie trzymaj± siê skóry nawet w ciep³y dzieñ i na przyk³ad do kruchej bieli s± w sam raz - kobiece i delikatne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
dla mnie typowo ¶lubnym -eleganckim i sublelnym zapachem, a tak¿e b. trwa³ym w wersji edp s± Jadore, delikatne, kwiatowe, z nutk± s³odyczy
mo¿e tendre poison diora lub dolce vita(s³odkie ¿ycie zapewnione) eau d eden faktycznie ³adny zapach, ale jak dla mnie to zapach ma³o elegancki, taki raczej sportowy, na codzieñ cudne i bardzo trwa³e jest extravagance givenchy, nie wiem tylko czy nie jest to zbyt niegrzeczny zapach jak na tê okazjê, jadore w por. z tym zapachem jest w³a¶nie taki grzeczny, u³adzony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 34 839
|
a ja polecam CK Obsession ,jest boski ,chociaz nie ka¿demu odpowiada.na mojej skórze rozwija sie cudnie i zwraca uwagê facetów
![]() pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 990
|
fleur de diva to ungaro!
![]() nie wiem co Ci poleciæ, bo nie mam pojêcia jaki styl lubisz na codzieñ. wcale nie uwa¿am, ¿e na ¶lubie trzeba pachnieæ niebiañsko i delikatnie - mo¿na te¿ diabelsko i mocno, pod warunkiem ¿e m³odej parze z tym dobrze ![]() je¶li jednak wolisz styl anielski, to dorzuci³abym jeszcze (do eau d'eden, eau de dv i innych leciutkich) fleur d'eau rochasa. ja chyba pachnia³am tendre poison... pasowa³ mi do zielonego wianka ![]() z propozycji diorka wybra³abym enjoy, to zapach z wielk± klas±, a prawie na pewno nikogo nie przyt³oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zale¿y wszystko od tego jakie zapachy lubisz - jako¶ tak sie utar³o ¿e na zapachy ¶lubne lansuje siê lekkie kwiatowe wody, ale jak kto¶ woli ciê¿sze s³odsze aromaty to przecie¿ nic nie ma zakazu u¿ywania takowych. Ja kocham kwiatowe perfumy, wiêc takie w³a¶nie bym poleci³a, np wspomnian± Fleur de Diva Ungaro (chyba wreszcie j± kupiê), skoro Champs Elyses nie lubisz to nie polecam. Eclat Arpege Lanvin, Enjoy Patou, a najabrdziej ¶lubnie mi siê kojarzy teraz woda Estee Lauder Beautiful Sheer - nowa wersja, mia³am próbkê w zagramanicznym pismaku, a na zdjêciu reklamowym w³asnie panna m³oda
![]() Mo¿na te¿ wybraæ co¶ bardzo kobiecego - Premier Jour Nina Ricci czy Lacoste.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 648
|
Dot.: Re: perfumy na ¶lub............
A ja chyba bede pachnia³a... Naomagic... mojemu ukochanemu strasznie siê podoba... wiêc chyba to bêdzie ten
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 816
|
Dot.: perfumy na ¶lub............
Pow±chaj sobie Clinique "Happy Heart". Wydaje mi siê, ¿e pasuj± do Twojego opisu...Mnie ten zapach urzek³...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.