perfumy na ¶lub............ - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2004-05-26, 14:22   #1
myfka80
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

perfumy na ¶lub............

w pierwszej dekadzie sierpnia biore ¶lub mam wielki dylemat z wyborem odpowiednich perfum na ten dzieñ i noc , chce ¿eby by³ to zapach ktory zniewala uwodzi a zarazem jest niewinny i poprawia nastroj czy wogole istnieje taki? pozdrawiam
myfka80 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-05-26, 14:35   #2
kasiulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 303
Re: perfumy na ¶lub............

trudno doradzaæ komus zapach, sama musisz zdecydowaæ co Ci sê podoba, ale jak bêdziesz w perfumerii to zwroæ uwagê na:

Champs Elysee Guerlain
Romance R. Lauren
Eclat d'arpege Lanvin

to sa moje "slubne" typy

Oliwka
kasiulka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-05-26, 14:45   #3
myfka80
Przyczajenie

dzisiaj jade je powachac nie chce za slodkich ale zeby mialy cos z nutka mala cukierka
Stary 2004-05-27, 08:34   #4
myfka80
Przyczajenie

champs odpada a romance ledwo czulam.....idealna jest laura biagotti - laura niestety nie trwala bo to tylko woda toaletowa....czy sa tez jej perfumiki?...poluje jeszcze na Ck eternity "love" podobno zapach przesliczny..czy ktos juz go wachal?
Stary 2004-05-27, 10:36   #5
Szarada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 416

Ja polecam jeszcze Eau d'Eden Cacharela (trochê w typie Laury, ale zancznie trwalszy) oraz Eau de Dolce Vita.

Perfum Laury raczej nie znajdziesz.
Szarada jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-05-27, 11:30   #6
myfka80
Przyczajenie

musze koniecznie powachac zaluje ze laury perfumikow nie ma
Stary 2004-05-27, 12:36   #7
diorek*
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 164

a mo¿e co¶ jeszcze z takich zapachów ...
Chaumet
Eau de Cartier
Patou - Enjoy
Rochas - Fleur de diva
s± kobiece , lekkie , optymistyczne i ³adnie trzymaj± siê skóry nawet w ciep³y dzieñ i na przyk³ad do kruchej bieli s± w sam raz - kobiece i delikatne . Ja w±cha³am Eternity Love ale to nie ta klasa co Eternity klasyczne ... jest ciê¿sze i takie trochê zwiêd³e I trochê mocniejszy ale nadal subtelny i ciep³y , wspania³y Boucheron Initial
diorek* jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2004-05-28, 17:59   #8
addinka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

dla mnie typowo ¶lubnym -eleganckim i sublelnym zapachem, a tak¿e b. trwa³ym w wersji edp s± Jadore, delikatne, kwiatowe, z nutk± s³odyczy
mo¿e tendre poison diora lub dolce vita(s³odkie ¿ycie zapewnione)
eau d eden faktycznie ³adny zapach, ale jak dla mnie to zapach ma³o elegancki, taki raczej sportowy, na codzieñ
cudne i bardzo trwa³e jest extravagance givenchy, nie wiem tylko czy nie jest to zbyt niegrzeczny zapach jak na tê okazjê, jadore w por. z tym zapachem jest w³a¶nie taki grzeczny, u³adzony
addinka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-05-28, 18:14   #9
paula78
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 34 839

a ja polecam CK Obsession ,jest boski ,chociaz nie ka¿demu odpowiada.na mojej skórze rozwija sie cudnie i zwraca uwagê facetów
pzdr.
paula

paula78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-05-28, 18:46   #10
elve
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 990

fleur de diva to ungaro!
nie wiem co Ci poleciæ, bo nie mam pojêcia jaki styl lubisz na codzieñ. wcale nie uwa¿am, ¿e na ¶lubie trzeba pachnieæ niebiañsko i delikatnie - mo¿na te¿ diabelsko i mocno, pod warunkiem ¿e m³odej parze z tym dobrze
je¶li jednak wolisz styl anielski, to dorzuci³abym jeszcze (do eau d'eden, eau de dv i innych leciutkich) fleur d'eau rochasa.
ja chyba pachnia³am tendre poison... pasowa³ mi do zielonego wianka
z propozycji diorka wybra³abym enjoy, to zapach z wielk± klas±, a prawie na pewno nikogo nie przyt³oczy.

W nosie krêci
elve jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-05-28, 19:58   #11
Smoczyca
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 547
GG do Smoczyca

Zale¿y wszystko od tego jakie zapachy lubisz - jako¶ tak sie utar³o ¿e na zapachy ¶lubne lansuje siê lekkie kwiatowe wody, ale jak kto¶ woli ciê¿sze s³odsze aromaty to przecie¿ nic nie ma zakazu u¿ywania takowych. Ja kocham kwiatowe perfumy, wiêc takie w³a¶nie bym poleci³a, np wspomnian± Fleur de Diva Ungaro (chyba wreszcie j± kupiê), skoro Champs Elyses nie lubisz to nie polecam. Eclat Arpege Lanvin, Enjoy Patou, a najabrdziej ¶lubnie mi siê kojarzy teraz woda Estee Lauder Beautiful Sheer - nowa wersja, mia³am próbkê w zagramanicznym pismaku, a na zdjêciu reklamowym w³asnie panna m³oda bardzo delikatny zapach. Ja lubiê jeszcze Chanel no 19, ale zauwa¿y³am ¿e wielu osobom siê nie podoba. Z ciê¿szych zapachów - Dolce Vita zdecydowanie.
Mo¿na te¿ wybraæ co¶ bardzo kobiecego - Premier Jour Nina Ricci czy Lacoste.

Smoczyca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-06-23, 12:17   #12
edytka250
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
Dot.: Re: perfumy na ¶lub............

A ja chyba bede pachnia³a... Naomagic... mojemu ukochanemu strasznie siê podoba... wiêc chyba to bêdzie ten
edytka250 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-06-23, 13:10   #13
Kasiulka22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 816
Dot.: perfumy na ¶lub............

Pow±chaj sobie Clinique "Happy Heart". Wydaje mi siê, ¿e pasuj± do Twojego opisu...Mnie ten zapach urzek³...
Kasiulka22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.