![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
---Pachnąco i kolorowo---
Witam w nowym kramiku.
Spis postów: 1. Perfumy [flakony, odlewki próbki] 2. Kolorówka 3. Pielęgnacja. 4. Książki i mangi 5. Wishlista kolory: wolne dokładka [i wolne ![]() rezerwacja wymienione Flakony: Pure Custo Barcelona- 30ml bez dwóch psików. Jest ‘wdzianko’ i kartonik. Jesus del Pozo- Ambar [50ml. testowane. Ubytek niewidoczny. Jest kartonik] Tous Touch EDT -nowy, testowany. Ozdobna sakiewka i kartonik są [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/all/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Demeter: Wisteria 6/15ml Oriflame: Serene Blue-została 1/3 z 50ml. Zapach limitowany, dawno wycofany. Kolor płynu troche się zmienił ,ale zapach wydaje mi się ok] Bahia Twilight 13/15ml Avon: Pur Blanca w limitowanej gwiazdce 1/3 Celebre w limitowanym flakoniku-prezencie [nieużywane. Flakon trochę podrapany] _________________________ ____ Odlewki: Serge Lutens - Bas de Soie 4ml Penhaligon's- Elixir IHP-In the Library 9ml Angel 9 ml Les Nez – Let me play the lion 2,5ml Agent Provocateur-do ustalenia Serge Lutens: Sarassins - 4ml 5 o'clock (...) -4ml Fumerie Turgue - 4ml Lolita EDP -do ustalenia L de Lolita -do ustalenia S.Dali-Black Sun-10ml Demeter-Wet Garden-10ml Hermes-Ogródek Śródziemnomorski-4-5ml Obsession Night-ok. 5ml Paco Rabanne - Black XS Homme-do ustalenia Marilyn Glamour - do ustalenia Oriflame-Tsun Lai-10ml [zapach dawno wycofany] Moon nowe odlewka egipskiego olejku. Zapach: Kleopatra. Bezalkoholowy, więc można używać nawet 'na słońce' _________________________ ______________________ Miniaturki: Bvlgari Omnia Cristalle Gres – Cabotine _________________________ ______________________ Próbki: Agent Provocateur Agent Provocateur Amouage Jubilation 25 Annick Goutal: Mandragore Cacharel Amor Amor Tentation Calvin Klein: Obsession Night 5ml Cartier: Smok EDP Cavalli Just Cavalli Comme des Garcons: Avignon Czech&Speake Oxford&Cambridge Dawn Spencer Hurwitz Tamarind Paprika Demeter: Cinnamon Bun Wiesteria Fig Leaf Poison Ivy Wet Garden Ivy Chocolate Covered Cherries Freesia Creme Brulee Peony Jasmine Donna Karan: Chaos [nowa wersja] dl PIN3SKA Frederic Malle Musc Ravageur -tylko za coś specjalnego [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/all/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG] Lipstic Rose [na 1 test] Gabriela Sabatini: Devotion Gucci Gucci [damski] Envy Guerlain: Terracota Lavende Velours Heeley Cardinal Hermes: Terre d’Hermes Ogródek śródziemnomorski EdM Hiris Jesus del Pozo: Ambar Jil Sander Jil KilianStraight to Heaven L’Artisan Verte Violette Al Oudh Fou d'Absinthe Voleur de Roses Timbuktu Havana Vanille L’occitane: Eau d’Iparie Lolita Lempicka: Lolita EDP L de Lolita Lolita Minuit Lutens: Gris Cliar Sa Majesta la Rose Daim Blond 5 o’clock (…) Maitre Parfumeum et Gantier Santal Noble [na 1 test] Molinard Habanita O.J.Perrin EDP Parfum d’Empire: Cuir Ottoman Iskander Equistrius Parfumerie Generale Harmatan Noir Penhaligon’sAmaranthine Malabah Lilly & Spice Ellenisia Elixir Cornubia Paco Rabanne: Black XS Homme Parfums de Rosine Ecume de Rose Profumum Roma Fumidus Thundra Patchouly Rance: Laetitia Eugenie Josephine Eau Empire 1798 Eau de la Couronne Robert Piguet Bandit Romea d'Ameor The Great Empresses of Japan Salvador Dali DaliStyle Sonia Rykiel Belle en Rykiel EDT Tom Ford: Black Orchid Twilight ‘słynne wycofane perfumy’ Twilight Versace: Crystal Noir EDP Crystal Noir EDT Voluspa: Cardamon Fig Yves Rocher Pur desir de Liliac [bez] Bambus YSL Nu EDP Oriflame: Moon nowy Serene Blue Tsun Lai Cherries Sensoria Fire Bahia Twilight Life Circle-Leaf Glacier Atletic Avon: Passion Dance Pur Blaca _________________________ _________________________ _______ Flakoniki z Egiptu na perfumy. Foto na życzenie. Mam 2 pojemności fioleczki 1,5 ml. Z podziałką. Plastikowe. Nieużywane.[foto]. Mam dużo. fiolki 7ml. Z przedziałką. Plastikowe. Nieużywane. [foto].Mam sporo Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2011-04-16 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ---Pachnąco i kolorowo---
KOLORÓWKA:
OCZY: tusz do rzęs Twilight Luna odcień Panther. Czarny. Nowy. Cienie Twilight Luna. Podwójne. Odcień Snow Storm [iskrząca czerń i biel]. Użyte ze 2 razy. Dokleiłam pod wieczkiem malutkie lusterko z innej paletki. ![]() Paletka z Essence Metallics. W 'zieleniach'. USTA: kredka Lip Fusion - kredka jumbo. kolor Buff, Używana ,ale łatwo ją zdezynfekować Color Riche Serum Anti-Age-odcień 101 (użyta raz, albo dwa.) Glam Shine Diamant- kolor 161 Amber Carat (raz użyty) L'Oreal, Glam Shine Reflexion - Sheer Papaya 175 (raz użyty) Astor Vip- odcień 102 Pink Impulse.L'oreal Glam Shine- Natural Glow- 404 [tylko wypróbowany. Może być po terminie. Nie umiem czytać kodów L’oreal.] -konturówka do ust z oriflame'u. Seria- Visions , odcień Read my lips. Kolor bardzo naturalny. TWARZ: odsypka Meteorytów Guerlain 'a - Winter Radiance. Limitowanka. Używana ASTOR Naturalfit 2 in 1 Powder. Odcień 200. Użyty raz . Dla mnie za ciemny. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2011-03-07 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
-Eveline .Krem z filtrem SPF 20. Prawie cały -Nivea. Krem z filtrem SPF15.ok. 1/3 opakowania. WŁOSY: Frederic Fekkai, Glossing Shine Mist (Mgiełka nadająca połysk do włosów). Połowa. Oriflame-odżywka dodająca spray'u dodająca objętości. Połowa opakowania Nivea Haircare, Volume sensation. Balsam bez spłukiwania dodający objętości. Użyty ze 3 razy po odrobince. Jakoś nie mogę się przekonać do kosmetyków 'bez spłukiwania -żel do włosów welli. Shock waves. Maxymalne utrwalenie. Prawie całe opakowanie [150 ml]. DO ZĘBÓW: szczotka do zębów w kształcie penisa . Nowa, zapakowana. Miała być na prezent,ale w końcu dałam co innego. Małe opakowania past Elmex: -1 zielona do wrażliwych -2 pomarańczowe. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2011-04-16 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI:
-Kipling 'księga dżungli' -Tajemnice zwierząt-Mięczaki Mangi: -Kenshin 1-5 Vampire Princess Miyu --2 Dragon Ball 30 Les Bijoux 1-3 God Child [po niemiecku]-Autorka-KaoriYuki [twórczyni Angel's Sanctuary] 1-2 Exaxxion 1 Heat 1 Wspomnienia Demona 1-4, 6 Ai no Kusabi-tu byłabym bardzo wybredna :P UWAGA:18+ [dokładne opisy....wiadomo czego :P ,związki homoseksualne] Phil Gates-Wynalazki przyrody http://store.escapi.net/covers_ready/77917_100.jpg 100 największych odkryć medycznych http://www.lideria.pl/img_big/20050.jpg Widza o społeczeństwie-testy do matury Fizyka dla szkół średnich [Saganowska i czerwińska]-genialna książka. Nawet urodzony humanista zrozumie fizykę oprawa twarda.Podniszczona. http://imguser.gandalf.com.pl/pd_39920.jpg mogę pozbyć się także różnych książek związanych z prawem. Prawdopodobnie będę sprzedawać coś młodszym rocznikom, więc proszę pytać o daną 'gałąź. Na pewno mam: -wstęp do prawoznastwa -prawo rzeczowe książka z prawa karnego prawo pracy -poza tym mam sporo różnych skryptów z dodaną okładką itp' -Japonia Daleka i Bliska--książka dosyć stara i nieco 'pożółkła' Inoue Yasushi-Samurajskie chorągwie Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2011-03-07 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
WISHLISTA:
Obecnie najpilniej poszukuję: Kolorówka: błyszczyków Lip Fusion, Lip Infatuation itp. Kosmetyków z serii Luna Twilight: paletek [najchętniej Bella, ale resztę chętnie przyjmę w ramach chomikowania] błyszczyków [ Hush i Myth. Chętnie również '53 Chevy w ramach chomikowania] lip stain'a just bitten w odcieniu Blush Lip Venom'a Pomadek z Catrice. Z limitowanki Urban Baroque. meteoryty Guerlain. Najchętniej w odcieniu Beige Chic, pastel white, albo odsypki serii z 2010. małe paletki do makijażu [tak jak np. z Luna Twilight , albo Too faced] matowych pomadek. Np. Nyx. Z NYX'a badzo chętnie przygarnę np. odcienie Hebe, Heredes, Apollo, Orange Soda. cienie 'trójki' z L'oreal [niektóre]. Najchętniej 404 dla rudych ![]() tusz Maybelline XXL czarny podkład Oriflame Giordani Gold w jasnych odcieniach prisme Libre szminki Chanel [niektóre odcienie] matowy błyszczyk Guerlain Terracota Cashmere w odcieniu 'tym różowawym' :P poza tym niektóre kosmetyki Essence z edycji limitowanych. Ze stałej oferty ew. paletki do smokey eyes i do brwi. Perfumy Musc Ravageur [F.Malle] Avignon [CdG] Encens et Lavend [S. Lutens] Louve [S. Lutens] Serge Noire [S. Lutens] Cozumel Parfumerie Generale - Cuir Venenum Parfumerie Generale - 'Nocny Ptaszek' ![]() Diptique - L'Ombre Dans L'eau Penhaligon's - Lavendula Penhaligon's Violetta Penhaligon's - Lily of the Valley Night Aoud Micallef [inne Aoudy chętnie też przygarnę :P] poza tym jak chodzi o perfumy niszowe, to jest cała masa zapachów, które chciałabym przetestować [łatwo mnie w tej materii kusić ![]() pielęgnacja: -profesjonalne kosmetyki do włosów [najchętniej fekkai] -balsamy stopniowo opalające [najlepiej L'oreal] -balsamy i mleczka kings&queens [wybrane] ciuchy: -zakolanówek -bluzeczki [albo body] bez rękawków, z koronki,albo z koronką u góry. -biustonoszy, kompletów w rozmiarze 65D,albo 60DD -innych rzeczy na rozmiar xxs, ew. małe xs -paska gorsetowego w bardzo małym rozmiarze Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2011-03-07 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
witam czy juz mozna ?
fekkai mgielka do wlosow. cos u mnie ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wymiana ?
odsypka Meteorytów Guerlain 'a - Winter Radiance. Limitowanka. Używana odpisz u mnie ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja chciałabym na pewno ogród śródziem. i coś tam jeszcze bym wzięła ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Paletka z Essence Metallics. W 'zieleniach'. Małe opakowania past Elmex: -1 zielona do wrażliwych
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Witam
![]() służę ciuszkami xxs/xs, dodatkowo mogę poszukać poza wątkiem jakbyś chciała ![]() mi się u Ciebie podoba: Angel 9 ml odsypka Meteorytów Guerlain 'a - Winter Radiance. Limitowanka. Używana ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
koszula: najwęższe miejsce w pasie to 35cm x 2
a kardigan chciałaś ten poniżej (wymiary zostawiłam już kiedyś w Twoim ostatnim wątku) ja chętnie wezmę ogród tak jak już wspomniałam (czy masz więcej ml w zanadrzu?), 5 o'clock ile ml jest dostępne? 4ml? może jeszcze angel a poza wątkiem możesz zaproponować jakieś odlewki? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
L de Lolita -do ustalenia
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
chyba wszystkim odpisałam... jeśli nie , to 'krzyczeć'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
jesli jestes z tych mega bladych to bedzie za ciemny, bo to kolor naturalny.chyba musze wiecej zdjec porobic
ale ta odsypka met to chyba dla sredniej karnacji nie za bardzo sie nadaje? ![]()
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2011-03-07 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Paletka z Essence Metallics. W 'zieleniach'?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos za"
Avon: Pur Blanca w limitowanej gwiazdce 1/3 Celebre w limitowanym flakoniku-prezencie [nieużywane. Flakon trochę podrapany] i z probek: Yves Rocher Pur desir de Liliac [bez] Bambus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej zainteresowalo mnie pare rzeczy min custo, moze wyszukasz cos u mnie??
VERSACE WOMAN EDP 40/100ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mam dwa pytania
![]() Ouarzazate cdg Coze jakie pojemności? SEPHORA paleta do makijażu masz może jakieś foto [albo czy możesz zrobić]? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Tous Touch EDT -nowy, testowany. Ozdobna sakiewka i kartonik są
Jaka jest pojemność wyjściowa? I czy znajdziesz coś u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nic niestety )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
cos za ktoras lolite?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cześć, bardzo bym chciała Tous Touch EDT -nowy, testowany. Ozdobna sakiewka i kartonik są [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/all/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Jeśli nic nie znajdziesz to napisz co byś za niego chciała - może oddam coś spoza wątku
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znjadziesz cos u mnie za miniaturke bvlgari i probki? prosz o odpowiedz w moim watku
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.