![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Megaśny, virtualny, wrześniowy wątek ze swatchami. NYX LUSH INGOT BIOCHEMIA nieaktualne
WISH WISH WISH Nail Tek Lucy Minerals Fair - formuła Light / lub jakieś mega jasne neutralne minerały Womanity Muglera odlewka choć 5ml (ewentualnie któraś wersja Angela) Róże/ rozświetlacze Cienie inglot/kobo/stila różne kusić Biochemia: hydrolat szałwiowy, wit B3, alatonina. Krem Yes To Tomattos do twarzy Spora dokładka! NYX róż w kremie kolor Natural, tylko testowany. Pędzle: Ecotools, Smashbox, Elf The Body Shop masło migdałowe w sparyu, ubytek ok 1cm od góry Beauty Blender Sponge Cosmopolitan, nowa! Szczoteczki do rozczesywania rzęs polecane na YT. Pomadka Catrice, przetestowana. Everyday Minerals Base Winged Butter, ubytek niewidoczny. Got2be puder do włosów podnoszący u nasady, z wymiany, ubytek ok 3 razy użyty. Atomki ze wspólnych zakupów 3x20ml 3x5ml Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-10-03 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Megaśny, virtualny, wrześniowy wątek ze swatchami. NYX LUSH INGOT BIOCHEMIA
Kolorówka
1. Maybelline Mineral Power odcień Light 0 30ml, przetestowany na ręce, kupiony 2 tyg temu. 2. L'oreal True Match Minerals S1 matowy jasny brązerek z wymianki, ubytek 1cm od góry 3. NYX cień w kolorze Sahara, NOWY, ten na fotce to mój, który używam, mam dwa aaurinko 4. Collection 2000 Lsting Perfection Fair 1, sławny korektor, przetestowany, otwarty w tym tygodniu. marylinda 5. NYX Diamond Sparkle Lipgloss odcień Beige Sparkle, przestestowany, otwarty w zeszłym tygodniu. 6. Coastal Scents kremowy eyeliner Stellar, czerń z drobinkami, ubytek ok 30-40%, otwarty poczatkiem roku, mam "rozmiękczacz" tej samej firmy.Tassarinian 7. Cienie Inglot, wkłady w kasetce Elf, 131 i 56, ubytek ok 5% obu. 8. Róż Inglot 84 z kartnikiem, kupiony wczoraj, przetestowany. LeejdiNaati 9. NYX korektor Porcelane, ubytek ok 20% otwarty jakieś 3 mc temu.kosovitz 10. Mazaki do ust TKO USA Natutal Stain i Coffe Stain, przetestowane, otwarte w zeszłym tygodniu. oddałam koleżance Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-09-04 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
Dot.: Megaśny, virtualny, wrześniowy wątek ze swatchami. NYX LUSH INGOT BIOCHEMIA
Kolejna porcja kolorówki
![]() 11. Tester Christian Dior, z wymianki, Matte Sunshine nr 3 , oryginalny, ubytek ok 10% 12. Lucy Minerals kolor Light, formuła Oryginał, z wymianki, ubytek ok 15% max 13. Everyday Minerals Kaolin Powder, z wymianki, ubytek ok 5% Rywka 14. Yves Rocher, brazer paseczkowy z wymianki, ubytek 10% kicik 15. Bare Minerals podkład Fairly Light, nowy zafoliowany 2g 16. BBcream Skin Food Aloe 1 10mlTassarinian 17. Odsypka dość spora rozświetlacza Wet Sand 18. NYX kredka do brwi Light Brown, dla blondynki, przetestowana 19. Airy Fairy osławiona pomadka Rimmell, z wymianki 20. ELF mineral, pomadka minerlana Rosy Rasin, ubytek ok 20% Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-09-25 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
Akcesoria i pielęgnacja.
21. Szczoteczki do tuszu polecane przez Wayna na YT, super, ale w życiu tylu nie zużyję. x10 1x aaurinko 22. Estee Lauder pomadka Sunlit Coral, ciut zbyt odważna dla mnie, ubytek ok 3% marylinda 23. Mini Pęsetka Sephora, nowa marylinda 24. Paleta na cienie z Coastal Scents, mieszczą się Ingloty/Maci i Kobo 25. Pędzle od lewej: EcoTools do pudru (kupione na ebay) pingwin2, Elf flat top, Ecotools do korektoraLeejdiNaati , Inglot do cieniowania - TYLKO za pędzel kabulki lub do minerałów 26. Mask Of Magnaminy Lush, ok 80ml mama_emi 27. Dermedic Hydrain2, ok 40% zostało 28. Coolaulin, Lush odżywka do włosów suchych, zostało ok 80ml mama_emi 29. Flying Saucers, Lush, żel pod prysznic ok 60-70ml 30. Yves Rocher żel pod prysznic Ylang-Ylang, ubytek ok 40% z 200mlkosovitz Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-09-14 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
|
Biochemia, odlewki i biżuteria.
Póki co to wszystko, postaram się jeszcze dzisiaj uzupełnić opisy. Biochemia od lewej: Optiphen Plus, ubytek ok 2ml, niestety po terminie (05/2011), absolut różany indyjskiej został 1cm 04/2011, ekstrakt do cery naczynkowej, oddam połowę 7ml, 10/2012, nowy hydrolat z róży stulistnej 200ml 09/2013, nowa baza kremowa 30ml (wychodzi 90ml kremu) 10/2012 Odlewki od lewej: nieopisana- Mirage 10ml, Armani Code Summer 2010 10ml, Diesel Plus Plus 8ml + 4ml, Diesel Green 8ml, B. Spears Circus Fantasy 18ml Biżuteria: Fot 3 i 4 wisiorki srebrne, nowe w pudełeczkach. Fot 4, 6 i 7 bizuteria z Asosa, pierścionej r L, bransoletka na szczupłą rękę Dokładka! Tusz Sephora Atomic Volume, czarny, tylko tetsowany z wymiany Tołpa krem mega nawilżający 3/4 z 50ml Korektor Smashbox rozświetlający pod oczy testowany, 7ml blackandblue Lakier L.A. Colors, pomalowane obie ręce ze 3 razy. Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-09-18 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się paletka ---mam plany prasować
![]() odlewka Cirus pęseta --co za cudo ![]() i szczoteczka do tuszu ![]() na co mogę liczyć za The body shop róż-rozświetlacz w sztyfcie ![]() ładne też te serduszko ale nie ma czym już kusić ![]() mam też poza Stila Convertible color dual lip and cheek cream ----Orchid --1 delikatny test --real foto na życzenie ![]() http://sunbathing-muffins.onsugar.co...Orchid-8443284 http://pinkyplue.com/makeup/blushes/...lor-in-orchid/ ![]()
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-09-01 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
hydrolat NYX cień w kolorze Sahara, NOWY, ten na fotce to mój, który używam, mam dwa Róż Inglot 84 z kartnikiem, kupiony wczoraj, przetestowany. Yves Rocher, brazer paseczkowy z wymianki, ubytek 10% BBcream Skin Food Aloe 1 10ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
hydrolat z róży kaolin szczoteczkę do rzęs flat topa? Prosze zajzyj do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314897181 jedna
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314896918 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314896666 cos u mnie?
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
3. NYX cień w kolorze Sahara, NOWY, ten na fotce to mój, który używam, mam dwa 4. Collection 2000 Lsting Perfection Fair 1, sławny korektor, przetestowany, otwarty w tym tygodniu. 19. Airy Fairy osławiona pomadka Rimmell, z wymianki 20. ELF mineral, pomadka minerlana Rosy Rasin, ubytek ok 20% 26. Mask Of Magnaminy Lush, ok 80ml 28. Coolaulin, Lush odżywka do włosów suchych, zostało ok 80ml
#11 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
3. NYX cień w kolorze Sahara, NOWY, ten na fotce to mój, który używam, mam dwa
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za bronzer z YR i paletę na cienie ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a co byś mogała oddać? Tylko to Ci sie podoba? Szkoda wysyłąć jedną rzecz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
8. Róż Inglot 84 z kartnikiem, kupiony wczoraj, przetestowany. 14. Yves Rocher, brazer paseczkowy z wymianki, ubytek 10% pędzel do korektora? ![]() ![]()
#15 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie jeszcze :
Szczoteczki do tuszu polecane przez Wayna na YT, super, ale w życiu tylu nie zużyj i bransoletka
#16 |
Zakorzenienie
|
A byłabyś skłonna oddać za niego pędzelek i róż?
![]() ![]()
#17 |
Zadomowienie
|
Ok,
czyli sleek za NYX i szczoteczkę.
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() przechodzę na PW ![]()
#19 |
Zadomowienie
|
a co byś mi oddała za szampon?? jak Cię interesuje to mam po za wątkiem kremowy fluid bez spłukiwania też goldwell rich repair
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej, cos za :
1. Maybelline Mineral Power odcień Light 0 30ml, przetestowany na ręce, kupiony 2 tyg temu. 15. Bare Minerals podkład Fairly Light, nowy zafoliowany 2g |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
4. Collection 2000 Lsting Perfection Fair 1, sławny korektor, przetestowany, otwarty w tym tygodniu. 22. Estee Lauder pomadka Sunlit Coral, ciut zbyt odważna dla mnie, ubytek ok 3% 23. Mini Pęsetka Sephora, nowa ? ![]() Odpisz proszę u mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Mi by pasowało. Pędzel wysyłam w oryginalnym, zamykanym etui ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
24. Paleta na cienie z Coastal Scents, mieszczą się Ingloty/Maci i Kobo
2szczoteczki do tuszu moze u mnie cos w zaMIAn/>?
#24 |
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29148747]Estee Lauder pomadka Sunlit Coral - coś u mnie? Zależy mi : ) Mam kilka rzeczy poza wątkiem.[/QUOTE]
Bardzo mi przykro ale właśnie dobiłam targu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
5. NYX Diamond Sparkle Lipgloss odcień Beige Sparkle, przestestowany, otwarty w zeszłym tygodniu.
Elf flat top 21. Szczoteczki do tuszu polecane przez Wayna na YT, super, ale w życiu tylu nie zużyję. x2 Witaj ![]() ![]()
#27 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za pędzelki i/lub któryś z łańcuszków srebrnych ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Lucy Minerals kolor Light, formuła Oryginał, z wymianki, ubytek ok 15% max
Szczoteczki do tuszu polecane przez Wayna na YT Elf flat top a i pewnie jak dluzej popatrze to wiecej znajde łaności ![]()
#29 |
Zadomowienie
|
A czego poszukujesz i jaką nosisz rozmiarówkę ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Everyday Minerals Kaolin Powder, z wymianki, ubytek ok 5%
Elf flat top Coś u mnie za powyższe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.