|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w październiku ubrania i biżuterięWitajcie
![]() poniżej moje ubrania i dodatki na wymianę, prawdopodobnie będę jeszcze przez jakiś czas dodawała nowe rzeczy. Część ubrań mam u siebie, część u rodziców, dlatego nieraz nie jestem w stanie zrobić od razu dodatkowych zdjęć czy podać dokładnych wymiarów. Skrócone zasady: Wysyłka raz w tygodniu. Generalnie wolę ekonomiczny (oczywiście polecony), ale wszystko to kwestia dogadania się. Nie wymieniam się w momencie, gdy przesyłka jest droższa niż wartość wymienianego przedmiotu. No chyba, że za coś extra ![]() Osoby do 10 przekupek lub z negatywami wysyłają pierwsze. Proszę zawsze odpisywać w moim wątku - mój komputer ciągle mi resetuje moje zakładki, ustawienia etc, a przepisywanie linków do worda prawdopodobnie jest bardziej uciążliwe niż dla Ciebie wstawienie odpowiedzi w moim wątku. ![]() Chętnie się wymienię także na kosmetyki. Moja ogólna wish: Ubrania: Najpilniej szukam ładnej piżamki/koszulki nocnej, a ponadto: marynarki, sukienki, bluzki „imprezowe”, jasnoniebieskie rurki jeansowe, generalnie raczej ubrania dość eleganckie lub na imprezy (na T-shirty się raczej nie skuszę, ani na ubrania sportowe). Noszę rozmiar 34/36. Chętnie ubrania w tonacji beżu, bieli, czerni, ale wszystko rozważę. Biustonosze w rozmiarze 65D, chętnie Freya. Nieużywane szorty, figi, stringi - chętnie koronkowe. Buty chętnie na obcasie, ale stabilnym – rozmiar 38/39. Torba – chętnie pojemna beżowa lub brązowa, czarnych mam już nadto, ewentualnie czarna na wyjścia do klubu. Z dodatków chętnie klasyczny, skóropodobny pasek, szalik i rękawiczki. I na razie chyba tyle przychodzi mi do głowy. Biżuteria: tu jestem otwarta na chyba wszystko co mi wpadnie w oko, ale zawsze chętnie bransoletki Lilou bez grawera lub z uniwersalnym wpisem. Nie musi to być droga biżuteria, bo mam tendencje do gubienia kolczyków, ale nie chcę nic wyglądającego tandetnie ani nadającego się dla 13latki. SZUKAM TEŻ STOJAKA NA BIŻUTERIĘ, ale na naszyjniki, zawieszki, bransoletki, pierścionki. Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2011-10-31 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku ubrania i biżuterię
bluzki , t-shirty
1) kobaltowa bluzka, z tego co pamiętam, to Reserved M - miałam ją na sobie raz Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2011-11-09 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sukienki, tuniki
1) sukienka Orsay rozmiar 34 nowa, z papierowymi metkami - wystawiona także na Allegro, więc może zniknąć. 2) sukienka H&M rozmiar 34 - ubrana raz w wakacje, zresztą widać zdjęcie :p nie mam do niej figury niestety. 3) sukienka Mohito - ubrana ze 2/3 razy. Przepraszam za słabe zdjęcie. U mnie w komputerze lepiej widać. Może uda mi się zrobić lepsze jak odwiedzę znowu rodziców. Ma "większy" kołnierz, taki leżący lekko. Rozmiar 34 lub 36 (nie pamiętam dobrze) 4) sukienka z butiku - nałożona tylko raz. Rozmiar 36. Kolor bardziej nasycony niz na foto Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2011-11-03 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bielizna lub dodatki
1) Freya Tigerlily nowa z metkami, rozmiar 65D (zdjęcia jak się uda, bo mam z tym problemy) Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2011-11-01 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
rez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.