![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec z adele_! Lanvin, avon, alterna essence zapachy lakiery włosy!
cos za perfumy Lanvin? zapraszam do obu watkow
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
WŁOSY: ALTERNA hemp seed texturing glaze, do poskromienia włosów kręconych i napuszonych, przybrudzona zakrętka, zostało +/- 2/3 produktu. ? ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Wiesz co, moim zdaniem do lekko opalonej buźki w sam raz. Tutaj są odcienie, zerknij sobie: klik! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 19.06!
BIOGENED HERBA BOTANIC ziołowy krem nawilżający, ok 30/50 ml, kupiony dwa miesiące temu. wymiana na jakiś inny krem, delikatny, do cery wrażliwej, który nie uczula. OKULARY zerówki w stylu PIN UP, mam z wymiany, jednak są dla mnie za duże, wydają się jakby rozciągnięte, i spadają mi. ani razu ich nie ubrałam, poprzednia właścicielka - raz. wymienię na inne okulary. H&M SŁYNNA KOLEKCJA pierścionek z jeleniem, mam z wymiany, niestety - bez rogów. ubrałam go raz, dla mnie jest za duży. rozmiar XS/S WYMIENIĘ NA KOLCZYKI Z KOLEKCJI CUBUSA (TERAZ JEST!) ZE ZWIERZĄTKAMI! (nie wszystkie oczywiście ![]() WISIOREK z napisem ASTONISHING, nigdy nie noszony dokładka 23.06 pur blanca blossom, zostało 20/50 ml, chętnie na inny perfum z avonu! DOKŁADKA 18.07! ZDJĘCIA Z INTERNETU, W OBECNEJ CHWILI NIE MAM MOŻLIWOŚCI ZROBIĆ WŁASNYCH! ISADORA sun protecting lip moisturizer, ochronna pomadka przeciwsłoneczna, spf 20, zostało ok 70%, jak nie więcej DOKŁADKA! SCIENTINI ROSE FIZZ, BRAK KILKU PSIKÓW, był w pace kosmetyków które wygrała na all. niestety, jest trochę po terminie, ale w żaden sposób nie wpływa to na zapach ani na stan kosmetyku, gdyż był nowy i zamknięty. oddam za inny perfum. Edytowane przez adele_ Czas edycji: 2011-10-09 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Chętnie się wymienię - podkład za alterne.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1307634246
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1307883502 cos u mnie? ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- z tego co czytam w twojej wish sporo mam w watku poza mam chyba 7ml sunset o ile dobrze pamietam i winka z avon
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
naomi mam 7ml okolo z wymianki dopiero dostalam
![]() winka mam 10ml odlewke lub 25w flaszce jasne wybierz co ci pasuje i napisz to sie jakos dogadamy ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- a moze dobierzesz cos zebym jeszcze lanvin dostala ![]() za jacobsa moge oddac 7ml sun naomi roz podklad look 10ml wink lub 25ml wink 7mlnaomi roz ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ok niech bedzie ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- a samoopalacza nie chcesz mi przypadkiem oddac ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hmm a może za któreś:
avon baza pod makijaż invisible light, rozświetlająca, użyta kilka razy, fluid miss sporty 01 light, ? ![]()
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. Edytowane przez Aspho Czas edycji: 2011-06-16 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się
szary lakier essence PERFUMY: LANVIN RUMEUR, ok 18/30 co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
nic nie znalzlam za lakierek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
tak jestem zainteresowana wymiana versace na lanvin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niestety nie - Kate Moss oddam tylko za perfumy z wishlisty
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za
PUR BLANCA 2. tenisówki floral, rozmiar 36, NEW LOOK. stan oceniam na bdb, w środku są odrobinę przetarte, ale nie jest to tak widoczne jak na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jesli cos Ci sie u mnie podoba to daj znać, bo u Ciebie podoba mi się dużo rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- podoba mi sie pur blanca blossom, zostało 20/50 ml, chętnie na inny perfum z avonu! avon baza pod makijaż invisible light, rozświetlająca, TBS mgiełka do ciała, truskawkowa, ok 30/100 ml i roz do policzkow, tylko nie wiem czy to sa roze czy cienie do oczu ![]() także zapropoznuj jakąś wymianke ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- niestety nie mam żadnych perfum poza wątkiem na wydanie ![]() baza i mgiełka ? ![]() może sobie coś jeszcze upatrzysz ewentualnie u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- to moze baza, mgiałka , liliowy/wrzosowy wibo, perła, użyty raz za kohl nowy undertwenty ok 5% zuzycia,albo i mniej;p i fluid CK, raz użyty, od początku nie był wypełniony po brzegi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
zainteresowało mnie
stanik nude czarna góra od stroju kąpielowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mi się podoba ten pękający z wibo, a moglabys zrobic zdjco to dokładnie za kolor? a termoloki wyslalam wizazance juz..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.