![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
LISTOPAD Wymianka kosmetyczna u dorcia 83 MAC,BOBBI BROWN,DIOR,SEPHORA,ESSIE, itd..
NIEAKTUALNE!!!
Czesc ![]() Od jakiegos czasu obserwuje Wasze watki wymiankowe. Czas, aby otworzyc swoj kramik ![]() A wiec zapraszam serdecznie ![]() Na poczatek moje zasady: 1** Ja odpowiadam u Ciebie,a Ty u mnie, prosze 2**Kto ma mniej przekupek-ten wysyla. 3** Wysylasz jako pierwsza, jesli masz negatyw. 4**Nie odmieniam sie bezpodstawnie. 5**Wysylam TYLKO poleconym priorytetem, i oczekuje tego samego od Ciebie 6**Paczki wysylam dobrze zabezpieczone, w kopertach babelkowych, oczekuje tego samego od Ciebie 7**Po wymienieniu sie adresami wysylam paczke do 2 dni roboczych, i oczekuje tego samego od drugiej strony(oczywiscie jesli masz wiecej niz 10 przekupek, czekasz na moja paczuszke i dopiero wysylasz) NA SZARO- WYMIENIONE _________________________ _________________________ ___________ ZATEM ZAPRASZAM ![]() Wiekszosc z moich kosmetykow ma orginalne kartoniki itd, niektore kosmetyki nie mialy opakowan wogole. Jesli chcesz sie upewnic, to zapytaj sie mnie o to ![]() Cienie pojedyncze (pierwsze i drugie zdjecie): *MAC /pro longwear/ "SWEET SATISFACTION" leci do oolong *MAC /pro longwear/ "ONE TO WATCH" (tylko sprawdzony kolor) *BOBBI BROWN w kolorze 29 "CEMENT" (uzyty 1x) *BOBBI BROWN w kolorze 6 "FOREST"(uzyty 2x) *MAC cien do paletki "EXPENSIVE PINK" (zuzycie ok 5%, minimalnie zgieta blaszka) *MAC cien do paletki "SWELL BABY" (uzyty ok 1x ,cien wyjety z czarnego opakowania, przyklejona naklejka, oraz magnes) *MAC cien do paletki "DIGIT"(zuzycie ok 3%) *MAC cien do paletki "RULE"(tylko sprawdzony kolor) *MAC cien do paletki "SOFT BROWN" (tylko sprawdzony kolor, mimo iz cien kupilam ok 2 tygodzie temu, to kod ma AB7 ) Paletki (zdjecie 3,4,5,6): *MAC /paletka czterych cieni/ "ANGEL FLAME " , (gorne uzyte ok 2-3x, dolne sprawdzone tylko kolory) *MAC /paletka 6 cieni/ "WARM" (uzyta ok 2-3x) *MAC /paletka 2 cieni/ "TAUPELESS/CELESTIAL BLACK" ( pierwszy cien, uzyty 1x, drugi tylko swatch'owany) *CLINIQUE 104 " Strawberry Fudge" (zuzycie moze 5%) Do twarzy (zdjecia 7,8,9) *PUPA Sun Temptation Gel SPF15, kolor 02 (uzyty moze 2x) *BOURJOIS Healthy mix, kolor 55 (uzyty moze 2x) *DIOR NUDE , /podklad w kompakcie/,kolor 022 CAMEO (zuzycie 10-15% ) leci do Solciuchna *MAC Matchmaster Fundation SPF15, w kolorze 3.0 (uzyty 1-2x) *BARE MINERALS Matte /puder /, kolor w10 Golden fair,orginalna pojemnosc 6g (uzyty ok 3-4x) leci do marylinda *LILY LOLO Mineral Cover Up PEEPO /zolty korektor/ (uzyty ok 2-3x) Edytowane przez dorcia 83 Czas edycji: 2011-11-30 o 02:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka kosmetyczna u dorcia 83 MAC,BOBBI BROWN,DIOR,SEPHORA,ESSIE, itd..
![]() MAC /pro longwear/ "SWEET SATISFACTION" *BOBBI BROWN w kolorze 29 "CEMENT" (uzyty 1x) *BOBBI BROWN w kolorze 6 "FOREST"(uzyty 2x) MAC /paletka 2 cieni/ "TAUPELESS/CELESTIAL BLACK zapraszam do mnie ![]() może wybierzesz coś za którykolwiek z wymienionych kosmetyków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka kosmetyczna u dorcia 83 MAC,BOBBI BROWN,DIOR,SEPHORA,ESSIE, itd..
coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za cień Maca albo/i Bobbi Brow albo/i paletki z MAC?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Policzki (zdjecie 1,2)
*SEPHORA /bronzer/, kolor 1 CLAIR (uzyty ok 5x) *MAC MINERALIZE SKINFINISH , w kolorze "PORCELAIN PINK " (uzyty moze 2x) leci do marylinda *MAC Powder Blush w kolorze "STUNNER" (uzyty ok 2-3x) *MAC /roz -wklad do paletki / ,w kolorze "STRADA",(uzyty moze 2-3 razy) *MAC /roz-wklad do paletki/ , w kolorze "SINCERE" (uzyty moze 2-3x) Pomadki (zdjecie 3,4,5,), /od lewej do prawej/ *MAC "MELLOWARM" (uzyta 1x) *MAC "SOFT SABLE" (uzyta 1x) *MAC "KANGA ROUGE" (uzyta 1x) *MAC "FULL FUCHSIA" (uzyta 2-3x) *MAC "QUITE CUTE" (uzyta moze 2-3x) Blyszczyki (zdjecie 6) /od lewej ,do prawej/ *MAC "WONDER WOMAN" (uzyty 5-6x) *MAC "LADY GAGA"(uzyty moze 3-4x) *MAC /kolekcja Surf Baby/ "GIRL ON BOARD" (uzyty 2-3x) *MAC /PRO LONGWEAR/ "READY OR NOT!" (uzyty 1-2x) *MAC GLITTER AND ICE" (uzyty 2-3x, choc malo jest produktu w opakowaniu , ale bylo go tyle od poczatku..) *MAC /kolekcja Quite cute/ , "FASHION FANATIC" (uzyty max 5x,niestety napis na plastiku sie zmazal ![]() ![]() Cienie w kremie PAINT POTY (zdjecia 7, 8) *MAC Paint Pot "PAINTERLY" ( zuzycie 2%) *MAC Paint Pot "HALF-WILD" (zuzycie 2%) leci do Marigold18 *MAC Paint Pot "CHILLED ON ICE" (zuzycie 5-6% ) leci do marylinda *MAC Paint Pot "VINTAGE SELECTION" (zuzycie 5-6%) leci do marylinda *BOBBI BROWN Long-wear Cream Shadow "HEATHER" (zuzycie 4-5%) leci do Ryjek Zdjecie 9,10: /od lewej ,do prawej/ *MAC pigment z mini zestawu "MOST DARLING" (tylko sprawdzony kolor) *MAC LUSTRE DROPS , rozswietlacz w plynie, w kolorze zlotym "SUN RUSH" (uzyty ok 4-5x) *MAC PAINTSTICK w kolorze " MARINE ULTRA" (uzyty 1x) *MAC Technakohl liner , w kolorze fioletowym "PURPLE DASH" (tylko sprawdzony kolor) leci do ooolong *MAC Zoom Fast Black Lash maskara, w kolorze glebokiej czerni (nowa, nie otwarta) *ESSIE lakier do paznokci w kolorze "PLAYA DEL PLATINUM" (uzyta 2-3x) *MAC 194 pedzel do korektora (uzyty 2-3x) Edytowane przez dorcia 83 Czas edycji: 2011-11-29 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, prosilam, zebyscie poczekaly,az skoncze pisac
![]() Zaraz zerkne, w Wasze watki i tam odpisze. Musze sie rozkrecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawało mi się, że już można ![]() napisz proszę czego szukasz w zamian Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-11-17 o 00:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, sama jeszcze nie wiem czego szukam ![]() Moze jak wszystko sobie przypomne, to zrobie adnotacje . Napewno perfum Thierry Mugler Alien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wybacz, też myślałam, że już skończyłaś.
wymyśl wishe to czegoś poszukam w kosmetyczce, bo parę rzeczy mi w oko wpadło, niestety zamiast aliena mam angela ;]
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ja bym prosiła o "PAINTERLY"
MAC "KANGA ROUGE" i strada https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564461&page=4
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-11-17 o 05:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Moge zrobic odlewke Aliena 10ml,wiecej nie,bo sama uzywam.,chyba ze jeszcze Jessici Simpson-mam tylko 10ml atomki.
Interesuje mnie: -MAC /paletka czterych cieni/ "ANGEL FLAME " , (gorne uzyte ok 2-3x, dolne sprawdzone tylko kolory) -*MAC MINERALIZE SKINFINISH ,w kolorze "PORCELAIN PINK" (uzyty moze 2x) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie? Szczególnie podobają mi się cienie MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za :
MAC cien do paletki "SOFT BROWN" MAC cien do paletki "RULE" MAC /roz-wklad do paletki/ , w kolorze "SINCERE MAC Paint Pot "PAINTERLY ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
*DIOR NUDE , /podklad w kompakcie/,kolor 022 CAMEO (zuzycie ok10-15%)
*MAC Matchmaster Fundation SPF15, w kolorze 3.0 (uzyty 1-2x) cos u mnie za cos z tych?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie coś za:
*BOURJOIS Healthy mix, kolor 55 (uzyty moze 2x) *BARE MINERALS Matte /puder /, kolor W10 Golden fair,orginalna pojemnosc 6g (uzyty ok 3-4x)
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz cos u mnie za: *BOURJOIS Healthy mix, kolor 55 (uzyty moze 2x)
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach za MAC /paletka 6 cieni/ "WARM"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Witaj,
zainteresowały mnie: *BARE MINERALS Matte /puder /, kolor W10 Golden fair,orginalna pojemnosc 6g (uzyty ok 3-4x) *MAC cien do paletki "EXPENSIVE PINK" (zuzycie ok 5%, minimalnie zgieta blaszka) *MAC MINERALIZE SKINFINISH ,w kolorze "PORCELAIN PINK" (uzyty moze 2x) Znajdziesz coś w zamian w obu moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie?
interesuje mnie najbardziej *MAC Paint Pot "HALF-WILD" (zuzycie 2%) *MAC Paint Pot "PAINTERLY" ( zuzycie 2%) a takze *MAC /paletka 2 cieni/ "TAUPELESS/CELESTIAL BLACK" ( pierwszy cien, uzyty 1x, drugi tylko swatch'owany) *MAC Paint Pot "CHILLED ON ICE " (zuzycie 5-6%)
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
*MAC /paletka czterych cieni/ "ANGEL FLAME " , (gorne uzyte ok 2-3x, dolne sprawdzone tylko kolory) *MAC /paletka 6 cieni/ "WARM" (uzyta ok 2-3x) *BOBBI BROWN w kolorze 6 "FOREST"(uzyty 2x)
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Cos za paletke 4 ciemi Mac?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.