|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grudniowe poszukiwania - oddam wiele, zajrzyj.Moje poszukiwania Szukam kilku konkretnych rzeczy. Jestem w stanie oddać za nie naprawdę wiele. W wątku mam dużo perełek. Ale chętnie poszukam również poza wątkiem. Szukam rzeczy w rozmiarze 34 XS.- karmelowych oficerek, najchętniej ze skóry (zamsz odpada), za takie z zamkiem z tyłu dam się pokroić ![]() - sweterka oversize w panterkę Cubus (w załączniku), również jestem w stanie naprawdę dużo oddać - torebki z kłódeczką - czarnego i morskiego komina - karmelowych / beżowych tregginsów - sukienek do noszenia na co dzień - rzeczy z nowych kolekcji H&M, Bershka, Stradivarius, Vero Moda a także: - ciekawych książek obyczajowych, chętnie w języku angielskim - olejków zapachowych do kominka - zapachów (również odlewek, miniaturek, próbek): DKNY Be Delicious, Gucci by Gucci, Versace Bright Crystal, CK Obsession Night, Lancome Tresor in Love Pisz jeśli masz coś z tej listy, nawet jak nie widzisz nic dla siebie w moim wątku. Mam pełną szafę, na pewno znajdę coś dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudniowe poszukiwania - oddam wiele, zajrzyj.
mam perfum z F M odpowienik DKNY nowy w folii- pachnie bardzo podobnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.