|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Moja lista 50-ciu poszukiwanych rzeczy :-) (kwiecień)
Moja wish jest tak długa, że na pewno masz coś z niej.
Rzuć od razu okiem do mojego wątku, czy znajdziesz coś w zamian: KLIK! Każdą propozycję rozpatrzę.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-04-09 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mja lista 50-ciu poszukiwanych rzeczy :-) (kwiecień)
WISH LISTA: Ciuchy/buty: 1). Koszule/bluzki eleganckie, w stylu Nife, rozm. 40 (+/- 1 rozm.) 2). Sukienki eleganckie/biurowe, nie wieczorowe, chętnie takich 2w1 3). Botki na obcasie max. 6cm, rozm. 39/40 4). Sukienki codzienne, letnie 5). Nowa bielizna wyszczuplająca 6). Staniki rozm. ok. 70F Kosmetyki: 1). Clinique, Moisture Surge Extended Thirst Relief 2). Clarins, Everlasting Foundation SPF 15 (jasny odcień) 3). Shiseido, Sun Protection, Liquid Foundation SPF40 (odcień 30) 4). Christian Dior, DiorShow Mascara (czarna) 5). YSL, Poudre Compacte Eclat et Matite 6). Płyny do kąpieli, Avon- bez, biała lilia- inne na pewno rozpatrzę 7). Spraye do stóp, może być Avon 8). Pianki do golenia 9). Maski do włosów, chętnie masła Gliss Kur 10). Nowe płyny do płukania ust- Listerine- najlepiej fioletowy bądź wybielający 11). Żele do wybielania zębów, Opalescense 15-20% 12). Płyn/emulsja do higieny intymnej- Laktacyd (nowa) Inne rzeczy poszukiwane: 1). Kupony z Grupona etc.- fryzjer/fitness/restauracje/wyjazdy w góry/hotele etc.- z dłuższym terminem wykorzystania Warszawa/Lublin 2). Odtwarzacz mp3/mp4- w b. dobrym stanie 3). Dysk zewnętrzny 4). Aparat cyfrowy, min. 10Mpix 5). Nowa pościel 6). Wkłady do urządzeń elektrycznych Ambi Pur, Air Wick i AIR WICK FRESHMATIC 7). Nowe odświeżacze powietrza w sprayu 8). Silikonowa forma na muffinki i papilotki Pozostałe (na zapas- NOWE), rzeczy jako drobiazg mogę oddać za coś z tej listy: 1). Sole do kąpieli 2). Kule do kąpieli 3). Płyny do kąpieli 4). Kosmetyki użytku codziennego- żele pod prysznic, szampony etc. Książki: 1). Tajemniczy ogród, Frances Hodgson Burnett. chętnie wydanie w twardej oprawie 2). Lecę dalej Tanie podniebne podróże, Filipczak Marzena 3). Książki kucharskie: kuchnia fusion, desery, książki Nigelli/M. Gessler- z lat od 2005 w górę 4). Książki podróżnicze, o lataniu, samorozwoju Perfumy: 1). Magnetism Escada EDP- może być niewielka ilość, może być też odlewka, bo mam flaszkę 2). Carla Fracci, Medea EDP 3). M.Micallef Royal Muska EDP- każda ilość, najlepiej w oryginalnej flaszce 4). Cerruti, 1881 Blanc EDP 5). Viktor & Rolf, Flowerbomb EDP 6). Guerlain, Insolence EDT (klasyk, My mam ![]() 7). Chanel, Coco Mademoiselle EDP 8). Guerlain, Aqua Allegoria Herba Fresca EDT 9). D&G The one EDP 10). Dior, Miss Dior Cherie EDP 11). Hermes, Un Jardin Sur Le Nil EDT 12). Clarins, Eau des Jardins EDT 13). Valentino, Valentino V EDP 14). Lancome Hypnose EDP 15). Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite EDP 16). Chloe, Chloe EDT 17). La Perla, J'aime La Nuit EDP 18). Aquolina, Pink Sugar EDT 19). Perfumy najlepiej w oryginalnych flaszkach: TAK: słodkości wszelkie, zapachy ogrodowe, kwiatowe (prócz jaśminowych), niektóre świeżaki. NIE: mocno pudrowe, babciowe (pudrowe w starym stylu), szyprowe, mocno kadzidlane, ozonowe. Przykłady perfum, których nie lubię: Truth CK, Cool Water, Lou Lou, Boudoir, 212 Sexy, Cinema, Magnifique, Raczej NIE interesują mnie odsypki/odlewki (chyba, że sama zapytam),
mogę zaakceptować na pewno dlewkę Magnetism Edcady i soli do kąpieli lawendowej/bursztynowej Farmony.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-04-09 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.