|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
LISTOPAD poszukiwaniaJestem w stanie oddać kilka rzeczy jeśli coś mi się naprawdę spodoba
![]() Szukam: - marynarkę, chętnie w kolorach neonowych S/M - sukienkę bandażowa S lub S/M - ocieplana bluza S/M - czarne i szare rurki M - bokserki w neonowych kolorach S/M - bluzki z nadrukami z Plotkary z limitowanej serii Stradivarius - pojemna torba, najchętniej mieszcząca A4, musi być ze sztywnego materiału i nie może być zbyt duża - koszulki z nadrukami z różnych zespołów, najchętniej Nirvana, Korn, Three Days Grace - rockowe dodatki, pieszczochy - koszulka z napisem "ROCK" - Coś z Adidasa, Pumy, Nike ![]() Z kosmetyków tylko maski naprawcze do włosów.
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2011-11-19 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: LISTOPAD poszukiwania
zobacz u mnie bluze
Najgorsze są te nadzieje, kiedy już sam nie wiesz, po co je do cholery ciągle masz.. wymiana : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=571158 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30389026 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
U mnie:
- koszulka z napisem "ROCK", najchętniej "I <3 ROCK" za to dusze oddam poza wątkiem mam: - bokserki w neonowych kolorach S/M - mam bardzo neonową pomarańczową i żółtą - rockowe dodatki, pieszczochy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
3. Woda toaletowa ORIFLAME Eau de Toilette City Oasis
4. Woda toaletowa AVON Tahitian Holiday moge jedną z nich jedynie wymienić na top z house w panterke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie ocieplana biała bluza, buty NIKE, rurki
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Niestety nic nie znalazłam za spodnie:/ są nowe i wymienię tylko na coś super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Nie na wizażu... Zresztą nic nie znalazłam za spodnie, więc nie wiem za bardzo o co chodzi;P? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.