|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
GRUDZIEŃ wiele rzeczy! rozmiary XXS-S i rzeczy do domu szukam!PONIZEJ MOJA LISTA POSZUKIWANYCH CIUCHOW. ZANIM NAPISZECIE, ZE COKOLWIEK MACIE, PROSZE SPRAWDZCIE, CZY PODOBA SIE WAM COS U MNIE - JESLI NIE, TO NIE PISZCIE, O CO MARNOWAC CZAS.
moge tez poszukac poza moimi watkami, bo mam bardzo duzo rzeczy. noszę rozmiar XXS (spodnie, sukienki) XS reszta ciuchów. czasem noszę S/M, zależy też jaka firma i czy chcę mieć coś luźne. poszukiwane ciuchy: - miętowa/granatowa/szara baseballowka, rozmiar XS: niekoniecznie h&m. - rurki w rozmiarze XXS/male XS, lub rozmiarowka dziecieca: najchetniej Cubus, Cheap Monday, Bershka. - legginsy/tregginsy czarne/ciemnogranatowe/floral, rozmiarowka jak wyzej; - swetry we wzor warkocza, kremowe/nude/szare/mietowe/pudrowe rozmiar S - sukienek: obcislych, krotkich, ale takze zwiewnych. rozne wzory, chetnie z odkrytymi plecami, z zipami, w kwiaty, paski, z koronka, rozmiar XXS/XS. latwo mnie tym skusic. - swetry/topy/wszystko w jaskolki, jelenie, sarny, jeze, koty! - parki/trencza w rozmiarze XS lub w rozmiarowce dzieciecej (158/160cm) w kolorze khaki, karmelowym, szarym, nude, zimowo jesienny - haremki japan style w rozmiarze XS/S - krotka kurteczka jeansowa jasna, moze byc dzieciecy rozmiar, zeby byla krotka i z rekawkami 3/4 - kardigan rozmiar XS/S w kwiaty/jaskolki/ptaki/szary/nude/pudrowy roz/mieta - elastyczna spodniczka, chetnie bandazowa, podobnie jak sukienkim rozne wzory, zipy, z baskinka, w cetki, rozmiar XXS/XS - bluzka z chuckiem bassem - czapka mis,panda,kotek itp. bielizna: - rajstopy grube we wzor warkocza, cienkie imitujace ponczochy, z serduszkami, kokardkami, floral r. 1/2 - majtki z falbankami, niziutkie, boskerki, wyciete, rozmiar XS/S - gorset/ top rozmiar XXS/XS, miseczka A malutkie B - ponczochy samonosne i takie do pasa, rozmiar 1/2 - staniki koronkowe/bardotki/styl pin up rozmiar 70a/b kosmetyki: - jasne podklady do cery tlustej/mieszanej, matujace - tusze do rzes, czarne, wydluzajace, pogrubiajace - perfumy, nawet male ilosci: stella by stella mccartney, in2u calvin klein, hypnose lancome, amor amor cacharel. chetnie odpowiedniki fm. rowniez rozne perfumy z avonu: kolekcja z 'sukienkami': little black dress, little white dress oraz najnowsza, little red dress, pur blanca blush, zwykla pur blanca, absinthe lacroix - roze w chlodnym, pudrowym odcieniu. kremowe,sypkie, ale bez drobinek. - kosmetyki do cery mieszanej, wszelkie! - kremy do rak - farby do wlosow: odcien czerwona porzeczka joanna, rowniez rozjasniacze joanna do zrobienia ombre ![]() - oraz rzeczy codziennego uzytku, na zapas: zele, plyny do kapieli, szampony i kosmetyki do zniszczonych wlosow, do farbowanych, balsamy do ciala itp inne: szukam ksiazek cobena - raczej z tych nowych, oraz wisniewskiego, witkowskiego, grazyny plebanek, wałków (tych takich wyginających się), biżuterii (wzory z kotami, jaskółkami), 'rozpychacza' do uszu (małego), przeróżnych smakowych herbat (moje małe uzależnienie, chętnie przyjmę do jakieś wymiany po kilka saszetek ), drobiazgów do domu z IKEI (głównie pierdołki do kuchni, powłoki na kołdry, obrazki), dobrych sluchawek do mp4 z typowym mini jackiem, ciekawych zeszytów (chodzi mi o ładne okładki, w typie tych z empiku) i wieeele innych rzeczy, które przydają się w codziennym życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: GRUDZIEŃ wiele rzeczy! rozmiary XXS-S i rzeczy do domu szukam!
poszukiwane buty:
rozmiar 35 (szpilki) 36 (sportowe) - czolenka w kolorze nude/kremowy/mieta/czerwone, obcas od 5 do 10 cm, okragle noski, platforma - workery/botki z cwiekami, karmelowe/szare/czarne, przylegajace do nogi, do kostki - conversy! oddam bardzo duzo. najchetniej biale krotkie, ale tez chetnie rozowe, czarne, czerwone - vansy authentic r. 36! - emu w kolorze karmelowym/szarym/czarnym, rozmiar 36, krotkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
z kosmetykow mam: mozno wydluzajacy tusz do rzes miss sporty pump up lash, odpowiednik amor amor: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-rose-edp.html , zapachy avon i inne, roz avon jasny chlodny roz z pedzelkie i lusterkiem, pianke matujaca avon do mycia twarzy, duzo probek kremow matujacych, nawilzajacych itp, krem do rak avonu.
z ubran mam nowy stanik z metka 65a, ale rozciaga sie do nawet 75 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
SZUKAM JESZCZE:
- HARRY'EGO POTTERA, TOM 5,6,7! ważne! - WSZELKIE KSIĄŻKI O NABOKOVIE, LOLICIE, OPRACOWANIA NAUKOWE (do pracy licencjackiej) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
- krotka kurteczka jeansowa jasna, moze byc dzieciecy rozmiar, zeby byla krotka i z rekawkami 3/4 MAM BIAŁĄ JEANSOWĄ h&m , MALUTKA , RĘKAWY DO PODWINIĘCIA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
szerokość w pasie - 32,5cm * 2
długość nogawki mierzona od kroku - 76cm szerokość nogawki na samym dole - 10cm wysokość stanu z przodu - 19cm długość całkowita - 97cm spodnie się lekko naciągają, mają w składzie domieszkę elastanu, także po założeniu można dodać wszędzie ok 3cm podaj mi jeszcze proszę długość nogawki tych Twoich spodni mierzoną od kroku
![]() |
#14 |
BAN stały
|
poszukuje rowniez sluchawek dousznych beat by dr dre tour edition! moga byc repliki, ale zeby dzwiek byl bardzo dobry. nie szukam podrobek za 10 zl z allegro, chodzi mi o lepsze. ODDAM BARDZO BARDZO WIELE!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Mam sukienke/tunike z kokardka, moze Ci sie spodoba
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.