![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GRUDZIEŃ mirage, ziaja, babydream, AA, etui na pędzle, pasta cukrowa i inneKilka zasad: - wysyłam listem poleconym ekonomicznym/priorytetowym - nie odmieniam się - nie mam przekupek więc wysyłam pierwsza -odpisuj u mnie ja u Ciebie ![]() 1. puder do włosów got2be jest chyba około połowy lub mniej- niestety nie dla mnie ![]() 2. anti acne 2 w1 jak nowy, ważny do10 08 13 3. czerwone etui na pędzle, bardzo dobry stan, kupione w lumpeksie stąd numerek 4. jak wyżej tylko różowe 5. elemong, została połowa lub mniej niż połowa 6. golden rose podkład w sztyfcie kolor 01 7. pasta cukrowa camsakizi,kupiona na allegro, stan widoczny na zdjęciu wymieniona z Ghost 9 8. Mirage perfumy Oriflame, brakuje około 5 psików nie ma wymienione na innym portalu 9. Ziaja krem nawilżający matujący 25+, zostało tak około 90%- NIE MA NA ZDJĘCIU 10. AA Therapy krem nawilżający trądzik, na tubce są takie numery: 022013703102 (nie wiem która to data ważności) jest około 80% 11. Oillan balsam intensywnie natłuszczający dla dzieci i dorosłych - dostałam jako gratis, ważny do 05.2013 użyłam dwa albo trzy razy 12.Lbiotica biovax A+E serum wzmacniające została połowa ważne do 9.2012 wymienione ze Star90 13. natura silk jedwabna kuracja ważne do 11.2012 zostało trochę mniej niż połowa 14. Gliss Kur oil nutritive magiczne serum-spray włosy długie i skłonne do rozdwajania się około połowa wymienione z Shrill 15. pianka do higieny intymnej Baifem, Herbapol, więcej niż połowa ważna do 6.2012 wymienione ze Star90 16. ISANA BODY MILK vitamin E, mleczko do ciała, ponad połowa 17. Rival de loop clean&care pianka oczyszczająca z wyciągiem z ginko i ogórka jest połowa wymieniona z Shrill 18.serum azelo oliwkowe z BU (nie ma na zdjęciu) ważne do 23.01.2012r. połowa 19. depilator rowenta EP100, stan dobry 20. skakanka 280cm, nowa Edytowane przez Rinaa Czas edycji: 2012-06-09 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ mirage, ziaja, babydream, AA, etui na pędzle, pasta cukrowa i inne
Cos u mnie za?
2. anti acne 2 w1 jak nowy, ważny do10 08 13 9. Ziaja krem nawilżający matujący 25+, zostało tak około 90%- NIE MA NA ZDJĘCIU 15. pianka do higieny intymnej Baifem, Herbapol, więcej niż połowa ważna do 6.2012
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ mirage, ziaja, babydream, AA, etui na pędzle, pasta cukrowa i inne
Hej, znajdziesz coś u mnie w wątku z podpisu za mirage i serum biovax?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- odpowiedz u mnie
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
elemong, została połowa lub mniej niż połowa Mirage perfumy Oriflame, brakuje około 5 psików |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś za
Lbiotica biovax A+E serum wzmacniające została połowa ważne do 9.2012 17. Rival de loop clean&care pianka oczyszczająca z wyciągiem z ginko i ogórka ??
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
cos u mnie?
11. Oillan balsam intensywnie natłuszczający dla dzieci i dorosłych - dostałam jako gratis, ważny do 05.2013 użyłam dwa albo trzy razy 12.Lbiotica biovax A+E serum wzmacniające została połowa ważne do 9.2012 13. natura silk jedwabna kuracja ważne do 11.2012 zostało trochę mniej niż połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może to?
17. Rival de loop clean&care pianka oczyszczająca z wyciągiem z ginko i ogórka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie
1. puder do włosów got2be jest chyba około połowy lub mniej- niestety nie dla mnie ![]() 12.Lbiotica biovax A+E serum wzmacniające została połowa ważne do 9.2012 niż połowa ważna do 6.2012
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za paste cukrowa camsakizi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za biowax, puder do włosów, piankę do higieny intymnej i pastę cukrową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się : Lbiotica biovax A+E serum wzmacniające została połowa ważne do 9.2012, natura silk jedwabna kuracja ważne do 11.2012 zostało trochę mniej niż połowa
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- ale może znalazłabyś coś jeszcze u mnie bo nie chciałabym takiej małej wymianki, ja coś tam bym jeszcze wyszperała ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej cos u mnie za pasta cukrowa camsakizi,kupiona na allegro, stan widoczny na zdjęciu oraz etui na pędzle ?
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
12.Lbiotica biovax A+E serum wzmacniające została połowa ważne do 9.2012 13. natura silk jedwabna kuracja ważne do 11.2012 zostało trochę mniej niż połowa 15. pianka do higieny intymnej Baifem, Herbapol, więcej niż połowa ważna do 6.2012
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.