![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię!!!!! PAŹDZIERNIK NIE ZNAM REGULAMINU
Wymieniła bym parę rzeczy np:
NIEKTUALNE Wszystki używane po 2-3 razy, niektóre wcale - próbki-malutkie kremy w maleńkich tubkach lirene, krem pod oczy i na powieki, +45 lat lierene, krem przeciwzmarszczkowy, +55 lat dr. Irena Eris, nawilżający żel do mycia ciała anti-aging ponadto mam jeszcze ODLEWKI perfum, np. wód z ives rocher, perfum gabriely sabatini - oraz żel do włosów - próbek różnych kosmetyków: - eveline hydra expert, krem nawilżający +25 -mincer, ultra odżywczy krem na noc i dzień -ziaja, aretina Q krem nocna regeneracja +30 -eveline super lifting precyzja lasera +60 -cashmere care krem pod oczy i na powieki i okolice ust(każdy rodzaj cery) - AA, intensywny lifting 3d, koncentrat na dzień - perfecta, głęboko nawilżający krem na noc +25 -loreal revitalift -floslek, revita C, krem na noc +45 -floslek, krem napinający, do skóry dojrzałej -perfecta, cera sucha, krem na dzień i noc, +30 - ziaja, krem nawilżający, cera sucha, +30 -perfecta no problem, żel do mycia twarzy - eveline, ogród natury, przeciwzmarszczkowy krem na dzień, do cery suchej, normalnej i wrażliwej krem nawilżający na cerę z naczynkami, mincer, antyalergiczny +jeszcze Podkłady: - bell, anti-age 4, 6ml - bell anti -age 3, 6ml wszystkie są nieużywane(tylko ten z lovely 2 razy), i oprócz tego z lovely są próbkami(ale w tubeczkach) Czekam na wasz propozycje ![]() Dodaję dzisiaj nowe: -myjka fioletowa sephora nieużywana -plyn do układania włosów Loton są też KOLCZYKI, a drugiej stronie wątku(zaz. nie ma) biżuterię, naszyjnik z nad morza, bransoletka, no name, kwiat, to gumka i broszka. Kolczyków diamencików i perełek nie ma Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2011-11-19 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię!!!!! PAŹDZIERNIK NIE ZNAM REGULAMINU
Zaraz Cię zbanują za brak miesiąca w tytule postu, nieprecyzyjny opis ("około 345 próbek") i proponowanie wysyłki listem zwykłym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mi by do głowy takie coś nie przyszło.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
próbki chętnie przyjmę!!
![]() może jakieś lakiery zajrzyj do mnie czy coś Cię zainteresuję (linki w podpisie) i odpisz u mnie w wątku mam 53 przekupki więc zapraszam do rozmów na temat wysyłki ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nowa, nie zna regulaminu, proponuje list zwykły i w dodatku nie wysyła pierwsza...
Do tego ma na wymianę 14 lakierów i 345 próbek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Radzę przeczytać regulamin...
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Masz jakieś próbki IWOSTIN albo naturalnych kosmetyków??
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mam takie naturalne z yves rocher jak chcesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Dobre!
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
YR mnie nie interesuje
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spojrz na to obiektywnie... sa tu dziewczyny które mają po 100 przekupek i mają Ci osobvie której nie znają, która ma tylko kilka postów i zero przekupek wysyłać jako 1 szej ? No niestety ale tak się nie da zazwyczaj osoba która ma zero przekupek powinna wysłać 1 sza. to było raz..a dwa powinnas wypisać co masz dokładnie..jakie lakiery..jakie próbki..zdjęcia nie są konieczne opis już tak. Sama jest maniaczką lakierów ale nikt Ci w ciemno nie wezmie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a jakie masz próbeczki?
czytałaś mój regulamin ![]() ![]() pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
niestety, nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
może za loreal revitalift? on jest n owy nadaje się na prezent?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570480 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
może
żel pod prysznic sephora miętowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570480 ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- więc może dobierzesz sobie jeszcze perfumy mel merio ? albo jeszcze inne cienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
no to oddalabym ci obydwie paletki za zel i bibulki albo jesli chcesz to moglabym cos jeszcze dolozyc, mam paletke gdzie sa 3 blyszczyki i 2 cienie fioletowe.
ewentualnie te mniejsze color trend za bibulki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Te rzeczy o które pytałaś są zarezerwowane lub w negocjacjach, wolna jet paletka cieni Deborah i za nią mogę chętnie się wymienić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Ja pytałam o jedną twoją rzecz czyli podkład nivea dla nastolatek (użyłam go raz),a ty chcesz aż 4 moje kosmetyki?
![]() To ja jednak podziękuję. ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
bardziej mi zalezalo na tym zelu o kapieli, moze wybierzesz cos za niego?
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- a może będziesz coś jeszcze dokładać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
A może posiadasz coś po za wątkiem?
Szukam kremu neutrogena do stóp, krem do piersi, lakiery pękajace jakieś kolczyki myszka do komputera? ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
niestety nic :-(
SH---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570351 Cosmetics---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570560 NOSZĘ UBRANIA M/L NOSZĘ BUTY R. 40 moje allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16660446 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.