![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PAŹDZIERNIK Lancome, Chanel, Dior, Mac itd...
KOSMETYKI RÓWNIEŻ W POŚCIE 10
Wymienię kosmetyki do makijażu i pielęgnacji z górnych półek sklepowych na coś co akurat będzie mi potrzebne ![]() Szukam przede wszystkim: -Górna półka/profesjonalne kosmetyki do włosów (Loreal, Kerastese, Tigi, Fekkai itd..) za to najchętniej -Płyn micelarny Biodermy w każdej ilości -Podkłady górna półka w ciepłych beżowych kolorach -Kremy do twarzy nawilżające, o gęstej konsystencji najlepiej Clarins 1. Lancome Renergie Morpholift Masque - Chłodząca żelowa maseczka o działaniu liftingującym, przeznaczona do stosowania rano, dla poprawienia wyglądu przed wykonaniem makijażu. Błyskawicznie poprawia kondycję skóry twarzy: wygładza cerę, wysubtelnia rysy, zmniejsza widoczność linii i zmarszczek. dzięki formule wzbogaconej o polipeptydy roślinne również ujędrnia skórę. Zapewnia efekt natychmiastowego "liftingu"; przywraca świeży i promienny wygląd cery. Z tyłu było polskie tłumaczenie, zerwałam (widać pozostałości) maska z Douglasa. Dostałam w prezencie a nie potrzebuje jeszcze takich kosmetyków, bardzo minimalne zużycie (na próbę maksymalnie 4 razy). Kod CC059 Skład: aqua, water, alcohol denat., glycerin, polysilicone-8, magnesium aluminum silicate, ci77891 / titanium dioxide, ci17200 / red 33, c13-14 isoparaffin, mica, sodium hydroxide, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, phenoxyethanol, adenosine, peg-100 stearate, ethylparaben, polyacrylamide, limonene, penthaerythrityl tetraethylhexanoate, xanthan gum, linalool, chondrus crispus (carrageenan), propylparaben, aplpha-isomethyl ionone, carbomer, geraniol, disodium edta, methylparaben, cetyl alcohol, butylparaben, citronellol, butylhenyl methylpropional, citral, laureth-7, hexylene glycol, glyceryl stearate, glycine soya / soybean protein, parfum 2.Collistar S.O.S. Antilucido Zona T- jest to matująca baza, która może być stosowana zamiast kremu, pod makijaż lub na makijaż w celu zmatowienia. Użyłam jej dwa razy ale to nie jest produkt dla mnie, raczej do tłustej cery. Dodatkowo znacznie zmniejsza pory. W Polsce nie dostępny, wersja Włoska. Na opakowaniu testowałam kolory lakierów, stad te kropki ![]() 3.Chanel Les 4 Ombre 92 Bleu Celestes - Najjaśniejszy niebieski wypada od noszenia w torebce, stan jak na zdjęciach 4.Dior Diorissime Palette de Maqillage Pour les Yeux et Les Levres Daylight Madonna 001- Zużycie paletki widoczne na zdjęciach, "zapięcie" oderwało sie od dołu, trzyma się od góry bez problemu. W niczym to nie przeszkadza. Edytowane przez GoldenBlond Czas edycji: 2011-10-09 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lancome, Chanel, Dior, Mac itd...
5. Helena Rubinstein Stellars Eye Gloss 03 Boreal Rose - Minimalnie używana, stan jak na foto, aktualnie jest złamana i taka wysyłam, żeby uniknąć złamania zatemperowanej w transporcie.
6.Smashbox Lip Gloss Sexy - daje świetny lustrzany blask, gęsty, niestety mam zbyt dużo różowych błyszczyków ![]() 7.Kanebo Eye Color Duo EC 19 Grace - bardzo dobrze napigmentowane, mają satynową konsystencję. Niestety u nas w Polsce ciężko dostępne więc jeśli ktoś będzie chciał przetestować to u nas może być ciężko. 8. Meteorites Perles Imperiales Guerlain - Bardzo mało używane, na dnie jest ogromna ilość pyłku. 9 Dior Addict - pojemność początkowa 50 ml 10.Yves Rocher Shafali pojemność poczatkowa 50 ml Edytowane przez GoldenBlond Czas edycji: 2011-10-08 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2.Collistar S.O.S. Antilucido Zona T- jest to matująca baza, która może być stosowana zamiast kremu, pod makijaż lub na makijaż w celu zmatowienia. Użyłam jej dwa razy ale to nie jest produkt dla mnie, raczej do tłustej cery. Dodatkowo znacznie zmniejsza pory. W Polsce nie dostępny, wersja Włoska. Na opakowaniu testowałam kolory lakierów, stad te kropki ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za Collistar?
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się u Ciebie wstępnie szampon Kerastese tylko nie jestem do końca przekonana czy jest do moich włosów i czy przy ilości która posiadam potrzebuję jeszcze jeden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
11. Jose Eisenberg edp - pojemność poczatkowa 100 ml, jest ok. 80.
12. Thierry Mugler Innocent - pojemność początkowa 50 ml 13. Yves Rocher Vanille Burbon - poczatkowo 100 ml 14. Yves Rocher Kasztany - poczatkowo 100 ml 15. Costume National Scent Deo - poczatkowo 100 ml 16. Lancome Ombre Subtile Duo 250 - został jeden ![]() 17. Yves Saint Laurent Ombres Vibration Edytowane przez GoldenBlond Czas edycji: 2011-10-08 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Lakiery do paznokci:
1.Nyc zakupiony na Allegro, nie używany 2.Givenchy zakupiony w Douglasie, użyty kilka razy 3.Chanel zakupiony w Sephorze, ubytek dokładnie widoczny 4.Estee Lauder zakupiony w Sephorze, ubytek dokładnie widoczny 5.Inglot 6.Guerlain Meteorites Beige Chic ubytek widoczny na foto, najchetniej oddam je za Gold Temptation bo własnych zostało mi malutko, ewentualnie inne dające efekt rozświetlenia na poziomie tych. Edytowane przez GoldenBlond Czas edycji: 2011-10-23 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za 9 Dior Addict - pojemność początkowa 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Podaba mi sie u Ciebie krem do włosów Fekkai i puder Elizabeth Arden tylko ile tego kremu jeszcze jest i jaki to jest odcień pudru? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
Kupiłam około roku temu więc z datą jest wszystko ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Lancome, Chanel, Dior, Mac itd...
Podoba mi sie u Ciebie Collistar, Dior Adictt, oraz meteoryty,
Co do szamponu Age Recharge. Kiedys kupowałam game Reflections. Mam długie włosy do pasa, proste, koloryzowane miesiąc w miesiąc na jasny blond. W którymś momencie zrezygnowalismy z fryzjerem z gamy Reflection poniewaz uznał , ze na włos tak silnie rozjaśniany potrzeba innego kosmetyku od tego który daje refleksy tylko.Chciałam wymienic butelkę Age 250 ml ponieważ dostałam dużą litrową z pompką . Nie wiem jakie masz włosy, w jakiej kondycji, najlepiej gdybys sobie poczytała o tym szamponie czy nada sie dla Ciebie. Po za wątkiem mam jeszcze pielegnacje Lancome serum silnie działające -7ml , nowe nie używane nigdy... ![]() Oczywiscie nie naciskam, w razie czego zapraszam ![]()
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2011-10-08 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za meteorki?
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za perfumy Diorka?? Ile ich zostalo z tej 50??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565506 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Witaj.
Coś u mnie za Innocenta, Addicta i J'ose?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() interesuje mnie Addict - może coś znajdziesz w zamian?
![]() |
#27 | ||
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29854643]Coś u mnie za Dior Addict?[/QUOTE]
Niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Jesli masz jakieś maski/odżywki/kosmetyki do stylizacji profesjonalne lub górnopólkowe poza wątkiem to chetnie popatrzę i może byśmy większą wymiane zrobiły ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Odpisałam u Ciebie ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Niestety nie ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Podoba mi się Euphoria ale Addicta zostało jakieś 15-20 ml. Starałam się to na zdjęciu uchwycić ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Niestety nie, ale jeśli masz górnopółkowe kosmetyki do włosów to bardzo chętnie popatrzę. Najbardziej interesuja mnie maski i odżywki ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Kurczę kusząco ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Te rzeczy mnie interesuja tylko muszę sobie trochę o nich poczytać. Dasz mi czas do wieczora? ![]() * Nicky Clarke Smooth It Over leave in conditioning spritz 150 ml * Kerastase Bain Mirror - kąpiel/szampon do włosów farbowanych ok.110/250 ml * F.Fekkai Glossing - krem nabłyszczająco - wygładzający 45 g.( superwydajny) ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Przykro mi ale nie interesuja mnie ubrania ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Wybacz, że nie dodałam wczoraj ale już wywędrowałam z domu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Niestety do włosów nic nie mam, dwa dni temu właśnie sprzedałam końcówkę Euphorii, a ewentulanie odlewką byłabyś zainteresowana? Szkoda, że tylko tych perfum poszukujesz, bo bardzo bym chętnie przygarnęła Twoje.
![]()
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety gdy już zmobilizowałam się uznałam, że tylko i wyłącznie to co jest mi potrzebne a perfum mam zwyczajnie zbyt dużo i sukcesywnie muszą wylecieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
perfumove love
|
Cytat:
Krem Fekkai jest prawie cały, użyłam go może 3 razy. A na dodatek bardzo wydajny. Puder to tak naprawdę rozświetlacz, nie nadaje jakiegoś konkretnego koloru. Dziwny kosmetyk, jeśli mam być szczera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.