![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Benefit, Dior, Nouba, OPI, perfumy, meteoryty, palety i minerałyNIEAKTUALNY ZAPRASZAM DO NOWEGO Kosmetyki pochodzą głownie z Sephory, Douglasa i Strawberrynet oraz z wymianek, na Allegro raczej nie kupuję kosmetyków, wysyłka polecony, ekonomiczny, w bezpiecznych, bąbelkowych opakowaniach. Zdjęcia najlepiej oglądać w dużym oknie. Proszę o konkretne propozycje wymian (nie w stylu "coś u mnie") najchętniej za to co mam w wishliście. Z góry przepraszam za marudzenie, potrzebuje raczej tylko tych rzeczy z wishlisty. SZUKAM: PIĘTROWA SZKATUŁKA NA BIŻUTERIĘ PERFUMY: PRADA, FUEL FOR LIFE, BABY DOLL, LOLITA (FIOLETOWE JABŁUSZKO), MISS DIOR CHERIE, SEZONOWE ESCADY, PRÓBKI LUTENSÓW COSMELAN, LAVERTU NR O1 MINERAŁY: JOPPA FULL COVERAGE LIGHT 2, CARA; MINERAŁY Z MAŁO ZNANYCH FIRM, KOSMETYKI, MYDŁA AJURWEDYJSKIE ESTEE LAUDER LASH PRIMER PLUS TUSZ DIOR EXTASE ŚWIEŻY, NOWE TUSZE DO RZĘS WYMIENIAM KOSMETYKI również NA ŁADNE UBRANIA w rozmiarze S, tylko w BDB STANIE (długie luźne kolorowe t-shirty, duże bawełniane chusty, spódnice do kolan, kolorowe kolczyki wkrętki, ale ze srebrnymi sztyftami, średnia-duża torba szara lub beżowa) perfumy, zużycie widać na zdjęciach BULGARI BLV NOTTE pour Homme, tester bez korka, 100ml -mały test, szary kartonik, z iperfumy.pl (protka) NINA RICCI, MINIATURA, nie wiem która to Nina, mam ją od starszej osoby więc to vintage ;-) Chopard Wish Soft Deodorant Natural Spray 50/100ml (zapach jest b. mocny i trwały jak perfumy) KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1807 u nas raczej niedostępny w takiej pojemnośc Davidoff Echo tester E. Arden Sunflower tester bez korka z iperfumy.pl Hugo Boss Deep Red (dinulka) Diesel Plus Plus 35/75 Pollena Ewa Olimpia 50ml bez kilku psików słodkie, różane YR Ode a l'amour miniatura 2,5ml (bez zdjęcia) Creation Lamis Pink Hearts 50/100 słodkie Lancaster Aquasun Burberry Summer (protka) DKNY Red Delicious (protka) dokładam próbki perfum: DKNY Be Delicious 1.5ml, kartonik DKNY Be Delicious 0.5ml Tom Tailor Speedlife man 1.2ml zafoliowane, 2szt Tom Tailor Speedlife woman zafoliowana 1szt (hot) próbki pielęgnacyjne: Vichy Capitail Soleil SPF50+ (kod 54g11N g2) 2szt Clinique 3 kroki (1.5ml+1.5ml+1.5ml) 2szt Estee Lauder Perfectionist CP+ poza tym duża ilość próbek firm Farmona, Soraya, Bielenda (kremy przeciwzmarszkowe)
Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2012-04-23 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Benefit, Dior, Nouba, OPI, perfumy, meteoryty, palety i minerały
palety, róże, bronzery, cienie, pudry, podkłady
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) Guerlain, Meteoryty, odsypka: 6 kuleczek Winter Radiance 10 kuleczek Mythic Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja twardego kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. NOWA, NIEUŻYWANA PALETA BO-COSMETIC Z STRAWBERRYNET, 3 PIĘTRA, 20 CIENI, DWA PUDRY, DWA RÓŻE, 5 BŁYSZCZYKÓW, GĄBKA, PĘDZELKI NOUBA, BLUSHON BUBBLE NR 41, złocisty bronzer, wymienię na coś z wish EVELINE, PUDER PRASOWANY Z JEDWABIEM, CREAM 10, z folia ochronną, 9g, otworzony tylko do zdjęcia, ale termin to 03.2010 URBAN DECAY, Deluxe Eyeshadow, Unerground, piękny, błyszczący brąz, użyte kilka razy, kasetka z lusterkiem BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, błyszczyk, NOWE, tylko maleńki test (ze Strawberrynet) PIGMENTY MAC OKOŁO 0,5ML Z KOLORU, W SŁOICZKACH SZARY, CZARNY, BRZOSKWINIA kupione na Allegro COTE, szaro-srebrne NOWE cienie VOLARE, INGRID nowe kosmetyki: cienie, róże, puder, wieczka są odrobinę porysowane NYX próbka w woreczku strunowym, sypki cień szarobrązowy, metaliczny Calvin Klein kremowy cień turkusowy 21311 turquose blue (tylko maźnięty dla sprawdzenie koloru) próbki podkładów:
RIMMEL, RENEW&LIFT, 201 CLASSIC BEIGE (hot) Rimmel, Stay Matte, 103 True Ivory L'oreal, Matte Morphose, Beige Naturel MAX FACTOR, SECOND SKIN FOUNDATION, 75 Golden Estee Lauder Doubl Wear, Fresco 01 Astor, 16h Mineral Match, 003 Astor, Age Vitality, 301 Astor, Perfect Stay 24h, 200 Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2012-02-01 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
błyszczyki, szminki jeśli nie zaznaczono inaczej minus mały test
błyszczyk powiększający usta Coastal Scents Lip Plumper (hot summer) DIOR, ADDICT ULTRA-GLOSS 131, mocno nabłyszczający błyszczyk, złoto-różowy LANCOME, Pomadka Le Rouge Absolu - Rose Crystal 4g STILA, POMADKA NATALIE L'OREAL, GLAM SHINE, Magnetic Rose Glow,ok. pół opakowania LOVELY, DIAMONDS LIP GLOSS, nowy błyszczyk LOVELY, LIP EFECT, błyszczyk z kolagenem morskim, intensywny róż Calvin Klein błyszczyk kremowy róż cukierkowy 308 knockout delicious light (hot summer) pomadka mineralna -balsam do ust SilkNaturals ciemny róż Hibiskus pomadka mineralna - balsam do ust Joppa Felicity Volare, złota pomadka, nowa Eveline błyszczyk holograficzny złoty beż 76, nowy lakiery, produkty do paznokci ESTEE LAUDER, jasny perłowy róż, niewielkie zużycie kucyk ponny INGLOT CUTICLE OIL, OLEJEK DO PIELĘGNACJI SKÓREK Z JOJOBA, OLEJEM Z PESTEK MORELI I WIT E, pozostało pół OZDOBY DO PAZNOKCI ZŁOTE I SREBRNE SERDUSZKA OPI zestaw 4 mini lakierów Burlesque Red (więcej zdjęć w internecie) użyte 1raz lakier MISA No Shrinking Violetta (swatche w internecie, piękny kolor na lato) użyty 1 raz Essence pisak do frencha użyty 1raz kucyk ponny INGLOT biały lakier do frencha użyty 2 razy do włosów VICHY, DERCOS, SZAMPON SEBO-CORRECTEUR, ok 100ml kucyk ponny SCHAUMA, 1 MINUTOWA INTENSYWNA ODŻYWKA DO WŁ. FARBOWANYCH w saszetkach, NOWA, 25ml, 4szt Cartier szampon z octem owocowym, 1 użycie, kosztował 29zł Farmona mini szampon wzmacniający Eva Medical szampon pielęgnacja nowy, zaplombowany krem do rąk Kamill Hand Repair z 5% mocznikiem, słoik z pompką 50ml LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml (ale zapakowany w tubę chyba 30ml) NOWY, KOD 7D116, kupiłam w zafoliowanym zestawie kucyk ponny KOSMETYCZKA (KOPERTÓWKA) STILA, NOWADifferin kilka razy użyty Joppa żel do mycia twarzy z kwasem glikolowym, zostało ok. pół samoopalacz Rossman Sun Ozon, mały test Emla, nowa, nieotwierana, data do 6.2011 MAŚĆ KOŃSKA, ORYGINALNA SZWAJCARSKA Z KILKUNASTU ZIÓŁ, na bóle mięśniowe, duża odlewka 50-100ml (mam wielkie pudło, chetnie się podzielę) pędzle, kosmetyczki i inne PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 1szt 1szt kucykponny ZESTAW KOSMETYCZEK YR, nowy z metkami, Kosmetyczka kuferek, kosmetyczka mała do torebki, lusterko, obcinacz do paznokci, pilniczki KOSMETYCZKA MARY KAY, NOWA OKULARKI ŻELOWE, na opuchliznę powiek (z Twojego Stylu) klamerki fryzjerskie do układania włosów została 1szt szczoteczka do mycia twarzy (silencieusement) Pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany FILTR BRITA, zapakowany, nieużywany plastikowe etui na pędzel kucykponny OPTI prostownica z wymiennymi wkładkami (do prostowania, do karbowania) trochę porysowana, poza tym wszystko działa mała pacynka dwustronna do cieni, nowa puszek do pudru, uprany tusze do rzęs (jeśli nie zaznaczono inaczej użyte kilka razy do testów, tusze są mokre) Eveline Volumix Fiberlast czarny hot summer Pierre Rene Volumerich brown Hean Modeling MAXXI Lash Flexi black hot summer Hean Absolute Express black hot summer Kuomaye Bio Longeur & Courbe deep black (z matique.pl 59zł bez kosztów przesyłki) Bourjois Volume Glamour czarny hot summer Maybelline Lash Stylist czarny Maybelline Falsies Volum' Express brąz Miss Sporty PumpUp Lash brąz 2szt Miss Sporty tusz do kresek dark chocolate Clinique High Impact Curling black/brown kartonik (użyty z 10 razy) Max Factor False Lash Effect black/brown (użyty z 10 razy) Benefit They're Real! black (użyty z 5 razy) hot summer używane dłużej (1 miesiąc) na spróbowanie, jako dodatek do wymianki:
Dior Diorshow Extase czarny kartonik, 2szt Clarins Wonder Perfect black/brown Max Factor Xperience Volumishing black/brown Helena Rubinstein Lash Queen Feline Black black/brown (silencieusement) Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2012-02-01 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
minerały (proszę pytać, dużo próbek, sporo bigów)
Lucy Minerals BIG Finishing Powder prawie cały BIG Cream około pół (5gram) BIG Golden Medium prawie cały Light Cream mogę zrobić odsypkę woreczki strunowe duże próbki: Caramel Toffee Pale Olive Snow White małe próbki (bo były używane): Creamy Bisque Cream OCC Cream Pixie próbki w woreczkach strunowych: Matt&Smooth Powder, Kiss of Sun Cover de Luxe Found. Shaylee 1 Cover de Luxe Found. Cameo 1 Adorned with Grace próbki podkładów Rhea próbka w woreczku róż Seashell jasny EDM mała próbka w woreczku Cool Pink, matowy jasny róż PĘDZEL EDM, Long Handled Kabuki, używany przez rok, prany, 1szt EGM próbki migoczących róży/rozświetlaczy w słoiczkach: The Channel jaśniutki róż z odrobiną brokatu, Parisian różowy ze srebrnymi drobinkami, Strawbberies&Cream brzoskwiniowosrebrny Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja twardego kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. nowe próbki podkładów w woreczkach: tonacja jasna beż / róż: Beck, Chante, Mickie, Zoe, Princess, Constance bareMinerals foundation 1G LIGHT 2ml w oryginalnym dużym pudełku Joppa BIG róż Multi-Purpose Blush Powder Makayla, NOWY, folia ochronna BIG pomadka mineralna Joppa Felicity Żel do mycia twarzy z kwasem glikolowym, zostało ok. pół Simple Radiance Found. Prairie Wheat, duża próbka w słoiczku próbki w woreczkach strunowych: cień/róż Anastasia róż Makayla cień Think Spring zielony cień-rozświetlacz Lovely jasnoróżowy cień do brwi Blonde korektor Light Silk Naturals BIG Eye Color Vanilla 2szt, jeden nowy z folią ochronną, jeden bez folii, z malutkim testem BIG pomadka mineralna SilkNaturals ciemny róż Hibiskus pomadka Breathless próbka w woreczku Aromaleigh próbka w woreczku: Voile 1Y found. Lauress próbka w woreczku: cień PL Comfort, stonowany brąz Coastal Scents próbki w woreczku: Silk Cover found. Light Boron Nitride miki Paradise Tropic Bronze złota miedziano-brązowa lawendowo-srebrna spodnie Deni Cler, czarne, rozm 40, 74% czystej wełny, przyjemny materiał, grubość na wiosnę/jesień, podwójne szwy, proste, szersze nogawki, na dole nogawek troczki z wykończeniami w kolorze mosiądzu, można je nosić na dwa sposoby: nieściągnięte z szerokimi nogawkami i ściągnięte a'la pumpy, pięknie wykończone, stan idealny, cena sklepowa to ok. 700zł (na manekinie trochę wiszą bo manekin ma rozmiar 34/36) wymiary w cm mierzone a płasko: talia 38 biodra 52 stan 28/29 nogawka szerokoć 32 długość całkowita 109 Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2012-02-01 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
dziewcze, czy chcialabys moze salvadora dalego?
![]() |
#6 |
BAN stały
|
coś za red delicious? i benefit róże jeśli nie są z allegro? ah i pędzle edm
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-04-11 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za paletke benefita?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos za paletkę benefit i pędzel - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1302512196?;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej bardzo mi zalezy na diesel plus plus i burberry summer, a poza tym podoba mi sie:
zestawik benefit, kakaowy lakier opi, pen bialy do pazurkow
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera
NOUBA, BLUSHON BUBBLE NR 41 OPI zestaw 4 mini lakierów Burlesque Red zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za te 2 odsypki meteorytow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
DKNY Red Delicious
BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, błyszczy, NOWE, tylko maleńki test (ze Strawberrynet) LOVELY, DIAMONDS LIP GLOSS, nowy błyszczyk MAŚĆ KOŃSKA, ORYGINALNA SZWAJCARSKA Z KILKUNASTU ZIÓŁ, na bóle mięśniowe, duża odlewka 50-100ml (mam wielkie pudło, chetnie się podzielę) LOVELY, LIP EFECT, błyszczyk z kolagenem morskim, intensywny róż ESTEE LAUDER, jasny perłowy róż, niewielkie zużycie OPI zestaw 4 mini lakierów Burlesque Red (więcej zdjęć w internecie) użyte 1raz ? ![]() Mam kilka ciuszków w rozmiarzę S
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-04-11 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Echo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 1 szt Pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany Davidoff Echo tester Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja twardego kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml (ale zapakowany w tubę chyba 30ml) NOWY, KOD 7D116, kupiłam w zafoliowanym zestawie ?
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja twardego kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. Joppa żel do mycia twarzy z kwasem glikolowym, zostało ok. pół ?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Witaj. Coś u mnie za:
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzer? 6 kuleczek Winter Radiance Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-04-11 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 2szt (poproszę jedną sztukę) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za echo i paletę Benefit?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Znajdziesz coś za Burberry Summer DKNY Red Delicious ? W wątku mam m.in. miniaturkę Prady i odlewkę ok 12 ml She Wood i sporo minerałów.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-11 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Witaj,
może coś u mnie za: Guerlain, Meteoryty, odsypka: 10 kuleczek Mythic (lub mniej oczywiście) Pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 2szt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Echo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za vichy dercos i lakiery opi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kufer i steper wolałabym oddac za kos. pielęgnacyjne ,pozdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
dzieki, kochana, za wiadomosc, do nastepnego
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
A mi u Ciebie się podoba :
BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, błyszczy, NOWE, tylko maleńki test (ze Strawberrynet) Mogłabym Ci za to dać Wodę z YR, krem i lakier różowy h&m, co Ci się podaobały jak coś jeszcze może dorzucisz? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
zakładałam je sporadycznie przez 2 miesiące, za bardzo nie miałam okazji je nosić, fleki byli zmieniane chyba 2 razy
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
Guerlain, Meteoryty, odsypka: 10 kuleczek Mythic DIOR, ADDICT ULTRA-GLOSS 131, mocno nabłyszczający błyszczyk, złoto-różowy VICHY, DERCOS, SZAMPON SEBO-CORRECTEUR, ok 100ml PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 2szt Pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany plastikowe etui na pędzel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.