|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
PAŹDZIERNIK Zapachy, kolorówka, pielęgnacja i wiele innych!Witajcie Wizażanki! ![]() To mój kolejny wątek wymiankowy i mam nadzieję, że nie ostatni. Wymieniam głównie kosmetyki, ale zapraszam także na wątek ciuszkowy, książkowy i hand made, które właśnie tworzę. Bardzo proszę o odpisywanie u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie. Nawet jeśli nic nie widzisz - napisz, proszę, zwykłe "nie". Szanujmy siebie i swój czas. Resztę spraw można ustalić. Moja wish: W tej chwili najpilniej poszukuję wszelkich ciuszków w rozmiarze 40/42/44 (głównie zimowych) i butów - kozaki, botki, balerinki, adidasy w rozmiarze 41 Cała seria "Poisonów" Diora DKNY "Light Blue" Dolce & Gabbana "Angel" Thierry Mugler "Heat" Beyonce Zapaszki Britney Spears (inne zapachy też chętnie przyjmę) Perfumy FM - najlepiej w folii Solliden for Him Oriflame Dermokosmetyki Płyny micelarne Etiaxil Balsamy do ciała o słodkich zapachach Balsamy z serii wyszczuplających np. Eveline Suplementy, Omega, Belissa itp. Ciuszki 40 - 44 Buty 41 Seria "Harry Potter" (książki) Torby i torebki Podgrzewacz do wosku Parafiniarka Przedmioty z Audrey Hepburn (szkatułki itp.) Biżuteria srebrna Kamienie do wyrobu biżuterii ... Zapraszam!!!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2011-10-12 o 11:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Zapachy, kolorówka, pielęgnacja i wiele innych!
Zapachy 1. Mini zapachy ORIFLAME 3 x 4 ml EDP (nowe, w folli) Petal Quartz to zapach dla kobiety uwodzącej delikatnością, czarującej subtelnym wdziękiem. Ręcznie zbierane płatki bułgarskich róż łączą się z różową frezją, otwierając bramę do ogrodu pełnego pachnących kwiatów. Diamond Musk - ekskluzywny blask diamentów znalazł swoje odzwierciedlenie w tym uwodzicielskim, szlachetnym zapachu. Stworzony dla kobiety, która wydaje się trochę niedostępna, nieuchwytna... Nuty zapachowe: nuta głowy - kwiat winogrona, włoska mandarynka, frezja, nuta serca - jaśmin, ylang-ylang, głóg, nuta bazy - piżmo, ambra, waniliowy storczyk. Amethyst Fatale - czysta esencja pożądania. Połączenie upajającego zapachu róż i delikatnych irysów na ciepłym, zmysłowym tle sprawia, że nie sposób oprzeć się jej magii. Nuty zapachowe: nuty owocowe, róża, irys, ambra, kawa, paczula, piżmo. 2. DKNY Be Delicious 15 ml (nowe, bez kartonika) Tętniący życiem Nowy Jork stał się inspiracją do stworzenia DKNY Be Delicious. Perfumy dla kobiety aktywnej, spełniającej sie zawodowo, która uwielbia miejski styl życia i wyznaje zasadę "carpe diem". Kompozycja delikatna, a zarazem prowokująca. Nuty zapachowe: Głowa -grejpfrut, ogórek, magnolia; Serce - jabłko, tuberoza, konwalia, róża, fiołek; Podstawa - biała ambra, nuty drzewne. 3. FM Group Classic Collection 30 ml (psiknięte 3 razy, kartonik) nr 126 - odpowiednik Giorgio Armani Remix for Her Propozycja dla miłośniczek życia klubowego. Lśniący parkiet, gorące rytmy muzyki i szybkie bicie serca. Setki spojrzeń, dziesiątki zapachów, a wśród nich jedna królowa - Ty. Ta zalotna mieszanka kwiatowych zapachów zagwarantuje Ci moc niezapomnianych przeżyć i doskonałą zabawę do białego rana. Nuty zapachowe: gruszka, żurawina, anyż, frezja, magnolia, drzewo sandałowe i cedrowe, piżmo. (Immo) 4. Dancing Lady ORIFLAME 30 ml EDT (nowy, w kartoniku)
Oszałamiający wdzięk orchidei Dancing Lady odnajdziesz w tej kompozycji, w której gruszka i mandarynka łączą się z czekoladą i ylang-ylang.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2011-11-17 o 14:26 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja twarzy 1. Krem normalizująco-matujący BIELENDA (seria Ideal Skin, wyłącznie do użytku profesjonalnego). Pojemność początkowa - 150 ml, pozostało ponad połowa, zużycie zaznaczone na zdjęciu. Termin ważności: 07.2012. Przeznaczenie: cera mieszana, łojotokowa i trądzikowa, cera z tendencjami do błyszczenia się. Działanie: długotrwale matuje przetłuszczające się partie twarzy (czoło, nos, broda), normalizuje i spowalnia nadczynność gruczołów łojowych, nawilża suche boczne partie skóry twarzy, likwiduje błyszczenie się skóry, łagodzi podrażnienia i stany zapalne. Stany zapalne: system mikrokapsułek absorbujących nadmiar sebum, Niacinamide PC, Olibanum Boswellia Serrata, roślinny kompleks ANTI – ACNE: fiołek trójbarwny, zielona herbata, szałwia, tymianek. 2. Odświeżający żel do mycia twarzy NIVEA VISAGE. Pojemność początkowa - 150 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Cera normalna i mieszana. Oczyszcza i nawilża, nadając skórze piękny wygląd. 3. Odświeżający tonik NIVEA VISAGE. Pojemność początkowa - 200 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Cera normalna i mieszana. Oczyszcza i nawilża, nadając skórze piękny wygląd. 4. Krem na dzień Solutions Maximum Moisture SPF15 "Moc nawilżenia" 50 ml AVON, zużycie max. 1/8 - 1/10 opakowania. Data ważności: 21.01.2014r. 5. Krem na noc Solutions Maximum Moisture "Moc nawilżenia" 50 ml AVON, zużycie max. 1/10 opakowania (dużo mniejsze niż w kremie na dzień, użyty kilka razy). Data ważności: 14.01.2014r. (ciucholand) 6. Krem pod oczy Solutions Maximum Moisture "Moc nawilżenia" 15 ml AVON, użyty kilka razy. Data ważności: 04.01.2014r. 7. Bioenergetyzujący chłodzący żel pod oczy EVELINE Magia Orchidei, Orchidea + Kwas hialuronowy 15 ml (nowy, w folii). Termin ważności: 26.08.2012r.
Bioenergetyzujący chłodzący żel pod oczy Magia Orchidei to najnowocześniejsze osiągnięcie Laboratorium Eveline Cosmetics. Wyjątkowa, intensywna formuła łączy w sobie siłę wyselekcjonowanych składników i drenującego masażu, aby zapewnić maksymalną skuteczność w niwelowaniu obrzęków i redukcji cieni. Rozwiązanie, które kompleksowo usuwa oznaki zmęczenia, zapewnia maksymalne nawilżenie i wygładzenie skóry. Dzień po dniu skóra wokół oczu staje się gładsza, odżywiona i nasycona maksymalną dawką energii. Unikalne połączenie luksusowego eliksiru natury i nowoczesnej technologii: Ekstrakt z orchidei – bogata dawka bioenergii, wspomaga odnowę komórkową i redukuje oznaki starzenia, zapewniając skórze witalność, jędrność i blask. Kwas hialuronowy – silnie nawilża, intensywnie wygładza, nadając skórze wokół oczu elastyczność i jedwabistą gładkość. MatrixilTM – ultranowoczesny składnik, wyraźnie poprawia napięcie skóry oraz zmniejsza głębokość zmarszczek. KombuchkaTM – wypełnia zmarszczki lipidami, poprawia gładkość skóry, nadaje cerze zdrowy koloryt. Świetlik lekarski – działa kojąco, przeciwzapalnie, usuwa oznaki zmęczenia i niweluje obrzęki. Kofeina i wyciąg z kasztanowca – regulują mikrokrążenie, zapobiegają gromadzeniu się wody, co skutecznie chroni przed powstawaniem worków pod oczami. Proteiny jedwabiu, kolagen i elastyna – intensywnie nawilżają, tworzą na powierzchni skóry siatkę napinającą, zapewniając gładkość i elastyczność. Bogata dawka natury – udowodniona i potwierdzona skuteczność*: Redukcja obrzęków – do 95% Redukcja cieni pod oczami – do 90% Bardzo dobre wygładzenie i napięcie – do 76% *Test samooceny na wybranej grupie kobiet, po 4 tygodniach stosowania.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2011-11-17 o 14:27 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja - ciało 1. Chłodzący żel do stóp z mentolem i truskawką ORIFLAME 100 ml. Nowy. Termin ważności: 03.2012r. (ciucholand) 2. Full Monn for Him ORIFLAME 200 ml. Żel do mycia ciała i włosów. Nowy. Termin ważności: 02.2014r. 3. Outspoken by Fergie AVON 150 ml. Balsam do ciała. Nowy. Termin ważności: 27.11.2013r. 4. Odświeżający krem do ciała ORIFLAME 200 ml. Nowy. Termin ważności: 06.2013r. 5. Żel pod prysznic Curious BRITNEY SPEARS 100 ml. Nowy. 6. Perłowy balsam do ciała Psychedelice MORGAN 100 ml. Nowy.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2011-11-17 o 14:28 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż . 1. Puder brązujący z drobinkami Star Powder Puder BASIC. Nowe, zafoliowane, mam dwie sztuki. Opakowanie z lusterkiem i puszkiem do pudru. 2. Pomadka Very Me ORIFLAME 4 g (kolor Vibrant Peach - (http://pl.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=212 54). Użyta trzy razy. 3. Pomadka Lip Festive ORIFLAME 4 g (kolor Dazzle Brown). Nowa. 4. Błyszczyk do ust Voyage Voyage ORIFLAME 6.5 ml (kolor Seductive Rose). Nowy. 5. Błyszczyki do ust w naszyjniku - krzyżyku U.M.A. (niemiecka firma). Nowy, mam dwie sztuki. 6. Cień do powiek potrójny BASIC 4.5 g. Błękit, granat, biel. Nowy, mam dwie sztuki. 7. Cień do powiek pojedynczy BASIC 4.5 g. Biel. Nowy, mam dwie sztuki. 8. Cień do powiek SEPHORA (odcień - chrome 04). Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. Na zdjęciu - kolor środkowy. 9. Cień do powiek INGLOT (odcień perłowy 18). Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. Wada - zakrętka się "przekręca". Zdjęcie nr 9. 10. Cień do powiek MANHATTAN (odcień - 55 petrol). Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. 11. Cień do powiek INGLOT (odcień złotawy, miedź). Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. 12. Sypki cień do powiek NYX (odcień - LP04). Zużycie minimalne, ok. 0,3 mm. 13. Sypki cień do powiek NYX (odcień - LP14). Zużycie minimalne, ok. 0,5 mm.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2011-10-10 o 13:57 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
14. Zalotka do rzęs AVON. Nowa. 15. Affinitone Puder Maybelline 9g, Light Sand Beige. Nowy, nieużywany.
Zawiera puszek do pudru. (Immo)
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2011-11-17 o 14:29 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
coś za
3. FM Group Classic Collection 30 ml (psiknięte 3 razy, kartonik) nr 126 - odpowiednik Giorgio Armani Remix for Her ?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 2!
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 3!
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
3. FM Group Classic Collection 30 ml (psiknięte 3 razy, kartonik) nr 126 - odpowiednik Giorgio Armani Remix for Her
Propozycja dla miłośniczek życia klubowego. Lśniący parkiet, gorące rytmy muzyki i szybkie bicie serca. Setki spojrzeń, dziesiątki zapachów, a wśród nich jedna królowa - Ty. Ta zalotna mieszanka kwiatowych zapachów zagwarantuje Ci moc niezapomnianych przeżyć i doskonałą zabawę do białego rana. Nuty zapachowe: gruszka, żurawina, anyż, frezja, magnolia, drzewo sandałowe i cedrowe, piżmo.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za jabłuszko zielnone i żel B. Spears?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
2. Odświeżający żel do mycia twarzy NIVEA VISAGE. Pojemność początkowa - 150 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Cera normalna i mieszana. Oczyszcza i nawilża, nadając skórze piękny wygląd. 3. Odświeżający tonik NIVEA VISAGE. Pojemność początkowa - 200 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Cera normalna i mieszana. Oczyszcza i nawilża, nadając skórze piękny wygląd. cos u mnie? |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1318247702 sephora 3. Outspoken by Fergie AVON 150 ml. Balsam do ciała. Nowy. Termin ważności: 27.11.2013r. albo ewentualnie za cam outspoken |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy. znajdziesz coś u mnie ?
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Full Monn for Him ORIFLAME 200 ml. Żel do mycia ciała i włosów. Nowy. Termin ważności: 02.2014r. ewentualnie za jakiś jeszcze inny jak coś znajdziesz ?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Odświeżający krem do ciała ORIFLAME 200 ml. Nowy. Termin ważności: 06.2013r.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za Be Delicious i żel Curious ?
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest ten cień z sephory?
Jeśli tak to coś u mnie za niego? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1318247702
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
cos za DKNY Be Delicious 15 ml ?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
cos za dkny, zel britney, balsam morgan i podkład maybelline? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za DKNY ? Mam buty 41 ,ciuszki w większych i nie tylko rozmiarach, próbki dermokosmetyków i minaturkę płynu micelarnego.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2011-10-10 o 22:39 |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
cos za be delicious i fm?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
1. Mini zapachy ORIFLAME 3 x 4 ml EDP (nowe, w folli), cos u mnie?
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za:
5. Krem na noc Solutions Maximum Moisture "Moc nawilżenia" 50 ml AVON, zużycie max. 1/10 opakowania (dużo mniejsze niż w kremie na dzień, użyty kilka razy). Data ważności: 14.01.2014r. 6. Krem pod oczy Solutions Maximum Moisture "Moc nawilżenia" 15 ml AVON, użyty kilka razy. Data ważności: 04.01.2014r. 7. Bioenergetyzujący chłodzący żel pod oczy EVELINE Magia Orchidei, Orchidea + Kwas hialuronowy 15 ml (nowy, w folii). Termin ważności: 26.08.2012r. 4. Odświeżający krem do ciała ORIFLAME 200 ml. Nowy. Termin ważności: 06.2013r. 5. Żel pod prysznic Curious BRITNEY SPEARS 100 ml. Nowy. 6. Perłowy balsam do ciała Psychedelice MORGAN 100 ml. Nowy.
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Krem normalizująco-matujący BIELENDA i cień Inglot
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie? mam na wymianę ciuszki, odpisz proszę, pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
witaj podoba mi sie
Dancing Lady ORIFLAME 30 ml EDT zapraszam do mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

?