|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dodatków do domu, biżuterii, gier planszowych, kosmetyków i wielu innych rzeczy!
Witajcie!
Mam tu sporą listę rzeczy, które z wielką chęcią przygarnęłabym pod swoje skrzydła, na pewno znajdziecie coś niepotrzebnego w swoich szafach ![]() W zamian oddam to co mam w wątku ciuszkowym, to co zostało z wątku kosmetycznego, mogę też poszukać poza wątkiem jeśli coś mi się u Was bardzo spodoba. POSZUKUJĘ: BIŻUTERIA: -pierścionek ze złota rozm 15,16,17 - zawieszka do łańcuszka złota z próbą - bransoletka złota z próbą DOM: - białych prostych firanek lub zasłonek-gładkie bez wzorów, jak najdłuższe - zasłonek w kolorze ciemnego brązu lub szarości(srebro), - firanek tak zwanych "makaronów" w kolorze brązu lub szarości, ewentualnie czarne lub białe - dodatków w kolorze ciemnego brązu lub szarości- doniczki, miski, talerzyki, wazony, ramki na zdjęcia, podkładki na stół, świeczki, podgrzewacze, obrusy, dywanik, zegar, poszewka na poduszkę, pled, kubki, serwetnik - dodatków w kolorze śnieżnobiałym i kruczoczarnym np. budzik, zegar, ramka na zdjęcie, lampka biurkowa, pościele, narzuty, poszewki na poduszki, koc, pled, - przyborów kuchennych- najlepiej w kolorze białym, szarym lub czarnym: solniczka i pieprzniczka, pojemniki na mąkę i przyprawy, blender, miski itp - przybory łazienkowe: pojemników na płynne mydło i szczoteczki: białych lub czerwonych, ewentualnie przezroczystych, pojemnika na waciki, patyczki do uszu itp, plastikowego pojemnika na proszek do prania, - dodatków w kolorze różu(do salonu)- odcień jak różowa ramka ze zdjęcia niżej AKCESORIA DLA psa: - miski białe, srebrne lub czarne - szczotka - zabawki(nowe!), GRY: -na XB 360 (piłka nożna, jakieś strzelanki, gry przygodowe) - planszowe: scrable, POKER!!!, twister i inne które umilą czas młodzieży i dorosłym ![]() - Akcesoria do XB 360!!! - konsola NINTENDO WI ODZIEŻ: - tylko zima/ jesień rozm 36 ew. małe 38, buty, swetry, itp - buty 39, torby duże URODA: - kremy i inne kosmetyki wysokopółkowe-raczej pielęgnacyjne niż kolorowe - wszystkie kosmetyki MARY KAY - nowe zestawy nadające się na prezenty zarówno dla mężczyzn jak i dla kobiet WSZYSTKIEGO CO NADAJE SIĘ NA PREZENT!!! ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2011-12-11 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dodatków do domu, biżuterii, gier planszowych, kosmetyków i wielu innych rzeczy
zapraszam do mnie trochę ciuchow w twoim rozm a firanki na jak szerokokoszcz szukasz?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dodatków do domu, biżuterii, gier planszowych, kosmetyków i wielu innych rzeczy
Mam nowe książki nadające się na prezent w wątku książkowym - Arcydzieła Literatury Światowej w grubych, pięknych oprawach.
I obrusik, podkładkę w kolorze takim, jak tam ramka na zdjęcia w wytłoczone delikatne kwiaty. Wstawiam zdjęcia, aczkolwiek aparat mógł przekłamać kolor - w rzeczywistości jest taki, jak tej ramki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
![]() U mnie znajdziesz: lustro w kształcie serca z motywem zebry, karty scrabble, w książkowym mam 3 książki w stanie idealnym-na prezent, białą, nową szafkę łazienkową i dużo innych, zapraszam. ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Lusterko jest wiszące, a kolczyki to żółte złoto, ale w Twoim wątku nic niestety nie widzę dla siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U mnie dodatki do domu
![]() |
#8 |
BAN stały
|
zapraszam na ciuchy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
mam srebrne zaslonki z organzy dlg 2,5m
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Z dodatków mam
serwetę na ławę materiał odpowiedni na cienki bieżnik 4 nowe podkładki pod kubki 2 serwetki kremowe poszewka na poduszkę Edytowane przez zioła Czas edycji: 2011-12-12 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nadal szukam,... ma ktoś coś??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.