![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥ mini exchange ♥NIEAKTUALNE !!!
Jeżeli nie masz ochoty podać wymiarów, bądź dodatkowych zdjęć - nie proponuj mi wymiany !!! Witam ! Zrobiłam duże porządki w szafie i chętnie wymienię kilka zbędnych mi rzeczy. Jeśli przystępujesz do wymiany ze mną, oznacza, że zgadzasz się na poniższe zasady. ![]() Regulamin: 1. Wysyłamy sobie czyste, uprane rzeczy. 2. Masz mniej przekupek lub negatywy? Oznacza to, że wysyłasz paczkę pierwsza - nie odchodzę od tej zasady. 3. Zawsze wysyłam rzeczy listem poleconym, priorytet na życzenie. 4. Twoje niedopatrzenia to Twoja sprawa, bo podaję klarowny opis i dokładne fotki. Jeśli wysłana przez Ciebie rzecz nie zgadza się z opisem, odsyłam ją - oczywiście na Twój koszt, wystawiam stosowną przekupkę i wpisuję na Czarną Listę. 5. Odmieniam się tylko w przypadku, gdy rzecz nie zgadza się z opisem, ewentualnie jeśli dojdziemy do porozumienia. 6.W sprawie wymian pisz w wątku, a nie na PW . Na PW podaję tylko adres. 7. Po podaniu adresu nie uznaję rezygnacji. Taka sytuacja kończy się negatywem. Nie rozdaję swoich danych na lewo i prawo. 8. W przypadku oszustwa, nie mam oporu przyjechać osobiście po swoje rzeczy !! 9. Uwaga! niektóre rzeczy mam innym mieszkaniu, więc wysyłka może trwać dłużej - oczywiście o wszystkim informuję. 10. Przystępując do wymiany ze mną, zgadzasz się na powyższe zasady. * Chętnie przygarnę... (!!!) marynarka boyfriend blazer XS/S, swetry, kardigany long, ciepłe rzeczy na zimę skinny, wąskie rurki, tregginsy marmurkowe narzutka waterfall jasne kolory bluzki basic, najlepiej czarne/ szare róż Bourjois bluzka z pagonami, długi rękaw koszule i szorty dżinsowe wszelkiego rodzaju artykuły biurowe itp. ... i co mi aktualnie wpadnie w oko Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2012-10-30 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ mini exchange ♥
Kardigan w róże
Wymiary: dł. 73 cm biust: 40cm dł. rękawa: 62 cm szer. rękawa: ok 12 cm Rozm. XS/S/M - dosyć rozciągliwy. Stan bdb, kilka razy włożony. Najchętniej za boyfriend blazer bądź narzutke waterfall. BĘDĘ WYBREDNA NIE MA Tunika Cubus Wymiary: od pachy do pachy - ok 42 cm pod biustem (gumka) - 35 cm, rozciąga się długość - 80 cm rękaw - 52/ 64 cm Kolor bladoróżowy/ jasny 'brudny' róż, z gumką pod biustem, dzięki czemu dopasowuje się. Rozm. XS-M. Stan bdb. Koszulka Reserved Wymiary: biust: 32 cm długość : 58 cm Reserved. Rozm. XS/szczupłe S. Stan bdb, śliczne aplikacje z przodu i z tyłu. Na żywo dużo ładniejsza, kwestia lepszego światła do zdjęć. Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-12-19 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Torba xl PRIMARK
Wymiary: dł. paska - do 130 cm (regulowany) szer. wzdłuż - 35 cm szer.podstawy i boku - 14 cm wysokość - 30 cm wys. z rączką - 40 cm [u góry zwęża się o 8 cm) Wymieniam tylko dlatego, że dostałam na Mikołajki identyczną czarną. Kolekcja Atmo 2011, kosztowała prawie 80 zł, a założyłam raptem 5 razy. Stan idealny, żadnych zniszczeń. Zapinana na suwak i dodatkowo zatrzask. W środku zasuwana kieszonka plus 2 przegródki np. na tel. Mieści A4, jest leciutka ,dosyć giętka. WYMIENĘ TYLKO NA INNĄ W TAKIM KOLORZE, np. na tą popularną na wizażu atmo. ;-) NIE MA Rurki goodies Wymiary: pas: 36 cm długość: 100 cm szer. nogawki (dół) : 14 cm szer.uda: 23 cm stan: 18 Rozm. XS/S. Stan bdb, kilka razy założone. Mają zmieniony guzik, a z tyłu od metki odprułam napis 'goodies', bo odstawał pod paskiem. REZERWACJA Rurki No name Wymiary: pas: ok 39cm długość : 103 cm biodra: ok 49 cm szer. nogawki na dole: 15.5 cm Rozm. M, stan bdb, biodrówki. przeszyte na węższe, ale nie ma po tym śladu. NIE MA Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-12-20 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fioletowy kardigan
Wymiary: biust: 41 cm długość: 56 cm dł.rękawa: 57 cm Rozm. S/M. Stan db, bufki, okrągły dekold, ściągacze. Przed wysyłką przyszyję porządnie guzik. Przepraszam za wygniecenia. REZERWACJA Baletki mia moda Wymiary: dł. 25 cm Rozm. 39 z podeszwy, pasuje też na 38. Mięciutka jasno czekoladowa ekoskórka, kilka razy włożone. Zapiętki wewnątrz nieco przybrudzone ( 1 fotka), ale postaram się wyczyścić. Poza tym wszystko w porządku. NIE MA Bluzka Carry formal Wymiary: biust: 40 dł.: 64 cm rękaw: 39cm Rozm. XS/S, na M obcisła, też fajnie pasuje. Niespotykana aplikacja. Kolor normalny czerwony, zdjęcie przekłamało. Stan bdb. REZERWACJA Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-12-18 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szorty H&M Young
Wymiary: pas: 37 cm szer. nogawki przy kroku: 28 cm szer. nog. na dole: 24 cm Rozm. XS/S. Stan bdb, z paskiem. Zapinane na 2 guziki. Jasno czekoladowy kolor. Nie muszę ich oddawać :- ) Bolerko Marks & Spencer [wymiary uzupełnię] Rozm. XS - S. Prążkowane, błekitno - białe. U dołu maleńka postrzępiona falbanka, Stan bdb. Plisowana tunika Wymiary: długość: 68 cm biust: max.58 cm Stan idealny, rozciągliwa, no name. Modne w tym sezonie fason trapezu i plisy, oraz metaliczny kolor. Tunika New Look [ wymiary uzupełnię] Rozm. od XS /M. Stan bdb- ma dwie milimetrowe dziurki na dole, zaszyte oczywiście. Zupełnie nic nie widać, ale informuję uczciwie. Delikatny materiał, super krój rękawów, odcinana pod biustem. Bluzka Rapper [ wymiary uzupełnię] Rozm. z metki M, ale pasuje również na XS/S. Ciekawy fason. Stan bdb-, milimetrowa dziurka, nie widać przy noszeniu, bo materiał jest lejący, ale zaszyję. Z tyłu prosta. Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-12-12 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kamizelka z jeansu
Wymiary: biust: ok. 40 cm długość: 53 cm Rozm. XS/S. Stan bdb +, kilka razy noszona. Kurtka Sportswear [ wymiary uzupełnię] Rozm. z metki M, ale to typowe S. Jest czarna z przejaśnieniami na szwach, ale to od nowości. Posiada ściagacze, nieco zmechacone, ale ogolę i brak jednego bloczka od suwaka, co nie rzuca się w oczy i nie przeszkadza. Uwaga! Jej wysyłka bd sporo kosztować, więc w tej sprawie trzeba się dogadać. Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-10-19 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czarna satynowa bombka
Wymiary: biust: 35 cm długość: 65 cm Rozm. XS/S/małe M. Nieco rozciągliwa w biuście, włożona może 2 razy, stan bdb +. Klamra ma ciemno srebrny kolor, a nie bordowy jak na zdjęciu. Spódniczka No Name [wymiary uzupełnię] Rozm. XS/S. Po bokach ma jakby ślady po szyciu, co widać na zdjęciu, jednak nie rzuca się to w oczy. Znowu dostępny: Long sweterek z Audrey Hepburn Atmosphere Wymiary: dł. 78 cm biust: 41 cm rękaw: 54 cm Rozm. S/M. Stan bdb, tylko kilka razy włożony. Kolor to zgaszony granat, troszkę inny niż na fotkach. Elastyczny. Ma aplikację z Audrey Hepburn, z bardzo dobrze przymocowanych drobnych dżecików ( gwarantuję trwałość, ponieważ mam drugi szary, prany wiele razy i są wszystkie). Odprułam metkę, bo gryzła, ale mam ją i mogę dodać. BĘDĘ WYBREDNA, najchętniej za marynarkę boyfriend (nie muszę się go pozbywać) Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-12-12 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Satynowe proste spodnie
Wymiary: pas: 35-6 cm długość: 96 cm ( + 4 cm podwinięcia) szer. uda: 24 cm szer. nogawki na dole: 17 cm stan: 18 cm Rozm. S. Stan bdb, odpadła 1 złota ozdoba z tyłu [zdjęcie]. Kruczoczarne, proste nogawki, biodrówki. Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-10-01 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bluzka H&M
Wymiary: dł.56 cm biust: 38 cm Rozm. S, przyjemny materiał, lekko rozciągliwa, wycięta jedna metka, ale druga jest. Stan bdb. Mgiełka oversize Wymiary: dł. 68 cm biust: 63 cm Rozm. uniwersalny, długa jak tunika, prześwitująca, rękawy motylki, dekolt i dół na gumce, tworzy bombkę. Stan bdb. NIE MA Kawowy golfik Wymiary: biust: 40 cm dł.:53 cm dł. rękawa: 53 cm Rozm XS/S. Stan bdb. Małe bufki i marszczenie przy szyi. NIE MA Szorty Lee Wymiary: pas: 39 cm długość: 52 cm stan: 20 cm Rozm. M, stan bdb, założone tylko kilka razy, jak nowe. Kosztowały prawie 150zł BĘDĘ WYBREDNA Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2011-12-16 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hej cos u mnie za to
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1313254749 MOJA WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537357 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za kardigan w róże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1313253243 ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za kardigan w róże?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kardigan?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za słodki kardigan w róże ??? ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć
![]() Coś u mnie za Skinny goodies ewentualnie kamizelkę z jeansu?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za fioletowy kardigan?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kardigan w róze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za kardigan w kwiatki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jaką wymiankę sugerujesz?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś za kardigan w róże? nowe rzeczy w wątku ;-)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.