|  2016-01-02, 20:55 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-05 
				 |   prezent dla chłopaka! :)

13 lutego mój chłopak ma urodziny a na drugi dzień już Walentynki <3 Wiem, że jeszcze masa czasu, ale zawsze mam tak, że kupuje prezenty dużo wcześniej, bo potem jest problem jak trzeba będzie wszystko kupić/wymyśleć/zrobić na ostatnią chwile, nie lubię tego, naprawdę :/  No więc tak. Nie znam go wcale jakoś szczególnie długo, ale wiem o nim naprawde dużo rzeczy, wiadomo   Macie jakieś propozycje na prezent dla Niego? Myślałam nad tym, żeby kupić ramkę i zrobić kolaż Naszych zdjęć, których po każdym spotkaniu jest coraz więcej. Druga opcja to bransoletki lub naszyjniki z pierwszymi literkami naszych imion, ale myślę, że literkę "Ł" będzie trudno znaleźć  Trzecia opcja to bielizna z Calvina Klein'a lub Tommy'ego Hilfiger'a Piszcie co sądzicie o moich pomysłach i jeśli macie jakieś inne pomysły to pisać śmiało   | 
|     |   | 
|  2016-01-02, 23:23 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: prezent dla chłopaka! :)

znasz go bardzo dobrze i tu się pytasz co kupić? Ramka ze zdjęciami - osobiście nie znam facetów, których by to kręciło, ale może jakiś romantyczny, delikatny, nieśmiały nastolatek się zachwyci? Podobnie bransoletki/naszyjniki - on nosi biżuterię? Nie uzna tego za hmm...wybacz słowo, ale to cytat: "pedalskie". Jesteś pewna, że to prezent dla niego a nie dla ciebie? Bielizna - piszesz, że nie znasz go długo a chcesz robić bardzo intymne prezenty. On miałby ci kupować bieliznę? Matka cię pyta, co dostałaś od chłopaka, to powiesz, że gacie? Jakie on ma hobby? 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2016-01-02 o 23:30 | 
|     |   | 
|  2016-01-03, 00:12 | #3 | 
|  ReklaMO(D)żerca.  Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Prawdę powiedziawszy zgadzam się z Elfir.  Nie znasz chłopaka, jesteście chwilę razem, a chcesz mu prezentować bieliznę? Nie bardzo. Nie znam faceta, który cieszyłby się z bransoletek albo innych wisiorków, a zwłaszcza takich z literkami. To raczej domena kobiet. Ramka ze wspólnym zdjęciem no... skoro musisz. Ale poważnie, nie licz na ogromną radość z takiego prezentu. Czy ten chłopak ma jakiekolwiek hobby? Jakiej muzyki słucha? Czyta książki, gra w coś, a może jakiś sport? Może psuje mu się portfel albo chciałby nowe dywaniki do samochodu? A może lubi Star Wars i oszalałby na punkcie jakiegoś gadżetu? Albo jest majsterkowiczem? Napisz też, ile ma lat, bo inaczej wybiera się prezent dla gimnazjalisty, a inaczej dla trzydziestolatka. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-01-03 o 00:14 | 
|     |   | 
|  2016-01-03, 14:39 | #4 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2016-01-03, 17:48 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

na walentynki to kup mu czekoladę z sercem, albo coś w tym stylu. Jak lubi łyżwy to może torbę na łyżwy? Czy tylko łyżwy go kręcą? A co robi latem? 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett | 
|     |   | 
|  2016-01-03, 18:40 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Witam   Myślę że fajnym pomysłem byłby np T-shirt - jakby Ci się udało znaleść z motywem łyżew - tym lepiej. Dodatkowo są teraz wyprzedaże więc może znalazłabyś coś w korzystnej cenie  . Tak jak poprzedniczka uważam że "zwykłych" chłopców raczej nie interesują bransoletki, zawieszki (są wyjątki ale to sama powinnaś wiedzieć - jeśli mu się to podoba to już nosi coś podobnego). Inne moje propozycje: brelok do kluczy, scyzoryk (jeśli to typ harcerza.Na walentynki wystarczy coś słodkiego   
				__________________ https://wizaz.pl/Mikroreklama | 
|     |   | 
|  2016-01-03, 20:00 | #7 | 
				 | 

Dziękuję za pomysł   skorzystam   | 
|     |   | 
|  2016-01-04, 16:33 | #8 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-01 
				 | 

Jeśli chcesz mu kupić jakąś fajną koszulkę to polecam Ci sklep [URL=www.nieczytamregulami  nu.pl][COLOR=#1155cc][FONT=Arial] - mają bardzo duży wybór męskich koszulek i t-shirtów z nadrukami.  Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-01-04 o 17:32 Powód: link, reklama | 
|     |   | 
|  2016-01-05, 16:53 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Poznan 
				 | 

Podłączę się do wątku coby nie śmiecić   Mój luby natomiast będzie miał niedługo urodziny. Jest wielkim fanem pewnej artystki i chciałabym kupić mu coś z nią związanego. Pomyślałam o najnowszej płycie i o wielkim plakacie 60x90 z podobizną wspomnianej. Płyta to pewniak aczkolwiek plakat wydał mi się równie fajnym pomysłem, tym bardziej, że stale coś tam sobie na ścianę dokleja. Poradzicie?   | 
|     |   | 
|  2016-01-08, 19:24 | #10 | 
				 | 

Hej Karis, Polecam wrzucić np. na allegro.pl imię i nazwisko artystki, którą Twój luby wielbi. Często znajdziesz takie upominki na które trudno samemu wpaść. Zdjęcie w antyramie to także fajna opcja. | 
|     |   | 
|  2016-01-09, 18:34 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Już to chyba nawet pisałam w podobnym wątku - a co np. z przejażdżką czołgiem czy monster truckiem?   Takimi rzeczami faceci jarają się niezależnie od wieku  Albo jakieś strzelanie   | 
|     |   | 
|  2016-01-13, 17:24 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-08 Lokalizacja: Warszawa/Białystok 
				 | 

Postanowiłam kupić narzeczonemu zegarek na urodziny, rozważam ten: http://www.swiss.com.pl/pl/produkty/...kie.html#12390 albo ten: http://timetrend.pl/zegarki/13110-lo...-rh884bx9.html na oba mam 10% zniżki jak zapłacę kartą kredytową to nie zbankrutuję aż tak  co myślicie? | 
|     |   | 
|  2016-01-13, 17:53 | #13 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Pod pierwszym linkiem wyskakuje dużo zegarków. Drugi przez kolory paska mocno kojarzy mi się z TH. Może też nie pasować do wszystkiego. Ja osobiście lubie zegarki z metalową bransoletą. Możesz pomyśleć o grawerze z jakąś dedykacją, wtedy taki zegarek zyskuje dodatkowe symobliczne znaczenie i będzie zawsze pamiętał, że to prezent od Ciebie. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat: 

__________________ życie jest za krótkie żeby pić tanie wino | |
|     |   | 
|  2016-01-14, 16:46 | #14 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-08 Lokalizacja: Warszawa/Białystok 
				 | 

Hmm u mnie wyskakuje zegarek, ale dorzucam zdjęcie   Pomysł z grawerem byłby super, ale narzeczony nie lubi zegarków z bransoletą  mam też zniżkę do toys4boys, tam to w ogóle tyle dobrodziejstwa ale chyba już w tym wieku większy pożytek z zegarka   | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 10:20 | #15 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2016-01 
				 | 

Albo koszulkę z nadrukiem, coś takiego - koszulki z nadrukiem warszawa, wiesz tak, żebyś sama wymyśliła napis, albo projekt, będzie to wtedy osobisty i praktyczny pomysł, a do tego śmieszny    Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-26 o 16:47 Powód: Link. | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 13:26 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: całe życie na walizkach ;-) 
				 | 

Patrząc na twoje propozycje pod kątem mojego faceta, to żaden nie byłby trafiony, no może oprócz bielizny. Kolaż ze zdjęciami jest mily, ale człowiek obejrzy raz i postawi i chyba rzadko do tego wraca. Może zamiast waszych zdjęć, zrób swoje w pikantnej wersji? Co do błyskotek to np. mój Tż nosi tylko zegarki. I w sumie wśród znajomych mało który facet nosi jakieś bransoletki czy łańcuszki. Wszystko jednak zależy od upodobania faceta, więc wiesz sama najlepiej, czy mu się to spodoba. Jak jesteście krótko to ja bym polecała jakiś gadżet elektroniczny, coś nawiązującego do jego hobby albo coś praktycznego. 
				__________________ Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze!  2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K     | 
|     |   | 
|  2016-01-25, 20:03 | #17 | 
				 | 

Cześć   ja też podłączę się wątku. Mój chłopak również ma urodziny w lutym i mam dylemat odnośnie do prezentu. Mam dość duży budżet  i zastanawiam się nad dwiema opcjami. Pierwsza opcja to bilet na Polska Noc Kabaretową - bardzo lubi kabarety i lubi je naśladować, ja sama też chętnie pójdę. Druga opcja to gra planszowa iKNOW, ostatnio pokazywał mi ją w księgarni, mówiąc, że jest fajna i kiedyś musi sobie ją kupić. i nie wiem co lepsze, jednorazowe wyjście czy gra? nie mogę się zdecydować  co myślicie?   | 
|     |   | 
|  2016-02-01, 18:54 | #18 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2016-02-09, 12:51 | #19 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-02 
				 | 

Ja często przygotowuje kolacje z niespodzianką  - oczywiście w sensie odpowiedniego klimatu. W tym roku również planuję tak uczynić, a żeby klimat był odpowiedni pare ozdób nie zaszkodzi   Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-02-09 o 14:30 Powód: link, reklama | 
|     |   | 
|  2016-03-02, 16:00 | #20 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-04 
				 | 

dla chłopaka to można kupić np. jakiś fajny multitool albo scyzoryk - oczywiście jakiś dobry a nie z bazarku

| 
|     |   | 
|  2016-03-03, 15:32 | #21 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-03 
				 | 

może jakaś fajna książka? Na przykład bear grylls - trenuj dla siebie?

| 
|     |   | 
|  2016-03-03, 20:56 | #22 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Cytat: 

__________________ Zapuszczam włosy 45 ->>> 65 | |
|     |   | 
|  2016-03-08, 11:19 | #23 | 
| Autoprezent Zarejestrowany: 2016-03 
				 | 

Ja polecam prezent w postaci niezapomnianego przeżycia. Dobrym rozwiązaniem dla faceta (bo chyba każdy kocha samochody) może być zakup vouchera na jazdę Ferrari. To daje wielką frajdę. Uwierz     | 
|     |   | 
|  2016-03-08, 20:53 | #24 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-02 
				 | 

Ja miałam podobny problem i zdecydowałam się na skórzany portfel męski Paolo Peruzzi <reklama> Dodatkowo zamówiłam grawer wewnątrz z naszym ulubionym cytatem. Polecam taki pomysł na prezent. Mojemu facetowi portfel Peruzzi super przypadł do gustu.

Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-03-08 o 21:49 Powód: reklama | 
|     |   | 
|  2016-03-10, 21:43 | #25 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Myślisz, że dobry trening jest się wstanei zrobić tylko z książki? Ktoś musi Ci pokazać jak się przecież robi niektóre ćwiczenia!

__________________ Zapuszczam włosy 45 ->>> 65 | 
|     |   | 
|  2016-03-11, 13:39 | #26 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2016-02 
				 | 

przeciez to tylko cos w stylu poradnika. taka ksiazka zawiera pomysły, triki , podpowiedzi. tak jak tego samego autora ksiazka o survivalu-czytasz dla fanu nie nauczy cie przetrwania na syberii

| 
|     |   | 
|  2016-03-14, 13:17 | #27 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2016-03 
				 | 

Wydaję mi się, że faceci nie za bardzo lubią ramki ze zdjęciem, a bransoletki to już odpadają, zbyt romantyczne. Bielizna to trochę za ekstrawagancki prezent moim zdaniem. Jak nie masz jeszcze pomysłu to zobacz sobie ofertę tego sklepu:<nieumiemczytacreg  ulaminu.pl>

Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-03-14 o 17:39 | 
|     |   | 
|  2016-03-17, 17:11 | #28 | 
				 | 

Ja ostatnio zauważyłam trend u facetów na bransoletki z jakimiś narzędziami itp. To się nazywa chyba multitool. Fajnie to wygląda tylko jest strasznie drogie.

| 
|     |   | 
|  2016-03-21, 14:53 | #29 | 
				 | 

Ja preferuje praktyczne prezenty. Jak Twój chłopak często jest poza domem to może power bank? Ja kupiłam swojemu z firmy forever i jest zadowolony    | 
|     |   | 
|  2016-03-22, 11:25 | #30 | 
				 | 

To zalezy od charakteru Twojego chłopaka. jestem pewna, że mój np na pewno nie ucieszyłby się z jakiś barnsoletek i naszyjników. Ogólnie raczej stawiam na praktyczne prezenty. Z tych propozycji najbardziej byłabym za bielizną   ale i tak jak dla mnie najlepszy pomysł na prezent to książka   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Prezenty | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.