|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Monaaaa
|
Alkohol
Hej
![]() Ja piję w ilościach umiarkowanych, preferuję drinki lub szampan + napój energetyczny ![]() Jak to wygląda gdy imprezujecie ze swoimi TŻ, a jak gdy same? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Alkohol
Ja nie pije alkoholu, po prostu nie lubię. Kiedyś próbowałam na imprezie ale szybciutko zasnęłam. Bez procentów bawię się znacznie lepiej ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie piję wcale, po lampkę wina sięgam tylko w Sylwestra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ale to chyba było z Tż, a tu jest ogólnie nie wiem zresztą
![]() ja w sumie pije co weekend na imprezach...
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kiedys lubiłam, teraz mniej. od czasu do czasu wino, piwo ze znajomymi gdzies w pubie. na dyskotekach nie pije wcale, lepiej bawię się bez alkoholu.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Piję zazwyczaj tylko piwo, jak jestem na imprezie, w pubie, na koncercie, karaoke - gdziekolwiek
![]() Uwielbiam smakowe piwa i czuje sie po nich ok ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na "co dzień" piję whisky, najczęściej. Z Pepsi, jako drinki. Lubię sobie przed komputerem z drinkiem posiedzieć. Na imprezach (tzn. kulturalnych libacjach w przyjacielskim gronie, na imprezy nie chodzę) wódka, tequila, wino. Piję w ilościach od umiarkowanych - kilka drinków, kilka szotów wódki czy tequili, żeby być na lekkim rauszu lub w ilościach większych, ale to już pół litra wódki muszę wypić, żeby mnie mocniej trzepnęło ![]() Sama nie chodzę.."imprezy", tylko z TŻ-tem. Tak samo on. Ogólnie wszędzie razem chodzimy (na te kulturalne libacje ![]() ![]() ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-01-07 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pije glownie na imprezach,czasami jak mam ochote rowniez w domu wieczorem lub do obiadu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo rzadko, raczej wino niż mocniejsze alkohole; za względu na to, że to świństwo jeśli chodzi o skład, napojów energetyzujących nie tykam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam piwo - ale takie prawdziwe, nie koncernowe. Mam na tym punkcie lekkiego bzika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja piję na imprezach, średnio 2 - 3 weekendy w miesiącu. Pijam piwo - lechy, heinekeny, carlsbergi, perły lub smakowe -tu cytrusowy redd's
![]()
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2012-01-07 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja preferuje piwo - głownie Lech z sokiem
![]() Czasem czystą na imprezie ale to baaaaaardzo rzadko. Na "babskie wieczory" kupujemy zawsze jakies winko ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja piję może z 2-3 razy na rok. Tylko na duże okazje typu Sylwester itp. Najwięcej wypiłam na weselu: 2 kieliszki wina i 2 kieliszki wódki za zdrowie pary młodej. Także bardzo mało piję. Generalnie nie lubię alkoholu, dlatego tak mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
W weekend z tz winko czerwone popijamy.
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ja natomiast piję rzadko. Ale jak już to konkret. Przeważnie piwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Piję coraz mniej, szczególnie w okresie zimowym (piwo raz, dwa razy w miesiącu do filmu czy przy jakimś mniejszym spotkaniu ze znajomymi ; jakieś większe spotkanie gdzie pijam wódkę, więcej piwa gdzieś raz na 2 miesiące może się zdaża). W wakacje częstotkiwość picia jest napewno większa, bo nic nei chłodzi tak jak zimne piwo po cięzkim, gorącym dniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Biała Dama
|
W sumie to rzadko obecnie piję. Najczęściej ze znajomymi siedzimy przy jakimś piwie, winie, brandy (kocham brandy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kiedys pilam wiecej, ale odkad odkrylam wyjatkowo niekorzystny wplyw alkoholu na moja figure to mocno ograniczylam do probowania czasem jak jest okazja.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
staram sie pic malo alkoholu bo tyje:< zwlaszcza po ulubionym piwie pszenicznym:<
lubie polslodkie biale wino gin z tonikiem guinness
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.