Film 2012 - kto już był, jakie wrażenia? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 02:57   #1
Eflinka
Rozeznanie

Film 2012 - kto już był, jakie wrażenia?

Witam,

Właśnie wróciłam z nocnego pierwszego pokazu filmu "2012". Jeśli ktoś zastanawia się czy warto się wybrać szczerze polecam, ale nie dla katastroficznego wciskania w fotel, ale dla obejrzenia co by było gdyby z punktu widzenia moralnego.
Więcej na ten temat napisałam na blogu, chętnych zapraszam do przeczytania http://szelest-stron.pl/2009/11/10/2...-koncu-swiata/
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 09:31   #2
Leosia69
Zakorzenienie

Dot.: Film 2012 - kto już był, jakie wrażenia?

Cytat:
Napisane przez Eflinka Pokaż wiadomość
Witam,

Właśnie wróciłam z nocnego pierwszego pokazu filmu "2012". Jeśli ktoś zastanawia się czy warto się wybrać szczerze polecam, ale nie dla katastroficznego wciskania w fotel, ale dla obejrzenia co by było gdyby z punktu widzenia moralnego.
Więcej na ten temat napisałam na blogu, chętnych zapraszam do przeczytania http://szelest-stron.pl/2009/11/10/2...-koncu-swiata/
wybieram się dopiero w niedzielę z Tż

Leosia69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 09:33   #3
Vampirria
Raczkowanie

Tez wczoraj bylam- no niestety jak zwykle okazalo sie ze pieniadze moga wszystko, za nie mozna kupic zycie....Prawie sie poplakalam kiedy otworzyli brame dla "zwyklych" ludzi....Film przede wszystkim przytlacza efektami specjalnymi,obsuwanie sie ladow, spietrzone fale....Film sklania do refleksji i....do korzystania z zycia-przynajmniej mnie to natchnelo zeby nie odkladac marzen na pozniej-bo co jesli faktycznie zostalo nam kilka lat egzystencji?
Vampirria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 17:51   #4
MokkaLady
Raczkowanie

Momentami trochę naciągany, ale ogólnie warto obejrzeć. Efekty rzeczywiście wciskające w fotel. I było też pare momentów na których łzy się zbierały. Sama fabuła była trochę nierealna, że główny bohater z całą rodziną przetrwali te wszystkie wybuchy wulkanów, trzęsienie Ziemi itp. Ale tak jak już mówiłam warto oglądnąć żeby zastanowić się co się stanie z Ziemią niekoniecznie w 2012 roku ale za te paredziesiąt lub parenaście lat. Ja już sobie postanowiłam, że będę bardziej dbała o środowisko Może chociaż trochę pomogę
MokkaLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 18:10   #5
GosposiaSzatana
Raczkowanie

Witam.
Też dzisiaj byłam na tym filmie. Przyglądałam się uważnie i analizowałam ten film. Jest w nim kilka wpadek- niestety- chyba inaczej nie mogli go nakręcić. Ogólnie film polecam każdemu kto lubi ten rodzaj kina. Był dobry.
Stary 2009-11-11, 20:08   #6
famka89
Zadomowienie

Również byłam na premierze ,tak jak dziewczyny pisały - strasznie naciąganie niektóre sceny. Zawsze jak jechali/rozpędzali się na pasie startowym to ziemia zapadała się metr za nimi i tak przez cały film Ale ogólnie dobrze zrobiony , sceny komputerowe dość realistyczne ,co rzadko się zdarza Myślałam ,że będe żałować nie przespanej nocy , ale warto było.
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 14:49   #7
monia55598
Raczkowanie

Równiez wczoraj zagosciłam na sali kinowej
Jak na mnie film zrobil ogromne wrażenie nie pamietam kiedy wyszlam z kina tak zachwycona filmem
Nie ukrywajmy ale głownie uwage skupialy efekty specjalne ktore sa wykonane nienagannie owszem momenty troche naciagane ale dzieki temu widz ma zapewnione wrażanie pierwsza klasa .Nie mal da sie odczuc to napiecie i strach bohaterów.
Jedynie co mnie zrazilo to perypetie glownych bohaterów zbyt wyidealizowane i nierealistyczne.
Jedno jest pewne warto poswiecic 3 godzinki przynajmniej na same efekty specjalne choc film napewno poruszy za serce i zmusi do reflekcji.
Duzo sie mowi o przepowiadeni konca swiata oczywiscie bierzemy to mniej badz bardziej do serca ale ja sie nigdy nie zastanawialam co by bylo gdyby ......uwazalam ten plan za niemozliwy .Teraz mam inne spojrzenie
Zycze milego seansu
monia55598 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 15:34   #8
madzia2306
Zakorzenienie

byłam na premierze tego filmu i tak jak któraś z dziewczyn napisała aż mi się łza zakręciła w oku jak był moment wpuszczenia zwykłych ludzi na pokład arki film ukazuje brutalną rzeczywistosc że przeżyją tylko ci którzy zapłacą grubą kasę za bilet na arkę a reszta ludzi na stracenie... troszkę też mnie denerwowało z tym pasem startowym że zawsze centralnie za samolotem grunt się obsuwał ale cóż, efekty mi się podobały film długi ale nie nudziłam się był wyświetlany o północy ale nie usnęłam hehe... ale w koniec świata i tak nie wierzę hehe

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2009-11-12 o 15:35
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 15:34   #9
Eflinka
Rozeznanie

Odnośnie końca świata to nie wpadajmy w panikę, bo końca w roku 2012 nie będzie - Majowie odwołali ten "koniec" tłumacząc że ma to być przenośnia do nowego początku świata i cywilizacji. Nawet wczoraj na CNN był krótki materiał z wywiadami osób z NASA.
Przepowiednia to była świetnym pretekstem do stworzenia filmu i jego późniejszej promocji.

Chciałabym też tutaj coś wyjaśnić - nie wpuszczono na pokład arek zwykłych ludzi, ale tych którzy zapłacili normalnie za bilety, ale do arek wejść nie zdążyli, bo zdecydowano o wcześniejszym odpłynięciu, czy jak to nazwać, z powodu zbliżającej się drugiej fali ze wschodu. Poza tymi którzy zapłacili, ale nie wpuszczono ich przez właśnie wcześniejsze zamknięcie bram weszli tylko robotnicy, którzy pracowali przy stworzeniu arek, a nie było w planie miejsc dla nich.
Nie jest więc to tak, że normalnych ludzi wpuścili. Tam byli tylko Ci, którzy kupili bilety niestety.

Edytowane przez Eflinka
Czas edycji: 2009-11-12 o 15:37
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 15:38   #10
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie końca świata to nie wpadajmy w panikę, bo końca w roku 2012 nie będzie - Majowie odwołali ten "koniec" tłumacząc że ma to być przenośnia do nowego początku świata i cywilizacji. Nawet wczoraj na CNN był krótki materiał z wywiadami osób z NASA.
Przepowiednia to była świetnym pretekstem do stworzenia filmu i jego późniejszej promocji.

Chciałabym też tutaj coś wyjaśnić - nie wpuszczono na pokład arek zwykłych ludzi, ale tych którzy zapłacili normalnie za bilety, ale do arek wejść nie zdążyli, bo zdecydowano o wcześniejszym odpłynięciu, czy jak to nazwać, z powodu zbliżającej się drugiej fali ze wschodu. Poza tymi którzy zapłacili, ale nie wpuszczono ich przez właśnie wcześniejsze zamknięcie bram weszli tylko robotnicy, którzy pracowali przy stworzeniu arek, a nie było w plan miejsc dla nich.
Nie jest więc to tak, że normalnych ludzi wpuścili. Tam byli tylko Ci, którzy kupili bilety niestety.
no właśnie... przypomniałaś mi wpuścili ludzi którzy zapłacili bo pośród tych właśnie ludzi był ten ruski bogaty gościu z dwójką dzieci
łzy mi też popłynęły jak się ten naukowiec czarny ze swym tatą żegnał...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2009-11-12 o 15:40
Stary 2009-11-12, 17:40   #11
Tovaa
Raczkowanie

Moja siostra była wczoraj i mówiła, że super efekty specjalne ale teraz boi się tego końca świata. Szczerze mówiąc obejrzałabym ten film, tylko... gdy popadnę w jeszcze większą paranoje (czyt. nieuzasadniony strach) niż po tym jak widziałam "pojutrze" i "dzień niepodległości"??
Ten film jest aż tak katastroficzny? Wszyscy tam umierają? Czy z nami będzie tak samo?
Tovaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 17:44   #12
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tovaa Pokaż wiadomość
Moja siostra była wczoraj i mówiła, że super efekty specjalne ale teraz boi się tego końca świata. Szczerze mówiąc obejrzałabym ten film, tylko... gdy popadnę w jeszcze większą paranoje (czyt. nieuzasadniony strach) niż po tym jak widziałam "pojutrze" i "dzień niepodległości"??
Ten film jest aż tak katastroficzny? Wszyscy tam umierają? Czy z nami będzie tak samo?
rany, ja byłam na tym filmie owszem bardzo fajny był ale żeby zaraz bac się końca świata? przecież żadnego końca świata nie będzie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-11-12, 18:22   #13
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MokkaLady Pokaż wiadomość
Momentami trochę naciągany, ale ogólnie warto obejrzeć. Efekty rzeczywiście wciskające w fotel. I było też pare momentów na których łzy się zbierały. Sama fabuła była trochę nierealna, że główny bohater z całą rodziną przetrwali te wszystkie wybuchy wulkanów, trzęsienie Ziemi itp. Ale tak jak już mówiłam warto oglądnąć żeby zastanowić się co się stanie z Ziemią niekoniecznie w 2012 roku ale za te paredziesiąt lub parenaście lat. Ja już sobie postanowiłam, że będę bardziej dbała o środowisko Może chociaż trochę pomogę
A co ma sie niby stac z Ziemia za kilkadziesiat lat i jak sie ma do tego dbanie o srodowisko ? Absurd jakis, tudziez bezkrytyczna wiara w bzdury typu "globalne ocieplenie".

Cytat:
Ten nieszczesny 2012 to koniec trwajacego prawie 400lat okresu w kalendarzu Majow, tyle, ze wcale to nie oznacza jakiegokolwiek poczatku, konca i nie jest zadna przepowiednia.

Dobra, spadam juz, bo watek jest o filmie

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 19:05   #14
kiniaczek
Raczkowanie

moim zdaniem film nie ma nic do zaoferowania oprócz efektów specjalnych. nie polecam.
kiniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 21:52   #15
wesna
Wtajemniczenie

Wrażenia? Fatalne.

Widziałam tylko ostatnie 45 minut i nie wiem czy chcę widzieć początek, bo film jest tak odrealniony, naiwny, przesączony amerykańską papką o wolności, równości i braterstwie, że aż żal.

Co scena to absurd. Z tych 45 min. spodobały mi się szczególnie dwie. Otóż mamy Pana Hindusa dzwoniącego z miejsca, w które zaraz uderzy 2-kilometrowa fala tsunami (no, pi razy drzwi, pan jest 300 metrów od fali). Ów Pan dzwoni do Pana Naukowca który znajduje się w gigantycznej arce zrobionej ze stali i [sic] słyszą się bez żadnych problemów! Zero problemu z zasięgiem! Nic! (Czepiam się dlatego, że pracuję na parterze wielkiego centrum handlowego i zasięg mamy tylko na powierzchni 2m2 i to jeszcze w toalecie ) Zgłaszać reklamacje do operatora?

Scena druga: około 100-tysięczny tłum napiera na rzeczoną wyżej arkę, co by się do niej dostać, ale Pani-Śliczna-Blondynka bedąca już na arce słyszy w tym tłumie szczek swojego ukochanego pieska i PO NIEGO WRACA [sic!!].

Nie wspomnę już o pustkowiu, na którym NAGLE zjawiają się dobroduszni Chińczycy ratujący głównych bohaterów, nie wspomnę o bohaterze, który wyciąga jeden malusi kabelek bedący przyczyną problemów na arce wielkości Wrocławia, nie wspomnę o tym, że każdy uczestnik zdarzeń mówi po angielsku (a akcja dzieje się na całym świecie) i nie wspomnę o poprawności politycznej i równej proporcji pomiędzy białymi i kolorowymi bohaterami ratującymi świat.

Gdyby się dało, to przewijałabym wszystkie sceny z gadką-szmatką o ratowaniu cywilizacji i obejrzała tylko efekty specjalne ukazujące zagładę. To właśnie i wam radzę
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 09:49   #16
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Bylam, widzialam i chcialabym miec takiego farta w zyciu jaki ma główny bohater.
Z bohaterów pobocznych chyba najbardziej mnie smiszyl Sasza, ot rusek taki
Stary 2009-11-13, 10:37   #17
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishikawa Pokaż wiadomość
Bylam, widzialam i chcialabym miec takiego farta w zyciu jaki ma główny bohater.
Z bohaterów pobocznych chyba najbardziej mnie smiszyl Sasza, ot rusek taki
o tak ten rusek był kapitalny i ten jego tekst "silnik... start" i ten jego gruby głos

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-11-13, 10:56   #18
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
o tak ten rusek był kapitalny i ten jego tekst "silnik... start" i ten jego gruby głos

Nie ten spasiony mafiozo (mialam polewe na tym momencie o ktorym pszesz - albo" duzy bo...ruski:P" - odnosnie samolotu) , tylko ten co byl pilotem Blondas
Stary 2009-11-13, 10:57   #19
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishikawa Pokaż wiadomość
Nie ten spasiony mafiozo (mialam polewe na tym momencie o ktorym pszesz - albo" duzy bo...ruski:P" - odnosnie samolotu) , tylko ten co byl pilotem Blondas
ah ten przystojniak

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 11:12   #20
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Co do moralnego aspektu tego filmu o którym wspomniała autorka wątku - dla mnie to tylko amerykański patos, taki jakiego pełno w katastroficznych filmach produkcji USA. Ale nie rozczarowało mnie to bo tego się spodziewałam
Zgadzam się, że Sasza niezłe ciasteczko
A film - bez rewelacji, niezła rozrywka, lekko się ogląda
Stary 2009-11-13, 13:30   #21
promyczek24
BAN stały

Ciekawa jestem tego filmu z tego co czytam, to nawet dla samych efektów warto się wybrac.
promyczek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 14:12   #22
My life be like
BAN stały

Wybieram się jutro i jestem podekscytowany i zaciekawiony co mnie czeka .
Potem napiszę jak było.
My life be like jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 14:14   #23
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Wrażenia? Fatalne.

Widziałam tylko ostatnie 45 minut i nie wiem czy chcę widzieć początek, bo film jest tak odrealniony, naiwny, przesączony amerykańską papką o wolności, równości i braterstwie, że aż żal.

Co scena to absurd. Z tych 45 min. spodobały mi się szczególnie dwie. Otóż mamy Pana Hindusa dzwoniącego z miejsca, w które zaraz uderzy 2-kilometrowa fala tsunami (no, pi razy drzwi, pan jest 300 metrów od fali). Ów Pan dzwoni do Pana Naukowca który znajduje się w gigantycznej arce zrobionej ze stali i [sic] słyszą się bez żadnych problemów! Zero problemu z zasięgiem! Nic! (Czepiam się dlatego, że pracuję na parterze wielkiego centrum handlowego i zasięg mamy tylko na powierzchni 2m2 i to jeszcze w toalecie ) Zgłaszać reklamacje do operatora?

Scena druga: około 100-tysięczny tłum napiera na rzeczoną wyżej arkę, co by się do niej dostać, ale Pani-Śliczna-Blondynka bedąca już na arce słyszy w tym tłumie szczek swojego ukochanego pieska i PO NIEGO WRACA [sic!!].

Nie wspomnę już o pustkowiu, na którym NAGLE zjawiają się dobroduszni Chińczycy ratujący głównych bohaterów, nie wspomnę o bohaterze, który wyciąga jeden malusi kabelek bedący przyczyną problemów na arce wielkości Wrocławia, nie wspomnę o tym, że każdy uczestnik zdarzeń mówi po angielsku (a akcja dzieje się na całym świecie) i nie wspomnę o poprawności politycznej i równej proporcji pomiędzy białymi i kolorowymi bohaterami ratującymi świat.

Gdyby się dało, to przewijałabym wszystkie sceny z gadką-szmatką o ratowaniu cywilizacji i obejrzała tylko efekty specjalne ukazujące zagładę. To właśnie i wam radzę
Dlaczego mnie to wszystko w ogole nie zaskakuje

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 06:29   #24
gabrielkowa
Raczkowanie

Popieram wesne, wyszłąm z kina i musiałam się niezle natłumaczyć innym dlaczego mi się nie podobało. Przy scenie z pieskiem puściłam głośny komentarz ;/ Pomijam fakt niewyszkolonego pilota, który zapierał się, że nie potrafi latać a potem manewrował awionetką pomiędzy latającymi pociągami )
gabrielkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 09:43   #25
_vixen_
Zakorzenienie

Zgadzam się z wesną.
Wybierając się na ten film, nastawiałam się nie na górnolotne kino, ale na efekty specjalne, tyle że były tak polane amerykańska papką, że aż niestrawne.

Dla obejrzenia, co by było z punktu widzenia moralnego, kompletnie tego filmu nie polecam, bo był oderwany od rzeczywistości, tak, że aż mnie denerwował
Osłabiła mnie scena, kiedy głowy Chin i Rosji zdecydowały się na otwarcie bram, żeby wpuścić na arki więcej ludzi - jasne, dwa kraje, gdzie tak "bardzo" dba o prawa człowieka, podjęły by taką decyzję. W normalnych warunkach tego Adriana po prostu by zlinczowali za propozycję otwarcia bram. Prezydenta USA też by siłą zapakowali do samolotu i nie pozwalali mu szlachetnie ginąć z narodem.
Bohaterowie byli bezdennie głupi, tracili czas na kretyńskie pogawędki z rodziną w chwili, gdy za kilka sekund miało dojść do katastrofy. Ludzie się tak nie zachowują w obliczu zagrożenia życia, zwykle wychodzą z nich wtedy najniższe prymitywne instynkty.
Drugi mąż żony głównego bohatera musiał zginąć, żeby ona z powrotem mogła być z pierwszym, jakoś specjalnie po nim nie rozpaczała nawet.

Postanowiłam, że więcej nie będę chodziła na takie filmy, bo to strata czasu i kasy.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 12:59   #26
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Postanowiłam, że więcej nie będę chodziła na takie filmy, bo to strata czasu i kasy.
No ja tego nie obejrze po recenzji Twojej i Wesny. Niech sie wala na twarz w skrocie

Stary 2009-11-14, 13:06   #27
_vixen_
Zakorzenienie

No i jeszcze trzeba dodać obowiązkowego wręcz filmowego nawiedzonego "szaleńca", który głosił prawdy objawione o wydarzeniach z 2012. Mimo iż z pozoru głupek, oczywiście miał rację.

Byłam już na "Zapowiedzi" z Nicolasem Cage, wczoraj na "2012", wystarczy tego dobrego na wieki wieków amen
A w Cinema City wielkie tłumy na filmie, rezerwowałam bilety dzień wcześniej,a poszłam i tak dopiero na seans o 22.00.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 15:13   #28
cheshire-cat
Zadomowienie

5/10
też nie nastawiałam się na górnolotne kino, dlatego bez rozczarowania już zwiastun zapowiadał patetyczne moralizatorskie scenki, jakoś można je przeżyć. świetne efekty specjalne, obraz końca świata ładnie dopracowany. i oczywiście solidna porcja rozrywki - amerykańskiej, odrealnionej, momentami głupawej ale zawsze rozrywki taki 'telewizyjny' trochę był
a jeśli idzie o cezara, to dla mnie był postacią nr 1

You can't help that... we're all mad here

Edytowane przez cheshire-cat
Czas edycji: 2009-11-14 o 15:14
cheshire-cat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 15:46   #29
apollinka
Rozeznanie

GG do apollinka

uff, a myślałam że będę nieliczną której film się bardzo mało spodobał... efekty- wykonanie ok, ale mi żaden nie zaparł tchu,gdy w zapowiedzi z n.cage'm podjarałam się katastrofą samolotu i zagłady Ziemi- efekt siwetny i takich spodziewałam się w tym filmie tylko że dużo więcej, zwłaszcza, że trailer był baaaardzo obiecujący.. Pojutrze mną bardziej wstrząsnęło, a więc film dla mnie pod względem katastroficznym to słabizna.. Wzruszające sceny- pożegnanie z ojcem głównego doktorka , prezydenta z córką oraz śmierć jego Hinduskiego przyjaciela <yes> absurdalność scen: blondyneczki czekającej na pieska zamiast ratować swój tyłeczek, perfekcyjne loty kolesia który po kilku h za sterami perfekcyjnie startuje,leci i ląduje i to dodatkowo bokiem (moi znajomi z tego bardzo się śmiali i komentowali) i slalom,skoki limuzyną(!) uciekając przed rozstępującą się ziemią oraz ucieczka przyczepą kempingową przed wybuchem wuklanu i elementami erupcji
apollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 18:00   #30
Alutta
Przyczajenie

no ładnie!widze że zdania totalnie rozbieżne myśle że to rzecz gustu! i tak serio, tylko sie przekonamy wtedy kiedy sami sie pofatygujemy do kina na film, osobiscie jestem b. ciekawa filmu i efektow, wiec pewnie sie przejde.. tylko te tłumy mnie przerażają
Alutta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości