|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z włosami. Pomocy.
Siema mam problem z włosami, a mianowicie są one strasznie grube i twarde (Zawsze wszyscy fryzjerzy mi to powtarzają) , próbuje wielu różnych szamponów, odżywek itd i nigdy nic się nie zmienia. Gdy chce zapuścić włosy, to zawsze mi robi się taki hełm i max. dł. włosów w których jako tako wyglądam to 4-5 cm, o dłuższych nie ma mowy. a chciałbym mieć takie coś, tylko bardziej dorosłą wersje http://kwejk.pl/obrazek/624834/punk,,little,boy.html (mam 16 lat)
więc moje pytania do was są takie: 1)Co moge z tym zrobic? 2)Znacie jakieś silne i sprawdzone środki zmiękczające włosy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z włosami. Pomocy.
Odpowie ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mój facet ma wlosy jak Twoje. I niestety nic z nimi nie zrobisz taka ich natura. Jak idziesz do fryzjera to popros fryzjerke, aby Ci je przerzedzala nozyczkami. Ten hełm wyglada strasznie
![]() ![]() A ja wiele bym dala zeby miec takie geste i grube wlosy :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czyli na takie włosy nie ma rady?
Bo chciałbym mieć zapuszczone chociaż do takiego stopnia jak ten koleś na tej fociee http://kwejk.pl/obrazek/624834/punk,,little,boy.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A wstaw zdjecie swoich wlosow.
Te odzywki nic nie dadza, bo takie wlosy nie sa podatne na to. Moj tz kiedys stawial a raczej probowal stawiac te wlosy w takiego jakby irokeza (za pomoca zelu itp) to mu sie robila z tego taka "lwia grzywa". Po prostu tych wlosow jest za duzo. Jedyne wyjscie to przerzedzanie nozyczkami.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, trzeba je przerzedzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.