Jedwab do włosów

CHI Silk Infusion Jedwab do włosów

CHI Silk Infusion 15 ml
Chi Silk Infusion

Nasi użytkownicy zostawili 498 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 10:20
    Super
    Stosuję od lat. Jestem zadowolona. Włoski są miękkie i wygładzone. Przyjemny zapach pozostaje na włosach. Nie przetłuszcza włosów . Polecam serdecznie
  • 25 lutego 2025 o 12:17
    mój ulubiony
    Kosmetyki chi poznałam u mojego fryzjera gdzie regularnie raz na dwa miesiące farbuję swoje włosy. Olejek chi jest doskonały, końcówki moich włosów są mięciutkie. Sam kosmetyk jest w małej buteleczce - 15 ml ale wystarcza na kilka aplikacji na końcówki - dzięki czemu nie mam problemu z ich rozczesaniem i ich plątaniem się. Ma ładny zapach. Dla mnie bardzo dobry produkt.
    Zalety:
    • produkt wydajny, tani, ładnie odżywia końcówki
  • 20 października 2024 o 11:16
    Najlepszy od lat!
    To mój ulubiony olejek/jedwab/ odżywka na końcówki włosów od bardzo wielu lat. Testowałam inne tańsze droższe ale zawsze niezmiennie do niego wracam. Pięknie pachnie i super nawilża końce. Nie zostawia włosów tłustych i nieestetycznie wyglądających strąków jak było w przypadku innych olejków. C0 prawda trzeba trochę uważać, aby z buteleczki nie wypłynęło za dużo produktu ale stałe posiadaczki tego kosmetyki już to zapewne wiedzą. Warto wypróbować i mieć go zawsze kiedy chce się pięknie natłuścić i wypielęgnować suche zmęczone końce włosów. Polecam.
    Zalety:
    • Nabłyszcza
    • Pięlęgnuje
    • Piękny zapach jak u fryzjera
    • Dostępność
    • Mały podręczny format
    Kxxx000
    10 października 2024 o 12:08
    Nie obciąża włosów
    Pomimo swojej małej pojemności, olejek wystarcza na dość długo. Wystarczy jedna kropla na pokrycie końcówek włosów. Produkt jest w szczelnym opakowaniu więc nic się nie wyleje. Ma ładny zapach jak u fryzjera. Po użyciu produktu włosy są sypkie, nie puszą się i nie są posklejane. Olejek ich nie przetłuszcza i nie powoduje oklapnięcia.
  • 16 sierpnia 2024 o 19:00
    Pielęgnuje włosy
    CHI Silk Infusion to produkt, który naprawdę zasługuje na uwagę. Od pierwszego użycia byłam pod wrażeniem, jak skutecznie poprawia wygląd i kondycję moich włosów. Serum ma jedwabistą konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie obciążając przy tym włosów. Już po kilku kroplach moje włosy stały się niezwykle miękkie, gładkie i pełne blasku. Jednym z największych atutów CHI Silk Infusion jest to, że doskonale ujarzmia puszenie się włosów, co jest szczególnie ważne przy moich naturalnie falowanych kosmykach. Produkt również chroni włosy przed wysoką temperaturą, co sprawia, że jest idealny do używania przed stylizacją na gorąco, taką jak prostowanie czy kręcenie. Dodatkowo, jego formuła wzbogacona jest o proteiny jedwabiu i pszenicy, co sprawia, że włosy są nie tylko pięknie wygładzone, ale także odżywione i wzmocnione. Delikatny, przyjemny zapach utrzymuje się przez cały dzień, co jest dodatkowym plusem. Podsumowując, CHI Silk Infusion to produkt, który nie tylko upiększa, ale i pielęgnuje włosy, zapewniając im jedwabisty połysk i zdrowy wygląd. Zdecydowanie polecam go każdemu, kto pragnie dodać swoim włosom odrobinę luksusu i profesjonalnej opieki.

Zobacz także inne Jedwab do włosów