|
|
#1 |
|
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Ed Hardy Sleek Bad Girl minerały ~Grudzień~
NIEAUKTUALNE
Witam. Wszystkie moje rzeczy na wymianę są: - świeże/ew. z długim terminem ważności - oryginalne - czyste, niezniszczone - odpowiednio przechowywane - będą odpowiednio zapakowane na czas transoprtu i takich oczekuję wzamian ![]() Odpowiem na/przyjmę najbardziej pasujące mi oferty. Jeśli masz niski staż na wizażu i <10 ocen pozytywnych lub uzasadniony negatyw nie wysyłam jako pierwsza. Jeśli chcesz, żebym wysłała Ci przesyłkę na: poste restante/skrytkę pocztową/cudzy adres, to poinformuj mnie o tym przed wymianą adresów, i wtedy Ty wysyłasz jako pierwsza. Wysyłam domyślnie poleconym, ale czasem mogę nadać jako przesyłkę wartościową/list wartościowy, żeby się zabezpieczyć przed zaginięciem/uszkodzeniem przesyłki. WISH LIST: Mam dużo rzeczy poza watkiem, które mogę oddać za pogrubione rzeczy z mojej Wish. perfumy: nigdy nie pogardzę (każda ilość): Elixir des Merveilles Chanel Chance edp/Chance eau Fraiche Battito d'Ali SL Rousse Yves Rocher Tendre Jasmin Yves Rocher Vanille Noire Tesori d Oriente White Musk Noa edp zapachy, które aktualnie chętnie poznam: De Profundis Vitriol d'oeillet Tubéreuse Criminelle Feminite du Bois Bois et Fruits Daim Blond Musc Ravageur inne - można kusićkosmetyki: kosmetyki do jasnej cery Armani FaceFabric 08 brzoskwiniowy róż miedziane, granatowe cienie krem COLLISTAR Crema di Idratazione Profonda Estrema VICHY aqualia thermal lub antiox lakiery Zoya, Essie, Nubar, Opi, China Glaze, ANTY-WISH LIST Nie interesują mnie ubrania, produkty firm Ziaja, Manhattan, i polskie kosmetyki, jestem na nie uczulona. Edytowane przez rousse Czas edycji: 2012-01-01 o 10:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ed Hardy Sleek Bad Girl minerały ~Grudzień~
NA WYMIANĘ: *nowa dokładka *rezerwacja *wymienione *Narciso Rodriguez - For Her EDP 10ml Purse spray, nówka, nie muszę wymieniać, oddam za coś extra *Christian Audigier - Ed Hardy Love & Luck EDP, 30 ml -ubytek, swieże, oryginalne, z pudełkiem, ubytek jak na zdjęciu *Provence Sante - Amande Douce EDT, 100ml -ubytek słodki migdał, dla mnie pachnie jak mydełko migdałowe , używana, bez pudełka, ubytek jak na zdjęciu*ROSES FROM BULGARIA - balsam do ciała, nówka, (nie muszę wymieniać, ale mogę bo mam dwa) chętnie oddam za balsam do włosów z tej serii. ROSES FROM BULGARIA - krem do rąk, nówka, tylko testowana. *próbki perfum (objętość podaję "na oko" nie mierzyłam, ew. mogę dać foto): Eau d Italie - Baume du doge (lucky) <1ml L Artisan -Tea for Two (lucky) <1ml CB I Hate Perfume - Burning Leaves ok 1ml Christian Lacroix - Absynthe for him ok1,5ml (atomek) Diptyque - L'Eau Trois -ok 2ml (atomek) Smell Bent - Elf - ok 2-2,5 ml? (atomek) Etro - Gomma <1ml Cartier - Le Baisser du Dragon, Fabryczna, ok 1ml (atomek) Santa Maria Novella - Marescialla, odlewka- zostało ok 2ml? (atomek duży) Oriflame - Giordani Gold Mineral Therapy Foundation, Light Ivory, EXP: 06.2013, nowy, tylko testowany na dłoni, KWC[wymiana -zwariowany swiat makijażu] Oriflame - Giordani Gold Mineral Therapy Foundation, Natural Beige, EXP: 10.2013, nowy nieużywany [wymiana mucia18] Farouk BIOSILK - Shine On le sur-eclat, nabłyszczacz / odżywka, mój KWC, nowy, niużywany spray.[wymiana mucia18] got2b POWDER'Ful Volumizing Styling Powder- puder zwiększający objętość włosów, raz użyty, waga wyjściowa 10g ,link KWC (uwaga: tego proszku jest niewiele, bo było go niewiele - tylko 10g, i stosuje się też niewiele. Nigdy nie było to pełne pudełko ) [wymiana Solciuchna]Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-12-23 o 12:45 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
*szamponetka Delia 7,4 (rudy), sama saszetka bez rękawiczek, data ważności 03.2013.
*w tym wątku mam do oddania NOWE ( z metkami) staniczki wysokopółkowe, mogę wymienić na kosmetyki/ najchętniej perfumy *kuferek/szkatułka na kosmetyki etc, mały, (11,5 x 9 x 8cm) przeźroczysty, stan bdb. *ESSENCE - Nail Art stamp set, używany zestaw do stempelków (1 x testowany) , to co na zdj., oddam za cokolwiek ;P SLEEK - Bad Girl - paletka, stan: nowa, pudełko, ubytek testowy 4 cieni, reszta nietknięte . [wymiana mucia18] SWEETSCENTS Luminescent Makeup Base - baza mineralna rozświetlająca , niużywana , pudełko z sitkiem[wymiana Jessica855] SWEETSCENTS Alabaster Glo, podkład mineralny, jasny, pudełko z sitkiem, niużywnay, [wymiana Jessica855] Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-12-20 o 17:42 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
* Miss Sporty - So Matte Perfect Stay, 003 Dark, puder prasowany, nówka w folii.
*Lioele Waterdrop Sleeping Pack, 60ml, krem BB na noc/maseczka, użyty 1 raz, nowy kupiony tydzień temu. *ILLAMASQUA Brink - użyta 5-6 razy, najbardziej słynna pomadka tej marki, b. mocno napigmentowana, matowa. (zdj.3-4) *NYX - Pumpkin Pie (630) - jasno pomarańczowa/brzoskwiniowa/nude, użyta 2-3 razy (na zdj. 5. to ta ciemniejsza ) *NYX - Orange Soda (588) - jasna, delikatnie pomarańczowa/nude, użyta 2-3 razy (zdj.5.) *lakiery różne, większość użyte 1-2 razy, mi.n.: Golden Rose - zostały tylko: kawowy, seledynowo miętowo zielony , liliowy. ( zdj.1.) oddam za cokolwiek :P S-he - 330 , cielisty (zdj.2.) Sensique nr 200 przeźroczysty z podłużnymi kawałkami brokatu, nowy (zdj.2.) Essence Multi Dimension- Cool and the Gang (kobaltowo niebieski żelek, nowiutki) Essence Nail Perfection Gloss (nowiutki)[wymiana Jessica855] CATRICE I wear my sunglasses at night (czarny z różnokolorowymi drobinkami)[wymiana Jessica855] ESSENCE Multi dimension -All Access ciemno zielony [wymiana Jessica855] ESSENCE color&go Space Queen, nowiutki żelek z brokatem[wymiana Jessica855] *tlenek żelaza "opalony" kolorówka.com, 5ml, nowa, zafoliowana próbka (minerał do barwienia np. podkładów mineralnych, pudrów, ale też cieni etc...) i *tlemek żelaza "pastelowy" kolorówka.com, 5ml, próbka, ubytek minimalny, jak komus się przydadzą oddam za cokolwiek albo za darmo Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-12-23 o 12:45 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam nadzieję, że sie nie wcinam, znajdziesz u mnie cos za Sleek Bad Girl?
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() edit: juz odpisałam Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-12-01 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za
Essence All Access Santa Maria Novella, Marescialla, odlewka- zostało ok 2ml? (atomek duży) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577331 Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2011-12-01 o 11:55 Powód: Zapomnialam podac link ;) |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Lavender to jest sampel, czyli 1 g w pudełeczku
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za: paletkę Sleek i Essence Multi Dimension- Cool and the Gang (kobaltowo niebieski żelek) Essence Nail Perfection Gloss ESSENCE Multi dimension -All Access ciemno zielony ESSENCE color&go Space Queen, nowiutki żelek z brokatem
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Znajdziesz cos u mnie za: -SWEETSCENTS Luminescent Makeup Base - baza mineralna rozświetlająca , niużywana , pudełko z sitkiem -SWEETSCENTS Alabaster Glo, podkład mineralny, jasny, pudełko z sitkiem, niużywnay, Zapraszam!
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
Pozdrawiam również.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
sztyft LRP - 37zł
pomadka TBS - 22zł masełko TBS - 25zł wszystko nowe i fabrycznie zafoliowane/zaplombowane u Ciebie mi jeszcze wpadły w oko: -SWEETSCENTS Alabaster Glo - SWEETSCENTS Luminescent Makeup Base udałoby się nam jakąś większą wymiankę zrobić? ewentualnie zrezygnowałabym ze Sleek'a (bo już i tak za dużo tych paletek mam a ta byłaby zapasową ) ![]() nie wiem jak cenowo Sweetscents... |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- got2b POWDER'Ful Volumizing Styling Powder- puder zwiększający objętość włosów, raz użyty, waga wyjściowa 10g - te dwa środkowe granatowe lakiery https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1322735162? |
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej cosik u mnie?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
- SLEEK Bad Girl - paletka, stan: nowa, pudełko, ubytek testowy 4 cieni, reszta nietknięte .
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- SLEEK Bad Girl - paletka, stan: nowa, pudełko, ubytek testowy 4 cieni, reszta nietknięte .
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie są w jasnych kolorach
To mogę oddać wszystko co wymieniłaś za puder i te 2 lakiery, i jeszcze dorzucę jakieś gratisy
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
SLEEK Bad Girl - paletka, stan: nowa, pudełko, ubytek testowy 4 cieni, reszta nietknięte
coś u mnie? |
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za sleeka?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

- można kusić

, używana, bez pudełka, ubytek jak na zdjęciu