|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wątek nieaktualny
Witam!
na wymianę posiadam spodnie rurki firmy Terranova, w kolorze ciemna morska zieleń, rozmiar xs, przymierzone przez mnie niestety za małe, metka odcięta ale ja posiadam, również posiadam paragon zakupu. Kosztowały 69,90 zł więc wyminie na coś o podobnej wartości -wymienione z iwona200 wymiary mierzone na płasko pas 36 cm biodra 43 cm długość 96 cm materiał jest rozciągliwy nosze rozmiar xs/s więc proszę nie proponować mi większych ciuszków NIEKATUALNE Edytowane przez szarlotka ze smietana Czas edycji: 2011-12-24 o 20:41 Powód: ZAKONCZENIE WYMIANY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: grudzień-Nowe Zielone rurki xs Terranova
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
coś u mnie.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
tak, to wina zdjęcia, rozjaśniałam je też trochę, żeby było widać krój
![]() W rzeczywistości prane były tylko raz ![]() Wymiary : Szer w pasie : 35 cm W biodrach 42 długość 105 cm Obawiam się, że mogą być na Ciebie za ciasne, sądząc po wymiarach tych za małych na Ciebie spodnii. Nie podoba Ci się nic więcej ? ![]()
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-12-23 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to chcialabys sie wymienic spodniczka z paskiem bershka za rurki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Na zdjęciach wymiary obu rzeczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Daj znać jakbyś znalazła coś u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
kostiumy kąpielowe S na grudniowo :D
Podczas przedświątecznych porządków znalazłam w swojej szafie trzy stroje kąpielowe , dwa praktycznie jak nowe, chyba po prostu przeleżały w szafie kilka lat, natomiast jeden był krótko używany ale wyprany i nadal w stanie dobrym. Może komuś się spodobają? zapraszam do obejrzenia
1. Kostium dwuczęściowy rozmiar S ,góra to 70 A, miseczki usztywniane , mam do nich wkładane gąbeczki 2. Kostium niebieski rozm. małe M , stanik będzie dobry na 70B , dól to M , używany najwyżej jeden raz 3. Kostium rozm. małe M, czarny z błyszczącymi aplikacjami, używany parę razy ale oczywiście wyprany, i nadal stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dot.: kostiumy kąpielowe S na grudniowo :D
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kostiumy kąpielowe S na grudniowo :D
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.