|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń Podkłady Lucy Minerals Try It size
Jestem z Warszawy dlatego baaardzo chętnie umówiłabym się na wymiankę zamiast wysylki pocztowej
![]() Wymienię: Lucy Minerals Original Formula "Try It" Size Foundation http://lucyminerals.com/ (próbki w słoiczkach) kolory: 1. Medium (nowy, nie otwierany) 2. Golden Medium (nowy, nie otwierany) 3. Light Medium ( otwarty na próbę, zużycie niewielkie, kolor zupełnie nie trafiony) 4. Shell Beige ( otwarty na próbę, zużycie niewielkie, kolor zupełnie nie trafiony) 5. Creamy Olive ( otwarty na próbę, zużycie niewielkie, kolor zupełnie nie trafiony) 6. Bisque ( użyty kilka razy, pozostała jakaś 1/2) 7. Creamy Bisque (użyty kilka razy, pozostała jakaś 1/2) Dodatkowo mam na wymianę alverde naturkosmetik Puder Camouflage (użyty może 2 raz, zużycie minimalne) Dołączone zdjęcia nie sa moje, zapożyczyłam z internetu. Ale niczym nie rożni się od mojego ![]() Biały, delikatny i aksamitny, lekko rozświetlający kamuflujący puder, na twarzy transparentny. Pięknie pachnie (typowy zapach dla kosmetyków alverde). Kosmetyk naturalny, bez konserwantów, pudełeczko z lusterkiem oraz puszkiem do aplikacji. Zawiera olej jojoba. Camouflage-Puder maskuje nierówności, zmarszczki, likwiduje ciecie pod oczami. Dodatkowo mam mnóstwo próbek podkładów z EDM, oraz kilka próbek podkładów z meow. w razie gdyby ktos szukał jakiegoś koloru to mogę popatrzec czy czegos nie znajdę ![]() Próbki kremów BB: SkinFood, Red Bean BB Cream SPF20 PA+ (Nawilżający krem z ekstraktem z czerwonej fasoli) SkinFood, Aloe Sun BB Cream SPF 20 (Nawilżający krem koloryzujący) SkinFood, Agave Cactus Sun BB Cream with SPF 36 PA+++ SkinFood, Mushroom BB Cream SPF20 PA+ (Krem rozjaśniająco - przeciwstarzeniowy) Najchętniej wymieniłabym się na : - kosmetyki Lily Lolo (próbki kolory: warm peach, barely buff, in the buff, popcorn , sample, róże, pudry) -EDM (kolor fairy light neutral, ale inne też mogłabym wypróbować, róże, bronzery) - coś z BU, Mazideł - korektory pod oczy np. SKIN79The Oriental Gold Plus Line Cover BB Cream, MAC, itp... - cienie inglot - pusta paletka Mac, inglot ogolnie otwarta jestem na propozycje ![]()
wymienię Lucy Minerals, szukam próbek podkladów Lily Lolo Lancome, Maestro, Ecotools kosmetyki ciuchy i torebki jeansy Edytowane przez ksakoe Czas edycji: 2012-01-29 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń Podkłady Lucy Minerals Try It size
mogłabyś coś napisać o tym pudrze alverde?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam calkiem sporo sampli (w słoiczkach) róży z lucy minerals. jakbyś chciała to mogę ci coś odsypać (tylko skąd takie fajne woreczki strunowe hmm) albo calkiem oddać jakieś kolory. mam też próbki róży everyday minerals (w takich małych fiolkach, 1-2 razy użyte na próbe koloru, ale sama wiesz jakie jest zużycie przy używaniu róży mineralnych)...
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
SkinFood, Red Bean BB Cream SPF20 PA+ (Nawilżający krem z ekstraktem z czerwonej fasoli) SkinFood, Aloe Sun BB Cream SPF 20 (Nawilżający krem koloryzujący) Agave Cactus Sun BB Cream with SPF 36 PA+++ SkinFood, Mushroom BB Cream SPF20 PA+ (Krem rozjaśniająco - przeciwstarzeniowy) kochana, no wiec podsumowując, to ja bym bardzo cie prosiła o te próbki podkładów in the buff, Barely Buff i Butterscotch, próbki pudrów wykończeniowych i moze jakas próbka rózu? jesteś z warszawy? a może po prostu kupiłabym te próbki od ciebie? poczytałam troszke twoja wishlist i mam np olej tamanu, 25 ml (w 50ml buteleczce połowa zużyta), mam próbkę korektora mint Everydayminerals (1ml w fiolce), błyszczyki essence stay with me 02 'my favorite milkshake" i 03 "candy bar". błyszczyki uzyte moze ze 2 raz każdy, niedawno kupiłam... czyściutkie jak nowe
wymienię Lucy Minerals, szukam próbek podkladów Lily Lolo Lancome, Maestro, Ecotools kosmetyki ciuchy i torebki jeansy Edytowane przez ksakoe Czas edycji: 2012-01-22 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za próbki:
Medium (nowy, nie otwierany) 4. Shell Beige ( otwarty na próbę, zużycie niewielkie, kolor zupełnie nie trafiony) 5. Creamy Olive ( otwarty na próbę, zużycie niewielkie, kolor zupełnie nie trafiony) 6. Bisque ( użyty kilka razy, pozostała jakaś 1/2) 7. Creamy Bisque (użyty kilka razy, pozostała jakaś 1/2) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witaj, niestety nie mam nic z lily lolo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
In the Buff mogę dać na kilka użyć. Róży mogę odsypać więcej. Cashmere - to taki spory sampel z Lumiere, na dobrych kilka zastosowań, oni sypią podobnie dużo co Lucy. Ten bronzer muszę sprawdzić w domu bo nie pamiętam, dam znać wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
esz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety chyba sobie odpuszczę, przepraszam i pozdrawiam
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
e
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za próbki BB?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
olej trzymam w lodówce, ma datę do końca kwietnia. khol mam z wymianki, przy pakowaniu poprzednia właścicielka stłukła buteleczkę, więc przesypała go do takiej małej "probówki", nie wiem, jak to nazwać, ale wolę poinformować, oczywiście jest z szklanym patyczkiem
![]() niestety nie jestem z Warszawy, ale też Mazowsze, bo z Ostrołęki ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie próbki BB za olej i khol
![]()
. Edytowane przez aneta12182 Czas edycji: 2012-01-28 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
bardzo się cieszę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
mam takie probki:
Persian: Frisky (2) Chartreux: Frisky (2), Naughty (3) Siamese: Frisky (2) Sphynx: Frisky (2) Mau: Frisky (2), Naughty (3) Korat: Frisky (2), Naughty (3) Abyssinian: Frisky (2), Naughty (3) + 1 próbka bronzera Sizzle może wybierzesz sobie coś?
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() koperta już wypisana, dorzucam probeczki i jutro wysyłam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.