![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowa wymianka: kosmetyki, biżu, książki- wszystkiego po trochu :) PAŹDZIERNIK
Wątek zamykam !!!
NIEAKTUALNY !! WITAM ! ![]() W tym wątku zamieszczam wszystko, co mi jest niepotrzebne i co chętnie oddam ![]() Kosmetyki- post 2 Kolorówka +perfumy- post 3 Biżuteria- post 6 Książki i reszta- post 9 Warunki wymianki standardowe. Zapraszam też do mojego drugiego wątku tylko z kosmetykami - link w podpisie ![]()
The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. Edytowane przez Mala9009 Czas edycji: 2012-01-15 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa wymianka: kosmetyki, biżu, książki- wszystkiego po trochu :)
KOSMETYKI
Eucerin *DermoPurifyer Peeling próbka 1,5ml - 45 sztuk- data ważności 8/2011 *Aqua porin Active, krem intensywnie nawilżający RICH do skóry suchej i wrażliwej, próbka 1,5ml - 50 sztuk- data ważności 08/11 *Przeciw zaczerwienieniom kojący krem na noc + krem neutralizujący zaczerwienienia skóry próbki 2ml -15 sztuk każdy- data ważności 07/2011 *Hyaluron-filler krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej wypełnia nawet głębokie zmarszczki od wewnątrz SPF15 próbka 1,5ml - 40 sztuk - poszło do _amaja_ *DermoPurifyer żel oczyszczający próbka 1,5ml - 30 sztuk- data ważności 08/2011 (używam tych kosmetyków obecnie i wszystko jest ok ![]() La roche posay *Hydreane legere próbka 2ml - 24 sztuki *Toleriane Teint podklad korygujący próbka 1ml- 20 sztuk *Unifiance Fluid Mat podkład do skóry wrażliwej(mieszanej i tłustej) próbka 1ml- 10 sztuk *Nutritic próbka 2ml - 10 sztuk *Toleriane riche próbka 2 ml - 10 sztuk poszło do _amaja_ Vichy *Normaderm pro mat próbka 1,5 ml - 25 sztuk poszło do _amaja_ *Normaderm próbka 1,5 ml - 30 sztuk *Essentielles lekki krem do twarzy próbka 1,5ml - 20 sztuk *Normaderm Teint podkład do skóry z niedoskonałościami nr 25 NUDE próbka 10 ml - *Aera Teint podkład kremowy do skóry suchej nr 35 SAND próbka 10ml Bioderma *Sensibio próbka 2ml - 5 sztu *Sensibio Light próbka 2ml - 4 sztuki *Sensibio Rich próbka 2ml - 7 sztuk poszło do _amaja_ Lierac *Homme ultra hydratant nawilżający balsam do skóry suchej próbka8ml - 2 sztuki *Hydra-chrono nawilżający krem do skóry suchej próbka 5ml- 10sztuk- paradiso perduto *Mesolift creme rozświetlający krem przeciw objawom zmęczenia skóry próbka 3ml - 6 sztuk - paradiso perduto Topicrem krem do ciała z brokatem próbka6ml - 8 sztuk Siquens *Prevention próbka 2ml - 5 sztuk Novoxidyl próbka 6 ml - 8 sztuk poszło do _amaja_ Phyto *phytocitrus regenerujący szampon do włosów próbka12 ml - 5 sztuk *phytojoba szampon intensywnie nawilżający próbka 12ml *phytheol szampon przeciwłupieżowy próbka 12 ml *phyto 7 krem do włosów nawilżający z wyciągiem z 7 ziół próbka 5ml - 2 sztuki General Topics,Synchroline *aknicare cleanser próbka- 24 sztuk *terproline face próbka- 6 sztuk poszlo do _amaja_ *sensicure cream gel próbka- 18 sztuk poszlo do _amaja_ *aknicare sun SPF30 próbka- 10 sztuk- paradiso perduto *synchrorose fast próbka 10 sztuk Perfecta extra slim *Myjący peeling-masaż antycelluli próbka 10ml - 2sztuki *Termoaktywne serum-laser próbka 10ml - 2sztuki poszlo do _amaja_ Plastry Joanna Sensual przezroczyste plastry do depilacji - plastrów jest 5 podwójnych + oliwka nieruszana, data ważn. 03 2013 Tabletki Relastan data ważn. 11 2011 Avon Anew lifting eyeshadow kolor Heather- maźnięte 2-3 razy
The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. Edytowane przez Mala9009 Czas edycji: 2011-10-15 o 21:46 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
KOLORÓWKA + PERFUMY
L'oreal *Perfect Match fluid N2 30 ml * True Match puder sypki W5 maźnięty 2 razy - Za dobry puder sypki, jaśniejszy odcień Paese seria lśnienie róż do policzków 12g 2-3 razy maźnięty Bare minerals all-over face color warmth ok. 2g Avon Anew lifting eyeshadow 'heather' Yves rocher Cień do powiek kolor rose sucree o taki: http://www.yves-rocher.com.pl/makijaz/luminelle/cien_do_powiek_
The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-10-15 o 16:59 Powód: Złamanie Regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś za *Normaderm Teint podkład do skóry z niedoskonałościami nr 25 NUDE próbka 10 ml?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
o ja kręcę ale próbkowo
![]() znalazłabyś coś u mnie za: *DermoPurifyer Peeling próbka 1,5ml - 45 sztuk ,5ml - 40 sztuk *DermoPurifyer żel oczyszczający próbka 1,5ml - 30 sztuk *Normaderm Teint podkład do skóry z niedoskonałościami nr 25 NUDE próbka 10 ml jeśli chodzi o saszetki to byłabym zainteresowana niekoniecznie całością a po 5 sztuk np pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
BIŻu
Tylko łańcuszek podwójny z zawieszkami jest srebrny
The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. Edytowane przez Mala9009 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? głównie za podkłady,kremu siquens i inne ;-)
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos za te podrobkowe perfumy?
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
KSIĄŻKI I RESZTA
![]() Buty szpilki W.Potocki rozm. 36, noszone raz Książki nowe, nie czytane Mam też stare numery Joy'a sprzed 3-4 lat, jakby ktoś był zainteresowany ![]()
The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. Edytowane przez Mala9009 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Napisałam chyba w starym wątku do którego masz link, więc jeszcze raz: u Ciebie podoba mi się L'oreal Perfect Match fluid N2 30 ml
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ale sama do mnie napisałaś odnośnie maskar ![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To ja bym była zainteresowana:
Eucerin *DermoPurifyer Peeling próbka 1,5ml - 45 sztuk *Aqua porin Active, krem intensywnie nawilżający RICH do skóry suchej i wrażliwej, próbka 1,5ml - 50 sztuk- data ważności 08/11 *Przeciw zaczerwienieniom kojący krem na noc próbka 2ml - 40 sztuk *Hyaluron-filler krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej wypełnia nawet głębokie zmarszczki od wewnątrz SPF15 próbka 1,5ml - 40 sztuk *DermoPurifyer żel oczyszczający próbka 1,5ml - 30 sztuk La roche posay *Hydreane legere próbka 2ml - 24 sztuki *Nutritic próbka 2ml - 10 sztuk *Toleriane riche próbka 2 ml - 10 sztuk Vichy *Essentielles lekki krem do twarzy próbka 1,5ml - 20 sztuk Bioderma *Sensibio próbka 2ml - 5 sztu *Sensibio Light próbka 2ml - 4 sztuki *Sensibio Rich próbka 2ml - 7 sztuk Lierac *Homme ultra hydratant nawilżający balsam do skóry suchej próbka8ml - 2 sztuki *Hydra-chrono nawilżający krem do skóry suchej próbka 5ml- 10sztuk *Mesolift creme rozświetlający krem przeciw objawom zmęczenia skóry próbka 3ml - 6 sztuk Topicrem krem do ciała z brokatem próbka6ml - 8 sztuk Novoxidyl próbka 6 ml - 8 sztuk Phyto *phytocitrus regenerujący szampon do włosów próbka12 ml - 5 sztuk *phytojoba szampon intensywnie nawilżający próbka 12ml *phytheol szampon przeciwłupieżowy próbka 12 ml *phyto 7 krem do włosów nawilżający z wyciągiem z 7 ziół próbka 5ml - 2 sztuki General Topics,Synchroline *aknicare cleanser próbka- 24 sztuk *terproline face próbka- 6 sztuk *sensicure cream gel próbka- 18 sztuk *aknicare sun SPF30 próbka- 10 sztuk *synchrorose fast próbka 10 sztuk Perfecta extra slim *Myjący peeling-masaż antycelluli próbka 10ml - 2sztuki I podkładem Perfect Match. Napisz proszę za co chciałabyś wymienić te rzeczy.
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej zależy mi na:
Eucerin *DermoPurifyer Peeling próbka 1,5ml - 45 sztuk *Hyaluron-filler krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej wypełnia nawet głębokie zmarszczki od wewnątrz SPF15 próbka 1,5ml - 40 sztuk *DermoPurifyer żel oczyszczający próbka 1,5ml - 30 sztuk La roche posay *Toleriane riche próbka 2 ml - 10 sztuk Vichy *Normaderm pro mat próbka 1,5 ml - 25 sztuk Bioderma *Sensibio Light próbka 2ml - 4 sztuki *Sensibio Rich próbka 2ml - 7 sztuk Lierac*Hydra-chrono nawilżający krem do skóry suchej próbka 5ml- 10sztuk Siquens *Prevention próbka 2ml - 5 sztuk Novoxidyl próbka 6 ml - 8 sztuk General Topics,Synchroline *aknicare cleanser próbka- 24 sztuk *terproline face próbka- 6 sztuk *sensicure cream gel próbka- 18 sztuk *synchrorose fast próbka 10 sztuk Perfecta extra slim *Myjący peeling-masaż antycelluli próbka 10ml - 2sztuki *Termoaktywne serum-laser próbka 10ml - 2sztuki Ile sztuk z każdej pozycji jesteś w stanie oddać za wybrane przez Ciebie kosmetyki? ![]() Edytowane przez _amaja_ Czas edycji: 2011-10-11 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
*Perfect Match fluid N2 30 ml
Coś u mnie w zamian?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie widzę dla siebie
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
*Normaderm Teint podkład do skóry z niedoskonałościami nr 25 NUDE próbka 10 ml
*Hydreane legere próbka 2ml - 24 sztuki *Sensibio Light próbka 2ml - 4 sztuki *Prevention próbka 2ml - 5 sztuk phytocitrus regenerujący szampon do włosów próbka12 ml - 5 sztuk *phytojoba szampon intensywnie nawilżający próbka 12ml *phytheol szampon przeciwłupieżowy próbka 12 ml *phyto 7 krem do włosów nawilżający z wyciągiem z 7 ziół próbka 5ml - 2 sztuki *DermoPurifyer Peeling próbka 1,5ml - 45 sztuk jak widziałabyś wymianę? czy miałabyś może możliwośc załatwienia jakiegos produktu/próbek vichy? zleży mi niezmiernie na vichy do mikrodermabrazji ;-)
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
*Przeciw zaczerwienieniom kojący krem na noc próbka 2ml - 40 sztuk *Hyaluron-filler krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej wypełnia nawet głębokie zmarszczki od wewnątrz SPF15 próbka 1,5ml - 40 sztuk La roche posay *Hydreane legere próbka 2ml - 24 sztuki *Toleriane riche próbka 2 ml - 10 sztuk *Normaderm Teint podkład do skóry z niedoskonałościami nr 25 NUDE próbka 10 ml *phytocitrus regenerujący szampon do włosów próbka12 ml - 5 sztuk *phytheol szampon przeciwłupieżowy próbka 12 ml *Termoaktywne serum-laser próbka 10ml - 2sztuki *Perfect Match fluid N2 30 ml * True Match puder sypki W5 maźnięty 2 razy ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za próbki Hydreane legere i Normaderm Pro Mat??
Odpisz u mnie w kosmetycznym... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za phyto szampony? W podpisie kolorówka+pielęgnacja, tutaj perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=566763
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie no akurat na podkładzie najbardziej by mi zależało, za same próbki nie będę się wymieniać ;-( chyba że masz ten zestaw vichy domikrodermabrazji ?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za perfum Ck Obsession?
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Myślę, że byłabym za taką wymianką tylko poproszę Cię jeszcze o podanie terminów ważności kremów, żebym zdążyła je zużyć zanim się przeterminują
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- A czy zamiast DermoPurifyer żel miałabyś wolnych kilka próbek eucerin na zaczerwienienia lub biodermę sensibio i light? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
OK, pasuje, tylko czy mogłabym prosić coś zamiast *Aqua porin Active, krem intensywnie nawilżający RICH z rzeczy, które mi się spodobały ? I zapraszam na PW, jutro idę na pocztę to mogłabym przy okazji wysłać paczuszkę
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
To ja poproszę:
*Hyaluron-filler krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej wypełnia nawet głębokie zmarszczki od wewnątrz SPF15 próbka 1,5ml - 40 sztuk Eucerin Przeciw zaczerwienieniom 01/2012 - 20 sztuk La roche posay *Toleriane riche próbka 2 ml - 10 sztuk Vichy *Normaderm pro mat próbka 1,5 ml - 25 sztuk *Sensibio Rich próbka 2ml - 7 sztuk Novoxidyl próbka 6 ml - 8 sztuk *terproline face próbka- 6 sztuk *sensicure cream gel próbka- 18 sztuk *synchrorose fast próbka 5 sztuk *Termoaktywne serum-laser próbka 10ml - 2sztuki ![]() za Rimmel, Match Perfection Concealer - korektor w pisaku, jasny odcień 003 classic beige, 7 ml (użyty 3 razy, malutki ubytek) KWC FM Group, krem do rąk i paznokci z alantoiną i witaminami A i B5 o zapachu nr 81: "dominują w nim nuty magnolii, konwalii, róży i fiołka, przełamane łagodnością aromatu jabłka i zielonego ogórka", 100 ml, termin ważności: 31 grudnia 2011 (pozostało około 3/4 tubki) *Eveline slim extreme 3D, brązujący balsam do ciała z kompleksem nawilżającym 24 h ‘antycellulit’, 250 ml, termin ważności: sierpień 2013 (nałożony tylko jeden raz na nogi) KWC Jeśli chodzi o wysyłkę, to najbardziej odpowiadałby mi piątek lub poniedziałek, zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
vanilia jest dla mnie za żółta, sand za ciemny, nude to mój kolor ;-)
to daj znać jak cos będziesz wiedziec
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.