|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń Lancome Paris Complete Makeup Palette
Witam mam do wymiany oyginalna paletkę Lancome Paris Attraction couleur Palette de maguillage Complete Makeup Palette.
Paletka kupiona ze 2 lata temu, niewiele używana. Tusz chyba wysechł. Cienie są ok tylko te kolory... mi nie pasują. Najbardziej z paletki mi się podoba róż, czarna kredka i kredka do ust, gdzies ja mam wiec dołączę. Jest też puder. Szminki mają cudowne kolory. Niemniej paletkę wyciągnęłam z szuflady bo zajmuje miejsce a w ogóle jej nie używam... może komuś się spodoba i będzie miał z niej większy użytek niż ja... DOKŁADKA: Lancome Juicy Tubes P.U.R.E 115 Just Tofu, jak nowy, kupiony w wakacje, ale nie używam, maznełam się ze 2 razy nie ma mon9 pędzla Maestro 155, niewiele używany, kilka razy, czyściutki uprany, nie ma mon9 pędzel do różu ecotools, niewiele używany Maestro 640 r6, niewiele używany nie ma mon9 Maestro 220 r20, niewiele używany nie ma mon9 Dokładka 26.01 1. cienie do powiek Maybelline kolor Purple Drama 11 2. Eveline Volume LipExtreme Błyszczyk powiekszający usta 538 3. Alverde olejek do ciała relaksujący, Róża i rokietnik 4. rozswietlacz essence moonlight collection 5. The Body Shop Radiant Highlighter 6.Korektor, La Roche Posay Toleriane Teint 7. Korektor rozświetlający L'oreal touche magique nie wiem co bym chciała, może jakiś korektor pod oczy? minerały? no nie wiem, piszcie jak wam sie podoba paletka, bardzo chętnie ją oddam. najlepiej komuś z warszawy, byłoby taniej ![]()
wymienię Lucy Minerals, szukam próbek podkladów Lily Lolo Lancome, Maestro, Ecotools kosmetyki ciuchy i torebki jeansy Edytowane przez ksakoe Czas edycji: 2012-01-28 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń Lancome Paris Complete Makeup Palette
z checia przygarne
![]() jestem z Wawy, zapraszam do obydwu wątków, może znajdziesz coś dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- oo na błyszczyk może i bym się skusiła ![]() mogę wieczorem dać ostateczną odp? ![]() Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2012-01-25 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzle maestro?
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- paletek sleek już u siebie nie przewiduję, wg mnie są one baaaardzo kiepskie ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przepraszam że dopiero dzisiaj ale przemyślałam sprawę i mam za dużo błyszczyków i jak się wymienię u mnie też zapewne zalegnie w szufladzie
![]() ![]() zrobisz foto pędzli...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za pędzel do różu i błyszczyk?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za cos z tad
Lancome Juicy Tubes P.U.R.E 115 Just Tofu, jak nowy, kupiony w wakacje, ale nie używam, maznełam się ze 2 razy pędzla Maestro 155, niewiele używany, kilka razy, czyściutki uprany, pędzel do różu ecotools, niewiele używany Maestro 640 r6, niewiele używany Maestro 220 r20, niewiele używany
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
liposomy nawilżające mogę przeznaczyć na odlanie max 10 ml ważne do czerwca nie mam więcej próbek podkładów na oddanie To czym ostatecznie byłabyś zainteresowana za pędzel i błyszczyk? Bo wszystkiego w takich ilościach nie oddam, bo samo lusterko kosztowało prawie 30 zł
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Maestro 640 r6, niewiele używany
2. Eveline Volume LipExtreme Błyszczyk powiekszający usta 538 4. rozswietlacz essence moonlight collection śmiało pytaj o inne rzeczy a moze mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hmm szczerze mówiąc to najchętniej bym była za tym, żebyś sobie dobrała któryś/któreś z pędzli i będzie dla mnie ok, bo wszystkich to mi się nie opłaca
![]() co do mojego dobieranie, to nie wiem, bo mi się u ciebie jedynie podoba jeszcze : DIOR DIORSKIN NUDE i DIOR Jadore no i krem z MAC'a ![]() no więc jak coś z tego dorzucisz to ok, ale pewnie nie wiec, od razu mówię, że nic więcej nie dobiorę... co nie zmienai faktu że bardzo bym chciała sie z tobą wymienić ![]()
wymienię Lucy Minerals, szukam próbek podkladów Lily Lolo Lancome, Maestro, Ecotools kosmetyki ciuchy i torebki jeansy Edytowane przez ksakoe Czas edycji: 2012-01-27 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
3 maestro mi sie podbobaja
![]() moze dorzucialbym ci pomadkę ? maybelline ma śliczny kolor na ustach sama takiej używam ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- ja też niezdecydowana bo w sumie ten korektor pewnie moglabym pouzywac bo jest spoko ![]() a te 2 lumiere sa bardzo p[odobne, sa jasne ale nie takie baaaaardzo baaardzo ![]() bo wlasnie tą jedną formułe trzeba brac jasniejsza czy tam ciemniejsza juz nei pamietam ale są prawie takie same ![]() -Color Sensational The Shine kolor 143 Pink Fizz, nowa jest foto ust u mnie na wątku ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- ![]() SUPER JESTEM z warszawy jakby cos ![]() ale jak ci wygodniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, ale ja jednak zrezygnuje, zrobilam dzis wieksze zakupy i mam juz pdzel. Pozdrawiam
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
niestety, nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.