|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Miuoshowa
|
styczeń Essence, Golden Rose, khol, puder brązujący, tusz, serum do paznokci, balsam
1. Lakier Miss Sporty Twinkle Shine nr 111 - zużyty w około 20%
2. Lakier Golden Rose Multi Dimensions nr 09 - zużyty w okolo 10% 3. Lakier Golden Rose Miss Selene nr 214 - zużyty w około 10% 4. Lakier My Secret nr 113 - zużyty w około 20% 5. Lakier nawierzchniowy pękający Essence nr 01 - NOWY 6. Serum do paznokci z wapniem i wit. C Wibo - zużyte w około 20% 7. Flamaster - pieczątka do ciała w kształcie gwiazdki Cute As Hell Essence - NOWY 8. Pomadka ochronna kokosowa Luna - użyta kilka razy 9. Oryginalny arabski khol kajal w sztyfcie Dream Girl - użyty kilka razy 10. Puder brązujący w pędzlu Avon - zużyte około 10% 11. Tusz do rzęs Sensique XXL Volume Color Care czarny - użyty raz 12. Balsam do ciała ujędrniająco - regenerujący Be Beauty - NOWY 13. Lakier do włosów Cien Color & Shine Heat Protection - użyty 3 razy Proszę odpisywać u mnie ![]()
"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..." Edytowane przez blue2003 Czas edycji: 2013-02-01 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Essence, Golden Rose, khol, puder brązujący, tusz, serum do paznokci, balsam, l
9. Oryginalny arabski khol kajal w sztyfcie Dream Girl - użyty kilka razy
13. Lakier do włosów Cien Color & Shine Heat Protection - użyty 3 razy COS U MNIE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Essence, Golden Rose, khol, puder brązujący, tusz, serum do paznokci, balsam, l
cos za ?
10. Puder brązujący w pędzlu Avon - zużyte około 10% 11. Tusz do rzęs Sensique XXL Volume Color Care czarny - użyty raz
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm skoro tylko portfel to moze za sam puder?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: styczeń Essence, Golden Rose, khol, puder brązujący, tusz, serum do paznokci, b
to jak sie zgadzasz to fajnie, mi pasuje
![]() jak cos napisz adres ![]()
![]() |
#7 |
Miuoshowa
|
Dot.: styczeń Essence, Golden Rose, khol, puder brązujący, tusz, serum do paznokci, b
Up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.