|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudzień- wymienie ubrania od S/L i inne
Zapraszam !~
W moim wątku znajdziecie dużo różnych rzeczy m.in książki ,ubrania, buty Nosze rozmiar M, L niekiedy wieksze S. ( zalezy od rozmiarówki) Buty : 37/38 Moje zasady : Wysyłam listem poleconym , do uzgodnienia jaki . Jestem osobą uczciwą i tego wymagam od ciebie Nie odmieniam się ani nie przyjmuje zwrotów z niewyjasnionego powodu, Wiadomo są takie przypadki , wiec niekiedy można zrobić wyjątek. To że mam nic lub mało przekupek nie oznacza, ze nie jestem uczciwa. Mam sporo komentarzy na innych portalach . Swoje rzeczy wysyłam czyste, uprane. Oddam duzo za : roznegorodzaju koszulki/bokserki w kwiaty, ![]() spodniczki kolorowe , w kwiaty ![]() legginsy wszelkiego rodzaju ![]() spodnie jeansowe rozmiar S/M ![]() Torbe dużą mieszczącą a4 ale takze malutka ![]() buty wszelkiego rodzaju rozmiary 37/38 koturny, kozaki, trampki itp. ![]() i ogolnie wszystko co wpadnie mi w oko ![]() wiec zapraszam do wymiany: Czerwony - nie ma zielony jest ![]() Edytowane przez eclipseee Czas edycji: 2011-12-28 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grudzień- wymienie ubrania od S/L i inne
Kolczyki kotwica
kolczyki wzór ludowy marynarka z rozowa podszewką buty rozmiar 38 bluzka M/L bluzka fioletowa M/l bluzka H&M rozmiar uniwersalny Grube rajstopy brazowe rozmiar 2 Edytowane przez eclipseee Czas edycji: 2011-12-28 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kolczyki kotwica
kolczyki wzor ludowy marynarka z rozowa podszewka rozmiar M/L Buty rozmiar 38 Bluzka na ramiczkach rozmiar uniwersalny bluzka fioletowa rozmiar M/L zielona bluzka H&M rozmiar raczej uniwersalny grube, brązowe rajstopy na zime rozmiar 2 biała bluzka z nadrukiem S/M Bluzka zielona S/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zielona bluzka S/M
spodenki S/M bluzka z nadrukiem S/M spodnie jeansowe S fioletowa katana M/L sweterek w paski M/L Bransoletka z gwiazdka AVON Żabot S/M bluzka z nadrukiem M/L Sukienka czerwona S/M Edytowane przez eclipseee Czas edycji: 2011-12-28 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bluzka z tylu zawiazywana M/L
Sukienka M/L łancuszek z kotkiem łancuszek z krówką Chustka błyszcząca fioletowa Bluzka w paski M bluzka czerwona M Edytowane przez eclipseee Czas edycji: 2011-12-28 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.