|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
***Październik*** U Anastazji***
NIEAKTUALNE
Witajcie. Zapraszam do wymiany. Perfumy wymienię najchętniej na inne perfumy. SZUKAM: -kremy YR, ewentualnie maseczki- tylko nowe -perfumy YR- tylko nowe (oprócz COMME UNE EVIDENCE) -perfumy z górnej półki -BB kremy do jasnej cery o żółtym odcieniu -serum Avene tylko nowe -Glyco-A nowe na zapas WYMIENIĘ The Different Company -Rose Poivree- oddam odlewkę Penhaligon's Jubilee Bouquet ze 100 ml zostało tyle ile widać na foto, mogę zrobić odlewkę Ralph Lauren Safari- chętnie oddam odlewkę, albo cała flaszkę ![]() Tres Jourdan- 50 ml, nieużywane, brak pudełka, splah Top notes are apricot, mandarin orange, cassia, raspberry, peach and grapefruit; middle notes are tuberose, violet, orris root, jasmine, lily-of-the-valley and rose; base notes are amber, musk, vanilla, heliotrope and cedar. The Body Shop White Musk- edt wyjściowa pojemność 30 ml, zużycie niewielkie, poziom płynu mniej więcej na poziomie napisu "Inflammable" DKNY Women- wyjściowo 30 ml- mam z wymiany PENHALIGON'S LP No 9 edt wyjściowo 50 ml, brak tej czarnej naklejki na flaszce Narciso Rodriguez FOR HER edt- oddam tylko odlewkę Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-02-05 o 11:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Październik*** U Anastazji***
ZROBIĘ ODLEWKI:
L'ARTISAN Mure et Musc edt (brak na foto) COMPTOIR SUD PACIFIQUE -Barbier des Isles -Princesse Muscat -Coeur de Vahine -Le Roi Santa -Sultan Safran- mam odlewkę 15 ml Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-10-09 o 14:45 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
MURAD
Nawilżający tonik do twarzy, nowy 150 ml Kupiony na truskawce: http://pl.strawberrynet.com/skincare.../33702/#DETAIL MURAD Tonik z czystą witaminą C, nowy 150 ml Kupiony na truskawce: http://pl.strawberrynet.com/skincare.../33738/#DETAIL VICTORIA'S SECRET Rozświetlający balsam, pierwotnie 178 ml, zużycie niewielkie |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
MINIATURY
opisy później |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
MINIATURY ciąg dalszy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
MINERAŁY sample
EDM -brak Theme Park EGM |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
UBRANIA
Są to nowe ubrania, często jeszcze z metkami, dlatego wymienię je na coś o podobnej wartości- najchętniej kosmetyki. SIMPLE Nowa z metką. Rozmiar z metki 34, ale wg mnie S JACKPOT Nowa z metką. Rozmiar ok. M Śliczna czekoladowa bluzeczka, mgiełka. CZARNA SUKIENKA Nowa bez metki, metki wewnętrzne wycięte. Rozmiar ok. L BISOUBISOU Nowa bez metki. Rozmiar ok. S/M (na metce XS). Piękna bluzka z rozszerzanymi rękawami. LEE COOPER Nowe z metką. Rozmiar UK10. MONNARI Nowa bez metki. Rozmiar S. Beżowa bluzka. RESERVED Nowy z metkami. Komplet koszulka + majtki. Rozmiar M MEXX nieaktualny, sprzedany na innym portalu Nowy z metką. Rozmiar XXL. Męski sweter. STEFANEL Nowa z metką. Rozmiar M. Śliczna żółta bluzka z obrazkiem. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-12-06 o 21:08 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
CALVIN KLEIN
Świetny trencz. Z przodu zapinany na guziki. W talii pasek. Po bokach kieszenie. Od spodu podszewka. Materiał zewnętrzny 60% poliester, 40% poliuretan, podszewka 100% poliester. ROZMIAR z metki amerykańskie S, polskie ok. L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 99 cm, obwód pod pachami 102 cm, długość rękawa mierzona od pachy 46 cm, mierzona od ramienia 63 cm. PUMA Świetna czerwona bluza. Z przodu zapinana na zamek. Po bokach kieszenie. Ze znaczkiem pumy. Z kapturem. Oryginalna, wewnątrz mała metka z hologramem. Materiał: 80% bawełna, 20% poliester. ROZMIAR ok. M/L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 64 cm, obwód pod pachami 100 cm (mierzone na płasko bez rozciągania), długość rękawa mierzona od pachy 50 cm. BLUZA jest NOWA z papierową metką. VERO MODA Nowy z metką. Rozmiar M. Szary sweter, tunika. GINA Nowy czerwony płaszcz. Bez metki. Z wełną. Rozmiar M. Obwód pod pachami 100 cm, długość 71 cm, długość rękawa zewnętrzna 61 cm, wewnętrzna 45 cm. A WEAR dla ASOS Czarny płaszcz. Z białym elementem przy kołnierzu. Z przodu zapinany na guziki. Po bokach kieszonki. Od spodu podszewka. Materiał: 60% bawełna, 40% poliester. ROZMIAR z metki UK 12, czyli ok. L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 77 cm, obwód pod pachami 102 cm, długość rękawa zewnętrzna 44 cm, wewnętrzna 25 cm. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
VERO MODA
Marynarka, żakiet w kolorze zielonym. Nowa z metką. Rozmiar podany M IRINA PAN Nowy bez metki. Rozmiar ok. L. Sweter, tunika z klamrą. RINASCIMENTO Spodnie w panterkę. Nowe z metką. Rozmiar podany S. VILA Nowa bez metki. Rozmiar M. Śliczna jasno różowa sukienka. NEW LOOK Nowa z metką. Czarna spódnica. Rozszerzana ku dołowi. W talii wiązana paskiem. Z boku zapinana na zamek.Skośnie przebiegające wstawki. Materiał: 52% wiskoza 48% len. Obwód w pasie 80 cm długość 68 cm. JACKPOT Nowa z metką. Rozmiar z metki 0, czyli ok. S Fajna wiatrówka, kurtka w stylu sportowym. Z przodu zapinana na zamek, przy szyi na guzik. Po bokach kieszenie. Od spodu podszewka. Obwód pod pachami 94 cm, długość 61 cm, długość rękawa zewnętrzna 55 cm, wewnętrzna 43 cm. FUSAN Nowy bez metki. Rozmiar ok. M Śliczny sweter zapinany na guziki. Z przodu wzór krateczki. Materiał" 65% kaszmir, 25% akryl, 10% lycra. Obwód pod pachami 90 cm, długość 56 cm, długość rekawa zewnętrzna 57 cm, wewnętrzna 46 cm. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ZARA
Eleganckie spodnie. Kolor szary. Wysoki stan. Z przodu zapinane na zamek. Materiał: 67% poliester, 29% wiskoza, 4% spandex ROZMIAR z metki 36, wg mnie ok.S/M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: obwód w pasie 70 cm, długość od pasa do kroku z przodu 30 cm długość nogawki mierzona od kroku 92 cm. Spodnie nowe, ale bez papierowej metki. ZARA WOMAN Świetne spodnie. Kolor czekoladowy brąz. Z przodu zapinane na zamek i haftki. Po bokach kieszonki. Z tyłu- atrapy kieszonek. Materiał: 100% bawełna, cienki sztruks. ROZMIAR z metki S, ale wg mnie M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: obwód w pasie 72 cm, długość od pasa do kroku 30 cm, długość nogawki zewnętrzna 96 cm, wewnętrzna 67 cm, obwód nogawki na samym dole 34 cm, biodra ok. 98/100 cm. Nowe bez metki. B.YOUNG Świetna tunika, bluzka. Nowa z metką. Rozmiar S. InWear by JACKPOT Fajna szmizjerka. Kolor czarny. Z przodu zapinana na guziki. Po bokach kieszonki. W talii wiązana paskiem Od spodu podszewka.. Materiał: 155% JEDWAB, 45% bawełna, podszewka 100% bawełna. ROZMIAR z metki 36, ale według mnie to bardziej M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 96 cm, obwód pod pachami 98 cm (mierzone na płasko). Nowa bez metki. GISELE Nowy z metką. Rozmiar 70B. Piękny biustonosz w kropeczki. DKNY JEANS Piękna koszula. Kolor czarny. Z przodu zapinana na jeden guzik. Na przodzie materiał kopertowo zakładany. Z boku wiązanie na kokardę. Materiał: 98% bawełna, 2% elastan ROZMIAR z metki S, ale wg mnie S/M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 60 cm, obwód pod pachami ok. 94 cm, długość rękawa zewnętrzna 54 cm, wewnętrzna 40 cm. Koszula jest nowa z metką. ATMOSPHERE nieaktualna, sprzedana na innym portalu Sukienka w panterkę Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-12-06 o 21:09 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
RINASCIMENTO
Nowa bez metki. Rozmiar L. Śliczna srebrna sukienka. Z tyłu zapinana na zamek. Zakładana na szyję. UWAGA- ma małą wadę- wewnątrz nieco poprute wykończenie materiału- z zewnątrz w ogóle tego nie widać Obwód pod pachami 90 cm długość mierzona z boku 78 cm. H&M Nowa z metką. Rozmiar podany 34 Fajna jeansowa mini spódnica. Obwód w pasie 74 cm (biodrówka) długość 26 cm. BERSHKA Nowa z metka. Rozm. L Super spódniczka w stylu folk, boho. Pas ozdobiony haftem kwiatów. InWear ze sklepu JACKPOT- piekna, zielona spódnica. Z przodu zapinana na guziki oraz zamek. Dół plisowany. Bardzo modny haftowany wzór kwiatów. Od spodu podszewka. Materiał: 100% bawełna. ROZMIAR z metki 32, ale raczej S Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 61 cm, obwód w pasie 72 cm (biodrówka). SPÓDNICA jest NOWA, ale bez papierowej metki. GINA TRICOT Nowa bez metki. Rozmiar ok. L Śliczna spódnica. Krój a'la tulipan. Mini. Od spodu podszewka. Z tyłu zapinana na zamek. Obwód w pasie 76 cm, długość 40 cm. EVIE Nowa z papierową metką. Rozmiar ok. M/L Super spódniczka mini. Z najmodniejszymi falbanami. Na materiale wzór podobny do panterki. Obwód w pasie 72 cm (max 98 cm). Długość 35 cm. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
KORALOWA SUKIENKA
Nowa bez metki, metki wewnętrzne wycięte. Rozmiar L oraz S. InWear dla JACKPOT Nowa z metką. Rozmiar M (z metki S). Śliczna czarna spódnica w paseczki. Swing. InWear dla JACKPOT Nowa z metką. Rozmiar S. Zielona bluzka. REALITY Nowa bez metki. Rozmiar M (z metki S). Koszula w kwiaty. H&M Stan bdb. Rozmiar z metki M, ale to oversized, więc może być na L. Czarny ażurowy sweter z krótkim rękawem. ICHI Nowy z metką. Rozmiar L. Ecru sweter kamizelka. DRDENIM dla ASOS Świetne jeansy. Proste nogawki. Z przodu zapinane na zamek i guzik. Po bokach kieszonki. Z tyłu kieszenie zapinane na zamki. ROZMIAR z metki 27/32 Proszę zwrócić uwagę na wymiary: obwód w pasie 72 cm, długość od pasa do kroku 22 cm, długość nogawki zewnętrzna 102 cm, wewnętrzna 80 cm, obwód nogawki na samym dole 30 cm. SPODNIE są NOWE. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Miejsce.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze miejsce.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładeczka.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej miejsca na dokładkę.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za miniature perfum estee lub kenzo lub idylle?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za miniature el i boucherona??poza watkiem mam miniature tresora, i moge odleweczki zrobic??
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29869116]Cześć, znajdziesz coś u mnie za miniaturki Oriens, Feerie, Parisienne oraz Folavril? : ) Mogę poszukać poza wątkiem.[/QUOTE] Niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Dziękuję, niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Dziękuję, niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam. |
||
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
witam, czy ktorej z miniatur perfum nadaja sie na prezent? jesli tak to ktore i czy cos u mnie za nie?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Znajdziesz cos u mnie ?Podoma mi sie kilka rzeczy mi. miniaturka YSL
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Interesują mnie: The Different Company -Rose Poivree (odlewka) Penhaligon's Jubilee Bouquet ze 100 ml zostało tyle ile widać na foto, mogę zrobić odlewkę Ralph Lauren Safari- chętnie oddam odlewkę, albo cała flaszkę Sultan Safran- mam odlewkę 15 ml Ilość oczywiście możemy ustalić. Nie znam żadnego z tych zapachów, więc byłabym wdzięczna nawet za próbki
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale w tym nieaktualnym wątku (do niego prowadzi link z podpisu) niczego dla siebie nie wypatrzyłam. Chyba, że masz jakiś inny wątek- aktualny, to proszę podaj link- chętnie zajrzę
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.