![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
LUTY _perfumy do wymiany
NIEAKTUALNE
Witajcie, aktualizacja wymianki na LUTY WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA PERFUMY ![]() Najchętniej będę odpowiadać w moim wątku, bo inaczej się gubię ![]() Aktualnie mam dostępne flaszki na wymianę : 1) YSL Parisienne - ok. 25/50 nieaktualne 2) Cacharel Liberte - ok. 20-23/50 3) Kenzo Kashaya - ok. 65/125 nieaktualne 4) Bvlgari Eau Parfumee Extreme - ok. 5-7/50 5) Alexander McQuinn My Queen - ok. 45/50 nieaktualne 6) Ungaro Apparition - ok. 65/90 nieaktualne 7) Eau de Rochas ok. 7-8ml/30 8) Giorgio Armani Night for her ok. 15ml/30 (butelka jest zupełnie nieprzezroczysta więc oceniam na ucho i wg ciężaru) 9) L Lolita Lempicka ok. 65ml/80 - nieaktualne Dodatkowo mam odlewki i próbki np: 1) C&G Sequoia - ok. 8/10 - odleciało do twitter 2) Diptyque Feu de Bois - 10 ml (bez 2 psików) 3) Valentino Rock'n Rose - próbka fabryczna 1 ml 4) Aquolina Pink Sugar - próbka fabryczna ok. 1,5 ml + wiele innych ale nie chce mi się ich wypisywać, więc proszę pytać ![]() Moja WISH lista: 1) Perles de Lalique 2) Jose Eisenberg (wsio oprócz J'ose) 3) Fan di FENDI 4) Kenzo - Le monde est beau lub Ca sent beau 5) Michał Szulc Salel 6) Juliette has a gun - Lady Vengeance lub Citizen Queen 7) Thierry Mugler - Alien (wszystkie wersje Sunessence lub Eau Luminescente) 8) Thierry Mugler - Angel liquer de parfum 9) Stella McCartney - STELLA, Stella in two peony 10) Gucci ENVY i wiele innych, dlatego też jestem otwarta i elastyczna ![]() Zapraszam serdecznie ![]() ![]() Edytowane przez grazynka11 Czas edycji: 2012-11-22 o 14:27 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: LUTY _perfumy do wymiany
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32121647]Coś u mnie za Parisienne?[/QUOTE]
U ciebie podoba mi się tylko Guerlain Idylle, ale nie mam za nie nic z twojej wish listy ![]() ![]() Chyba, że do Parisienne coś byś sobie dobrała za Idylle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Masz może coś z perfumowej wishlisty w moim wątku za co chciałabyś się wymienić? Aktualnie najbardziej interesuje mnie:
Zen White Heat, Poesie d'un Parfum d'Hiver Cedre d'Hiver, Baby Doll, Belle d'Opium, Chanel Cristalle Eau Verte Pivoine Magnifica lub Grosselina Guerlain, Balenciaga - Paris L'essence i Paris Coco Mademoiselle ![]() Ale ogólnie to interesuje mnie wszystko z powyższego linka. Może jest jakaś szansa, że coś masz ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-02-06 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
za wisha nic nie widze dla siebie
![]() chetnie natomiast oddalabym pink sugar za cos od Ciebie ;D
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej Grazynko:P, a za tego Alexander McQuinn My Queen co bys chciala?moze jil +dalabym odlewke stelli?
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze za lolkę chcialabys in black z mojego watku? pozdrawiam
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za 1) YSL Parisienne - ok. 25/50
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
1) YSL Parisienne - ok. 25/50 5) Alexander McQuinn My Queen - ok. 45/50 9) L Lolita Lempicka ok. 65ml/80 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
mam in black - dzięki
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Rush juz mam (uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cześć, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Alexander McQuinn My Queen - ok. 45/50 lub armani night for her? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cośu mnie za parisenne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
5) Alexander McQuinn My Queen - ok. 45/50 ? Poza watkiem mam Cat Deluxe Naomi Campbell EDT ok 38 /50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Rozeznanie
|
niestety nie masz nic dla mnie
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- milko, nic nie znalazłam dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Allekssandro - nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- gorzkawa - ewentualnie wzięłabym Euphorię (co prawda mam już, ale mojej córci też się podoba ![]() Euphorii masz 35 ml, a Parisienne to 25ml, więc musiałabyś sobie coś u mnie dobrać ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() Jeśli komuś zapomniałam odpowiedzieć to proszę upominać się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, no fajnie by było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co ty na to? ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- nisiu, a co ty byś chciała u mnie za tego wisha? (oprócz parisienne i mcquina - są już w negocjacji ![]() A co z tym VC&A Oriens - czy nadal do wymianki - a możesz przesłać zdjęcie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Oriens nadal ale szukam tylko czegoś z wish za niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
poczytałam o tych zapaszkach, ja raczej lubię delikatne, a z tego co czytam o nich kurczę to chyba zupełnie nie moja bajka
![]() ![]() hmm, a może jakieś kosmetyki mineralne lub książki psychol. masz poza wątkiem? musimy coś wykombinować bo chcę koniecznie parisenne ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- ps. chyba, że za Armani coś u mnie wylukasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Stelki mam okolo 8 ml w odlewce
![]()
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2012-02-07 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aż tak bardzo na Euphorię nie jestem napalona (już ją mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
perfumove love
|
Grazynko, Belle d'Opium najprawdopodobniej poleci do Jezebeth, jesteśmy w trakcie negocjacji.
Bijan jest aktualny i do wzięcia ![]() Parisienne Armani Night My Queen. Jeśli któryś z tych zapachów chciałabyś wymienić za Bijan to ja jestem oczywiście chętna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
ok może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() (trochę się boję tego Bijana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.