|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MAJ- moroccan rose, kolorówka, TBS ,Baylis&harding
Witam wszystkie wizażanki
Mam na wymiane pare kosmetyków Najchetniej wymienie sie zapachy z mojej wish. OTO ONA; 1) 1.Jerg, J'Ose EDP 2) 2. Hugo Boss, Boss Femme 3) 3. Marc Jacobs, Daisy EDT 4) 4. Hugo Boss, Orange Sunset EDT 5) 5. Nina Ricci, Snow Princess EDT 6) 6. YSL, Parisienne EDP 7) 7. Cacharel, Noa Perle EDP 8) 8. DKNY Be Delicious Fresh Blossom 9) 9. Masaki Matsushima, Shiro 10) 10. Masaki Matsushima, Mintea 11) 12. Jette Joop, Jette EDT 12) 15. Chanel, Allure EDP 13) 16. Chanel, Chance EDP 14) 18. Guerlain, Aqua Allegoria Foliflora 15) 19. Guerlain, Aqua Allegoria Cherry Blossom EDT 16) 20. Sisley, Soir de Lune EDP 17) 21. Valentino, Valentina EDP 18) 22. Shiseido, ZEN ED 19) 23. Aqua Allegoria Winter Delice 20) 24. Giorgio Armani, Sensi White Notes 21) 26. Dolce & Gabbana, Rose the One 22) 27. Jesus del Pozo, Halloween 23) 28. Estee Lauder, Bali Dream 24) 29. Escada, Magnetism EDP 25) 30. Moschino, I Love Love EDT 26) 31. Serge Lutens, Sa Majeste La Rose EDP 27) 32. Giorgio Armani, Armani Prive, Eclat de Jasmin EDP 28) 36. Diesel, Fuel for Life pour Femme EDP 29) 40. Guerlain, My Insolence EDT 30) 41. Escada, Absolutely Me EDP 31) 45. 15.Bruno Banani Woman Edt 32) 48. ANNICK GOUTAL Rose Absolue 33) 49. CREED Spring Flower 34) 50. PENHALIGON'S Elixir 35) 51. RANCE Eugenie 36) 52. CARLA FRACCI Salome 37) 53. LES PARFUMS DE ROSINE Secrets de Rose 38) 54. Giorgio Armani Prive Rose Alexandrie 39) 56. RANCE Eau de la Couronne 40) 59. 74.Avon pink suede 41) 60. 38.Guerlain, Aqua Allegoria Pamplelune 42) 65. 55.Dolce & Gabbana, By Women 43) 66. Gucci, Eau de Parfum II 44) 69. Carla Fracci, Odette EDP 45) 71. Guerlain, Aqua Allegoria Flora Nymphea EDT 46) 72. Guerlain, Aqua Allegoria Flora Nerolia 47) 73. Guerlain, Aqua Allegoria Tiare Mimosa EDT 48) 74. Guerlain, Aqua Allegoria Herba Fresca 49) 75. Guerlain, Aqua Allegoria Gentiana EDT 50) 76. Guerlain, Aqua Allegoria Laurier Reglisse EDT 51) 77. Guerlain, Aqua Allegoria Angelique Lilas EDT 52) 78. Guerlain, Aqua Allegoria Ylang et Vanille 53) 79. Guerlain, Aqua Allegoria Jasminora EDT 54) 80.Hugo Boss Boss Nuit 55) 81.Estee Lauder Very Estee 56) Klein beauty 57) 3.Gurelain mitsouko 58) J’ador 59) Issey l’eau d’issey 60) bright crystal versace 61) Baby doll yves 62) Lady milion 63) L;instant magic 64) Aqua di gio 65) Hermes, Un Jardin en Mediterranee 66) Nina Ricci, Belle de Minuit __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ- moroccan rose, kolorówka, TBS ,Baylis&harding
Na wymiane mam
1,Morrocan rose TBS-masło do ciała -50 ml oraz żel pod prysznic-60 ml NOWE 2.The Body Shop Spiced Vanilla -żel pod prysznic 250 ml 3.Baylis harding skin spa rose ylang żel i balsam-balsam do ciała 100 ml oraz żel pod prysznic 100 ml Produkty są nowe! KOLORÓWKA: 3.Szminka Lip Duo-nowy 4.Mineralny róż do policzków Fresh Minerals-nowy 5.Lakier rimmel lycra pro oyster pink 6.lakier bell french manicure-28-nowy 7.revlon colorstay szminka pink ingludence- maźnięta 2 razy 8.avon nailwear pro pastel pink- użyty 2 razy 9.god bye cuticles pierre rene- nowy 10.eveline minimax lakier odcień 499 nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1,Morrocan rose TBS-masło do ciała -50 ml oraz żel pod prysznic-60 ml NOWE 2.The Body Shop Spiced Vanilla -żel pod prysznic 250 ml
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za coś od Ciebie:
1,Morrocan rose TBS-masło do ciała -50 ml oraz żel pod prysznic-60 ml NOWE 2.The Body Shop Spiced Vanilla -żel pod prysznic 250 ml 3.Baylis harding skin spa rose ylang żel i balsam-balsam do ciała 100 ml oraz żel pod prysznic 100 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za produkty tbs?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za TBS?
![]() odpisz proszę u mnie.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za tbs? ew czy można prosić zdjęcia reszty rzeczy z wątku?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
1,Morrocan rose TBS-masło do ciała -50 ml oraz żel pod prysznic-60 ml NOWE 2.The Body Shop Spiced Vanilla -żel pod prysznic 250 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, dzięki ale YSL baby doll nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Za hugo boss orange raz psiknięta escada cherry in the air 50 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.