![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Karnawał z Anula
W związku z tym iż Karnawał ruszył pełną parą
![]() ![]() ![]() ![]() Do makijażu użyłam oczy: cień do powiek essence circus 1 cień do powiek manhattan Mat effect 95R sypki złoty brokat eyeliner gel essence glitter eyeliner circus essence maskara essence Maximum Definition twarz: podkład Loreal Perfect Match Soft compact powder manhattan bronzer Manhattan essence circus highliter powder usta: kredka do ust essence 06 satin mauve błyszczyk do ust Manhattan High shine Nie zapominajmy kochane o nakładaniu kremu na twarz przed makijażem Ps Miłego ogladania ![]() Edytowane przez OlZuMo Czas edycji: 2012-01-10 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Karnawał z Anula
![]() Mam dzisiaj dla was kilka rad aby każda z was wygladała cudnie na karnawałowej imprezie ![]() Brokat bez którego karnawł jest nie zaliczony nie oznacze że musi znajdować sie na całej naszej twarzy ![]() ![]() ![]() Bronzer nie wyszczuplajmy sobie twarzy do tego stopnia że wyglada jak bysmy miesiąc nie jadły ![]() Usta jeżeli udeżymy w mocny makijaż to później starajmy się aby nasze usta zostały przy naturalnym kolorze , a jeżeli zależy nam na mocniejszym makijażu ust to makijaż oczu zróbmy deliktaniejszy ![]() Pamietajmy również kobietki o dobraniu makijażu do stroju ![]() A to moje dzisiejsze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Super makijaż
![]() Edytowane przez ania em Czas edycji: 2012-01-11 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cześć kochane
Dzisiaj kilka rad do makijażu karnawałowego czego mniej czego wiecej ![]() Brokat chyba wszystkimhttps://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4434675&stc=1&d=132627 2075 kojaży sie z sylwestrem i karnawałem Kochane jeśli nakładamy go na oczy staramy sie aby cały brokat nie znalazł sie na twarzy gdyż wiem sama z własnego doswiadczenia iż brokat zawsze mamy we włosach i na ciele ![]() ![]() ![]() Bronzer moje kochane nie wyszczuplajmy sobie twarzy do tego stopnia że będziemy wyglądać jak byśmy miesiąc nie jadły ![]() ![]() Usta uważajmy kiepski makijaz ust moze zniszczyć wszystko .Jeżeli nie umiemy malować ust żywymi i ciemnymi kolorami nie robimy nic na siłę lepiej zostać przy naturalnosći ![]() I jeszcze taka moja rada kochane po zrobieniu makijazu odchodzimy od lusterka na 15 min po tym czasie wracamy i przygladamy sie czy nie mamy nic do poprawy (a uwieżcie mi zawsze coś sie znajdzie ) A o to moja propozycja niebiezki bardzo karnawałowy ![]() zieleń do której mozna zrobić dosyc czerwone usta (moje niestety sa malutkie i nie wygladaja zbyt dobrze w tym kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Złoto które chyba w karnawale jako pierwsze nasówa sie na mysl i pasuje do każdego rodzaju urody
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej dziękuje
![]() ![]() Klikasz w nią dodajesz link ze zdjęciem i zrobione ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hahahah myslałam że nie wrzuciło pierwszego mojego referatu a tu prosze psikus z góry przepraszam dziewczyny obydwa sa na ten sam temat plus jest tego drugi troszke krutszy
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- dziex 19Shiny89 ja tu już siódme poty wylewam zeby to zrobić Pozdrawiam kiss kiss ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Na dzisiaj mam jeszcze jeden makijażyk to taka moja interpretacja zebezrki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
witam was kochane
![]() ![]() ![]() Miłego ogladania (jeżeli jesteście ciekawe wykonania i kosmetyków piszcie ) pozdrawiam kiss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hahahah sorki dziewczyny za tak wielkie zdj zapomina zmniejszyć niestety widać wszystkie kudełki na twarzy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kochana masz wielki talent
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj Zieleń w ramce fioletu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosmetyki których użyłam : Oczy: paleta cieni Beauties Factory cienie Maybelline EyeStudio cień Inglot Sprint SuperStar 88 cień loreal black gel eyeliner essence sztuczne rzęsy H&M Party Eyelashes Twarz: podkład Loreal Perfect Match bronzer Manhattan Usta: błyszczyk H&M Hennes & Mauritz |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zdj Kochane do zieleni w ramce fioletu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ja nie wiem co ja robię źle ze nie mogę fotek normalnie przesłać za co z góry przepraszam kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
kochana podoba mi się bardzo Twój nowy makijaż!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Anula masz przepiękne oczęta! Makijaże tez super
![]()
#17 |
Zadomowienie
|
cześc kobietki mam dzisiaj dla was 2 propozycje makijażowe
![]() ![]() ![]() Robiłam go z myślą o mojej chabrowej tuniczce (z efektu koncowego może to zabrzmi mało skromnie ![]() ![]() A drugi makijaż to zwariowane kropki Anulki ![]() ![]() Mam nadzieję ze sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ten chabrowy jest cudny! Śliczny! Brawo za fantazje!
![]() ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie bo jest awangardowo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Łał, chabrowy wygląda bombowo
![]()
#21 |
Zadomowienie
|
Prześliczne makijaże! Jestem pod wrażeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Witam kochane kobietki
![]() mam dzisiaj dla was 3 bardzo proste makijażyki wiem z własnego doświadczenia ze kiedy przychodzi dzień balu nic nam nie wychodzi ![]() ![]() mój nowy gwiazdkowy nabytek sprawdza się idealnie na ciężkie chwile ![]() ![]() klasyczny bez bajerów a na imprezie może zdziałać cuda polecam ![]() A to juz moja druga propozycja ![]() tu również makijaż robiony w styly smoky ale złota kreska nadaje mu oryginalności ![]() a to moja 3 propozycja Czekolada z miętą ![]() prosty klasyczny dłużej wam nie zajmie niż 5 min roboty są to proste makijażyki których warto sie nauczyc gdyż czasem moga uratować nam impreze ![]() pozdrowienia od Isa Dory mam nadzieję że makijażyki się podobaja i w przyszłości się przydadzą pozdrawiam cieplutko kiss kiss |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
czekolada z miętą i drugi makijaż to moi faworyci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() śliczne makijaże ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ślicznie! ale co się dziwić jak Ty jesteś śliczna to i makijaże na Tobie ślicznie wyglądają
![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Makijaz zeberka jest genialny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witam kochane kobietki mam dzisiaj dla was 2 propozycje makijażowe
![]() rnawałowa imprezke bedzię jak znalazł ![]() ![]() ![]() kolorowy zwariowany ![]() A to już druga propozycja ![]() ![]() na dzisiaj to wszystko życzę miłego oglądania ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- dzieki śliczne 3 dni pracowałam nad nim hihihih zeby wyglądał jako moja własna interpretacja a nie kopia z netu ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Słuchajcie ten makijaż czekolada z mietą jest tak prosty że chyba troszkę sie wstydze że go tu w ogóle zamieściłam ale skoro wam sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ten z zieloną krechą!!!
![]() ![]() ![]()
#29 |
Przyczajenie
|
Smoky ze złotąkreską genialny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Witam kochane kobietki dzisiaj obiecałam wam moja metamorfoze
![]() ![]() Zacznę od tego kochane że każda z nas powinna w dniu imprezki poświęcić większość dnia na domowe SPA ![]() ![]() Ja dużo wcześniej planuję kreacje fryzurkę i makijaż nie zostaje z tym na ostatnią chwile ![]() Kochane moje proponuje dla relaksu zrobić peeling domowej roboty ![]() Składniki : Kawa Cukier Oliwa z oliwek Cynamon Łączymy wszystkie składniki papka ma wyglądać mniej więcej jak ucierane ciasto na babkę (myślę że każda z nas piekła nie jedną w życiu więc wie o co chodzi ![]() ![]() Jeżeli chodzi o twarz to podejrzewam że każda w domu ma jakąś swoją ulubiona maseczke do twarzy (ja osobiście często kozystam z jednorazowych kupionych w Rossim ![]() ![]() O włosy kochane moje również należy zadbać ja często stosuję maseczke domowej roboty Składniki: Jogurt naturalny Miód 1 żółtko Oliwa z oliwek Mieszamy wszystkie składniki i nakładamy na lekko zwilżone włosy nakrywamy czepkiem i pozostawiamy na 30 min Później myjemy swoim ulubionym szamponem i nakładamy nie wielka ilość ulubionej odżywki (fajna sprawa polecam każdej jednej z was) Po takim domowym SPA każda impreza bedzie udana ![]() ![]() Chętnie poczytam też wasze rady może macie jakies domowe sposoby na SPA ![]() ![]() A to moje przygotowania do metamorfozy hihihih (trzymajcie kciuki ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.