![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W LUTYM same fajności ;) Wszystkie półki (encanto, YSL, essence, manhattan i inne)
NIEAKTUALNE
PAZNOKCIE: SAFARI – lakier, bez numerka, dorzucę do jakiejś większej wymianki COLOR CLUB, lakiery, każdy maksymalnie jedno malowanie, kolory od lewej: Voodoo you do Artsy Crafty Rebel Spirit Boho Mojo Top Coat – bezbarwny BELL, Glam Wear, lakiery, każdy maksymalnie jedno malowanie, kolory od lewej: 542 502 ESSENCE, lakiery, na zdjęciu od lewej: Colour&Go, 63 Think pink, test na jednym paznokciu Multi Dimension, 70 Makes me weak, ma obdrapaną zakrętkę, zużycie na zdjęciu Colour&Go, Blue Addicted (zdjęcie 3 post) NOWY Colour&Go, Time for romance (zdjęcie 3 postj) NOWY ESSENCE, LE Vampire's Love 01 Gold Old Buffy, użyty trzy razy, lakier sięga do górnej linii naklejki, ciemny ze złotymi drobinkami, zdjęcie 3 post ESSENCE, LE Vampire's Love, 03 True Love, jedno malowanie, bordowo-fioletowy, zdjęcie 3 post MOLLON, lakier, kolor 4 Warm Brown (ceglany), jedno malowanie SENSIQUE, Fantasy Glitter, lakier, kolor 208 Green Garland (zielony brokat) - jedno malowanie, zdjęcie w 2 poście S-HE STYLEZONE, nr 255 (żelek, średni fiolet z holograficznym brokatem) oryginalna pojemność 10ml, żużycie ok. 10% Zdjęcie 3 post, w rzeczywistości lakier jest bardziej fioletowy i jaśniejszy PIERRE RENE, Top Flex, longlasting nail polish care+, lakier do frencha, nr 55, mleczny brzoskwiniowo-różowy kolor, zdjęcie 3 post, zużycie na zdjęciu MAKIJAŻ: CIENIE, KREDKI I EYELINERY: DIOR, Cristal Boreal, cień do powiek, kolor 152 Purple Gem (jasny fiolet), zużycie na zdjęciu (2 post), zdjęcie promocyjne u Temptalii (KLIK). Kod 9V02W DIOR, Cristal Boreal, cień do powiek, kolor 012 Silver Gem (srebrny), zużycie na zdjęciu (2 post), zdjęcie promocyjne u Temptalii (KLIK) Kod 9W01 W ESTEE LAUDER, Pure Color, cień do powiek, kolor 61 Emerald Star Metallic, ciemna metaliczna zieleń z błękitnymi i holograficznymi drobinkami. Kod A99. Praktycznie nieużywany (dwa-trzy razy). Będę baaardzo wybredna bo nie jestem pewna czy chcę się z nim rozstać, mam do niego pudełko BAREMINERALS, Sypki eyeliner, bez naklejki na spodzie więc nie wiem jaki to numerek. Kolor ciemnoczekoladowy ze śliwkowymi tonami, zawiera różnej wielkości jasne drobiny. Na zdjęciu pierwszy z prawej. Wysokość słoiczka to około 2cm, średnica nieco większa niż pięciozłotówka. Wydaje mi się że to pełnowymiarowe opakowanie. Zużycie znikome, w zasadzie tylko przetestowany 2-3 razy. TUSZE: BELL, Glam&Sexy Mascara, Volume Color, kolor 4 violet - fioletowa, raz użyta, zdjęcie w 2 poście ELIZABETH ARDEN, Double Density, Maximum Volume Mascara, oryginalna pojemność 10,35g, otwarta na początku stycznia i użyta kilkanaście razy. Jestem pewna że zostało co najmniej 60% jak nie więcej. Wciąż mokra. Posiadam pudełko. Kod 9PB (ważna jeszcze 9 miesięcy) ale ma znaczek 6 miesięcy od otwarcia czyli jeszcze 4. Zdjęcie 3 post. PUDRY, RÓŻE, ROZŚWIETLACZE, BRONZERY: GUERLAIN, Meteorites, kolor 01 teint rose (kiedyś mythic), 2 odsypki po 10 kulek, proporcjonalnie do całego opakowania (jedna odsypka to 1/5 opakowania) robione z kulek kupionych w styczniu, zaraz po zakupie. TYLKO ZA INNE KULKI najchętniej motyle, pastel white, teint beige, imperiale lub de nuit. YVES SAINT LAURENT, Touche Blush, sypki róż do policzków, kolor 4 (pomarańczowy ze złotymi drobinkami), nadaje się również na powieki, odsypka do woreczka strunowego. Ostatnie zdjęcie ESSENCE – LE Circus Circus, rozświetlacz w pudrze. Zużycie maksymalnie 10%, jak widać tłoczenie jest wciąż doskonale widoczne, otwarty w grudniu 2011, ważny 12 miesięcy od otwarcia ESSENCE – Sun Club, bronzer, kolor 001 dla blondynek. Żużycie maksymalnie 30%, tłoczenie ledwo widoczne. Otwarty w grudniu 2011, ważny 12 miesięcy od otwarcia Odsypki pudrów rozświetlających (po ok. 4g): Gosh - bardzo jasne, bardzo iskrzące się złoto, Pierre Rene - jasny opalizujący na srebrno beż, Pierre Rene - beż opalizujący na złoto RIMMEL, Stay Matte, puder prasowany, kolor 006 Warm Beige, dość jasny, otwarty w listopadzie 2011, ważny 30 miesięcy od otwarcia, zużycie około 15% ARTDECO, Fixing Powder, solniczka - połowa w oryginalnym opakowaniu, otwarty w styczniu 2012. Zdjęcie 2 post USTA: LIP SMACKER, sztyft, fanta ananasowa, nieużywany ESSENCE – Vampire’s love, lipstain, kolor 01 – Bloody mary, zużycie maksymalnie 30%, raczej sporo mniejsze ale nie jestem pewna MANHATTAN – Soft mat lipcream, kolor 54L, zdjęcie dobrze go oddaje, użyty dwa razy. PIELĘGNACJA I WŁOSY: ENCANTO – zestaw. Na zdjęciu od lewej: Post-Treatment Conditioner, Straightening Treatment, Clarifying Shampoo. Czerwone linie oznaczają ile zostało. Otwarte 10 maja 2011 czyli ważne do 10 maja 2012. To są standardowe buteleczki 236 ml wiec to co zostało spokojnie wystarczy nawet na długie włosy W Chińska bańka do masażu, gumowa, niebieska, średnica 7cm Kanebo SENSAI, sensai silk, 10 minutes relaxing mask - maska. Próbka 10 ml w tubce, z kartonikiem i ulotką CLEAN&CLEAR, Shine Control, tonik, zużycie na zdjęciu MINERALCARE, spa serene, żel nawilżający z aloesem, zużycie około 10%, oryginalna pojemność 125ml, zdjęcie w 2 poście HARVEST OF COLORS, Rose water, woda różana, 200 ml ubytek testowy, data produkcji czerwiec 2011 zdjęcie w 2 poście MARION, Hair Therapy, Gorąca kuracja do włosów z olejkami dzika róża, jojoba, do włosów farbowanych, samorozgrzewająca, saszetka 10ml zdjęcie w 2 poście SCHWARZKOPF, TAFT LOOKS, Power 'n touch modelling gum, mega strong hold, guma do włosów, zostało około 120ml ze 130ml PERFECTA SPA, Ujędrniające masło dociała, czekoladowo-kokosowe, ważne do grudnia 2013, została ponad połowa AURIGA INTERNATIONAL, ECLA-CELL duo, zestaw antycelulitowy: mikroemulsja drenująca w spreju na dzień(bez zatyczki od atomizera, odpowiednio zabezpieczona przy przesyłce) i krem wyszczuplający i tonujący na dzień w tubce (tubka jest nieco pogięta). Oba początkowo po 100ml, zostało około 2/3 jednego i drugiego. Nowy zestaw kosztuje około 85zł. Zdjęcie z KWC KLIK SVR, Spirial Spray, antyperspirant w sprayu, oryginalna pojemność 100ml ciezko powiedzieć ile zostało, myślę że około 70 ml. Ważny do maja 2013 SHWARZKOPF, Gliss Kur, Hair Repair Shea Cashmere, Odżywka bez spłukiwania do włosów suchych, odwodnionych, zostało ok. 70% ze 150ml OLEJE DO WŁOSÓW (odlewki): \ Vatika, olej migdałowy wzbogacony olejem kokosowym i sezamowym, do 50ml Vatika, olej oliwkowy wzbogacony olejem migdałowym i witaminą E, do 50ml Vatika, olej kaktusowy olejem oliwkowym i czarnym kminkiem, do 50 ml Amla Dabur Gold, do 100 ml Parachute Gold, olej kokosowy, do 50 ml J. Casanova (marka arabska), olej czosnkowy do włosów, odlewka do 50ml[/LIST]KOSMETYKI KTÓRYCH ZOSTAŁO MAŁO (na spróbowanie) Te rzeczy oddam za drobiazgi JOANNA, Rzepa, kuracja wzmacniająca, zostało ok. 1/3 UNDER TWENTY, WOW! Energy, tonik micelarny 3w1 zostało ok. 50ml RADICAL, Mgiełka wzmacniająca, zostało około 80ml, bez zatyczki od atomizera, odpowiednio zabezpieczone przy wysyłce EVA FOR TEENS, Brzoskwiniowy tonik oczyszczająco-matujący, antytrądzikowy z trikenolem, oligominerałami i asebiolem. Zostało około 50ml ze 150ml. Dobre oceny na KWC - KLIK (średnia powyżej 4.0) INNE CUDA Piórka do zdobienia paznokci, po trzy jasne i ciemne, 4 w średnim kolorze, zdjęcie post 3 Czterostronna polerka do paznokci w formie bloku DKNY, kosmetyczko portfelik, raczej portfelik, fioletowy, zapinany na zamek w kształcie jabłuszka, z przodu wyszyty napis, tył gładki, podszewka fioletowa, wymiary około 15cm x 13cm w najszerszych miejscach Kadzidełka relaksujące, dorzucę jako gratis jak ktoś będzie chciał Silikonowe futerały na iPoda nano 5G, firmy dexim, dobrze pasują, kolory: żółty, pomarańczowy i różowy, zdjęcie 3 post Dziurkacz ozdobny wycinający gwiazdki firmy CarlaCraft, bez przezroczystego pudełeczka. Zdjęcie 3 post Poza wątkiem mam bardzo dużo książek, głownie thrillerów psychologicznych, medycznych i innych oraz sensacji (m. in. Alex Kava, Jeffery Deaver, Erica Spindler). Jeżeli szukasz czegoś konkretnego z tych gatunków jest bardzo duże prawdopodobieństwo że posiadam tę książkę (moje zbiory książek liczą się już w tysiącach). Książki wymienię TYLKO na kosmetyki. Co mnie NIE interesuje i jeśli masz w wątku tylko rzeczy z tej listy to proszę nawet nie pytać: kosmetyki avon i oriflame kosmetyki których zostało mniej niż połowa ubrania, biżuteria, dodatki perfumy Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-03-09 o 00:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W LUTYM same fajności ;) Wszystkie półki (encanto, YSL, essence, manhattan i in
KSIĄŻKI:
Wszystkie książki są w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Książki chcę wymienić na kosmetyki. Listę będę systematycznie uzupełniać. Książki najchętniej wymienię z osobami z Wrocławia, ze względu na dużą wagę i koszt wysyłki ale nie wykluczam wymian z osobami z innych miast. Asplin Richard Wesoła trupiarnia Hollywood Chater Lynda Nowa twarz Fabicka Joanna Tango ortodonto Grange Jean-Christophe Lot bocianów Gutowska-Adamczyk Małgorzata Niebieskie nitki Higgins Clark Mary i Carol Świąteczny rejs Morgan Nicola Poniedziałki są czerwone Pohl Peter tysiąc kulek Pullman Philip Przerwany most Pullman Philip Tatuaż z motylem Spindler Erica Złodziej tożsamości Spinelli Jerry Gwiazda Szczygielski Marcin Farfocle namiętności Taragel Dusan i Danglar Jozef Gertli Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskliwych rodziców Terakowska Dorota Córka czarownic Terakowska Dorota W krainie kota Townsed Sue Adrian Mole: Na manowcach Mangi: (po polsku) Takehico Inoue - Vagabond tom 9 Ueda Miwa - Brzoskwinia tom 1 Chiho Saito -Rewolucjonistka Utena tom 1 Chika Adachi i Kumiko Saiki - Morfina (dla dorosłych) Poza kosmetykami za książki chętnie przygarnę (czyli książkowa wish):
WYMIENONE:
Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-02-20 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W LUTYM same fajności ;) Wszystkie półki (encanto, YSL, essence, manhattan i in
WISH LIST:
- kosmetyki do makijażu oczu (cienie, kredki, tusze do rzęs, eyelinery): fioletowe, cielakowe, czerwone, pomarańczowe, żółte, złote, ciepłe odcienie zieleni - średnio i wysokopółkowe pudry - sypkie, prasowane i w kulkach, rozświetlające, matujące, fixujące i jakiekolwiek inne istnieją - szminki w odcieniu brudnego różu - róże do policzków w chłodnych odcieniach - chętnie wypróbuję jakiś mineralny podkład w jasnym odcieniu I reszta zdjęć: ![]() Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-02-14 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Coś u mnie za: H&M, Berry Love, mgiełka do ciała, zużycie około 20%, oryginalna pojemność 200ml ??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za Essence rozświetlacz ?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
ENCANTO – zestaw. Na zdjęciu od lewej: Post-Treatment Conditioner, Straightening Treatment, Clarifying Shampoo. Czerwone linie oznaczają ile zostało. Otwarte 10 maja 2011 czyli ważne do 10 maja 2012. To są standardowe buteleczki 236 ml wiec to co zostało spokojnie wystarczy nawet na długie włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Moze cos u mnie za
Colour&Go, 43 Where is the party? – zużycie na zdjęciu bell 502 miniaturka paris ESSENCE – LE Crystaliced, rozświetlacz w płynie, zużycie widoczne na zdjęciu. Otwarty na koniec grudnia 2011 ESSENCE – Vampire’s love, lipstain, kolor 01 – Bloody mary, zużycie maksymalnie 30%, raczej sporo mniejsze ale nie jestem pewna
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za rozświetlacz circus i zapachy YSL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
cos za?
encanto https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1328056114 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1328056415
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś za encanto?? nie mam co prawda nic z Twojej wish, ale może akurat coś wpadnie Ci w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rozświetlacz Essence?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() błagam, błagam Cię całym sercem o oddanie mi rozświetlacza i brązera :chinczyk:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
crystalliced
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś za:
ESSENCE – LE Crystaliced, rozświetlacz w płynie, zużycie widoczne na zdjęciu. Otwarty na koniec grudnia 2011 ESSENCE – LE Circus Circus, rozświetlacz w pudrze. Zużycie maksymalnie 10%, jak widać tłoczenie jest wciąż doskonale widoczne, otwarty w grudniu 2011, ważny 12 miesięcy od otwarcia ESSENCE – Sun Club, bronzer, kolor 001 dla blondynek. Żużycie maksymalnie 30%, tłoczenie ledwo widoczne. Otwarty w grudniu 2011, ważny 12 miesięcy od otwarcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Niestety na oddanie nic nie mam bo sama używam ale mogę nawet odkupić ten rozświetlacz o ile dasz taniej niż na allegro
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie dobiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie cienie Bare Minerals i rozświetlacz Essence. Mam fioletowy i szmaragdowy tusz Pupa, otwarte 3 tygodnie temu, tylko przetestowane. Byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Hmm, odsypki mam około 2-2,5g więc jest warta jakieś 40zł, a ile mgiełka? Mogę oddać odsypkę i jeszcze coś jeśli dorzucisz YVES SAINT LAURENT, PARIS EDT
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Pasuje mi ![]() ![]()
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fioletowa pupa ![]() ![]() Mam na myśli rozświetlacz Crystailced. Inglota chętnie bym przetestowała, skoro proponujesz. Jeśli chodzi o MUFE brązowy, to użyłam go w sumie 3 razy i ciężko by mi się było z nim rozstać, bo jest naprawdę wygodny ten pędzelek - tak jak pisałam mam inny identyczny odcień brązu, ale MUFE są o niebo łatwiejsze do użycia niż jakikolwiek inny eyeliner z którym miałam do czynienia. Co z interesujących mnie rzeczy (rozświetlacz, inglot, jasny cień, ciemny cień - w tej kolejności mnie interesują) byłabyś skłonna oddać za tusz i lakier? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
cos za rozswietlacz z essence? mam opi
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=589512 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej
Interesuje mnie ten puder
w zamian miałabym tylko podkład w kompakcie Flormar, jasny, ale są chyba 2 dużo od niego jaśniejsze (nr 107), tu masz link do kolorów http://flormar.com.pl/podklad-w-komp...mpact-make-up/ i mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591205 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za LIP SMACKER, sztyft, fanta ananasowa, nieużywany ? chętnie oddam więcej rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.