|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
LUTY: Ubrania S/M, znane marki!
Witam i zapraszam do wymiany
![]() To mój debiut na Targowisku, ale gwarantuję uczciwość, oczywiście mogę wysłać towar wcześniej, chętnie też umówię się na wymianę w Warszawie - centrum lub kierunek Wawer. Chętnie odpowiem na dodatkowe pytania. To początek robienia porządku w mojej szafie, więc na pewno będę sukcesywnie dodawać nowe rzeczy. Szukam Bardzo chętnie przyjmę kosmetyki, raczej nie kolorowe:
Srebrne kolczyki, ewentualnie bransoletki Oddam 1. Marynarka sztruksowa Firma: New Look, rozmiar: brak metki, podejrzewam, że M, kolor: jasny popiel. Stan bardzo dobry. Brakuje jednego guzika, ja zapinałam na jeden i wyglądała ładnie, można ewentualnie wymienić wszystkie guziki. Długość 58cm, od pachy 35cm Szerokość dół 45cm, pachy 43cm, ramiona 39cm, Długość rękawa od pachy 42cm, od ramienia cm 2. Koszulka sportowa Nike Firma: Nike, rozmiar M, kolory: błękit i biel. Koszulka kupiona kilka lat temu w Anglii, ale nigdy nie noszona, oryginalna. Pod spodem wszyty sportowy biustonosz. Długość 52cm, od pachy 28cm Szerokość dół 37cm, pachy 37cm 3. Bluzka turkusowa, rękaw 3/4 Firma: Monsoon, rozmiar S, kolor turkusowy, 100% bawełna. Bluzka kupiona w Anglii, noszona kilka razy, nie ma widocznych śladów używania. Długość 56cm, od pachy 38cm Szerokość 46dół cm, 46pachy cm, ramiona 35cm, Długość rękawa od pachy 31cm, od ramienia 44cm 4. Bluzka fioletowa, rękaw 3/4 Firma: Miss Selfridge, rozmiar 8 (angielski, polski 36), kolor: fiolet, 100% bawełna. Ładnie układa są na biuście, pod biustem lekko rozszerzana. Stan dobry, lekko sprana. Długość 59cm, od pachy 40cm Szerokość 54dół cm, pachy 42cm, ramiona 46cm, Długość rękawa od 27pachy cm, od ramienia 41cm 5. Bluzka grafitowa z krótkim rękawem Firma: Reserved, rozmiar S, kolor grafit. Skład: 88% wiskoza, 12% wełna. Stan bardzo dobry, noszona kilka razy. Długość 55cm, od pachy 35cm Szerokość dół 39cm, pachy 42cm, ramiona 37cm, Długość rękawa od 11pachy cm, od ramienia 25cm, szerokość 12,5cm 6. Bluzka turkusowa na szerokich ramiączkach Firma: Mango, rozmiar: metka wycięta, ale podejrzewam, że S. Tkanina bardzo przyjemna w dotyku, ładnie układa się na biuście. Długość 55cm, od pachy 34cm Szerokość dół 38cm, pachy 32cm, ramiona 25cm, 7. Sweter turkusowy Firma: Warehouse, rozmiar 12/40, kolor: turkus. Stan bardzo dobry, zdecydowanie wymaga pod spód bluzki ![]() Długość 57cm, od pachy 36cm Szerokość dół 39cm, pachy 43cm, ramiona 39cm, Długość rękawa od pachy 49cm, od ramienia 72cm Golf długość 26cm, szerokość 28cm W razie potrzeby mogę dosłać dodatkowe zdjęcia. Edytowane przez annex9 Czas edycji: 2012-02-09 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: LUTY: Ubrania S/M, znane marki!
1. Sukienka miętowa
Firma VILA, rozmiar XS, kolor: miętowa blada zieleń Delikatne lejące materiały, przy biuście ozdobiona drobnymi perełkami. Z podszewką. Sukienka ubrana kilka razy, stan bardzo dobry, nie nosi śladów używania. Długość od pachy 107cm Szerokość pod biustem 37 cm 2. Spódnica dżinsowa Firma: Mango, rozmiar: 36, kolor: ciemny granat. Stan bardzo dobry, ładnie się układa, ciekawie zdobione tyle kieszenie. Długość 48cm Szerokość dół pas 39 biodra 46 dół 44 3. Spódnica plisowana Firma: Reserved, rozmiar: 40, ale z tego co pamiętam była zwężana, faktycznie oceniam na 38, kolor: popielaty. Stan bardzo dobry, noszona kilka razy, ładna gruba wełna. Długość 43cm Szerokość pas 40 biodra 50 dół 64 4. Bluzka fioletowa z białym kołnierzykiem Firma: Diverse, rozmiar: M, kolory: fiolet i biel Stan bardzo dobry. Długość 60cm, od pachy 39cm Szerokość dół 44cm, pachy 47cm, ramiona 37cm, Długość rękawa od pachy 9cm, od ramienia 21cm, szerokość 14cm 5. Buzka w paski różowo-brązowe Firma: Miss Selfridge, rozmiar: na metce angielskie 6, ale wg mnie spokojnie jest to S/M. Stan bardzo dobry, lekko zmechacona, ale nie jest to mocno widoczne. 89% bawełny. Długość 63cm, od pachy 48cm Szerokość dół 30cm, pachy 45cm, ramiona 49cm, Długość rękawa od pachy 31cm, od ramienia 43cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
1. Bluzka z jednym rękawem
Firma: Bershka, rozmiar M, kolor: szary/srebrny. Stan bardzo dobry, noszona kilka razy, nie ma widocznych śladów używania. Bardzo ładnie wygląda, materiałowy pasek w kolorze bluzki zawiązywany pod biustem. Długość 62cm, od pachy 48cm Szerokość dół 32cm, pachy 32cm Długość rękawa od pachy cm, od ramienia 35cm 2. Czarna bluzka zakładana na szyję Firma: Next, rozmiar 38, kolor czarny. Stan bardzo dobry, nie noszona. Skład: wiskoza +nylon Długość 57cm, od pachy 39cm Szerokość dół 38cm, pachy 38cm 3. Koszulka z cekinami Firma: Stark, rozmiar: 10/38, 100% bawełna. Bluzka jest z elastycznego materiału, ładnie się dopasowuje i optycznie powiększa biust. Stan bardzo dobry. Długość 54cm, od pachy 36cm Szerokość dół 38cm, pachy 34cm, ramiona 26cm 4. Sweter granatowy Firma: Diverse, rozmiar M, kolor: granat / ciemny niebieski Widać, że sweter jest lekko sprany i troszkę zmechacony, metka ze składem wycięta. Długość 53cm, od pachy 33 cm Szerokość dół 40cm, 50cm, ramiona 40cm, Długość rękawa od pachy 48, od ramienia 59cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1328740621
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328795727 coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.